Протеин - оферта ??

15.04.06
19:54

И сега като разбрахме че Нутрим не стават (а вероятно и другите БГ) кой протеин излиза най на далавера ??

SP

15.04.06
21:00

Аз мога да те перефразирам евтините протеини не стават - и кои са най-наоферта сега?!?!... ами кой знае... :wink:  :lol:

15.04.06
23:09

[quote author=“Riddic”]И сега като разбрахме че Нутрим не стават (а вероятно и другите БГ) кой протеин излиза най на далавера ??

Според мен най-изгоден и качествен протеин е този на Байотек  :wink:

EN

15.04.06
23:23

[quote author=“kazz”][quote author=“Riddic”]И сега като разбрахме че Нутрим не стават (а вероятно и другите БГ) кой протеин излиза най на далавера ??

Според мен най-изгоден и качествен протеин е този на Байотек  :wink:

Ама коий техен протеин те да нямат 1 вид протеин?

15.04.06
23:37

Ultra Whey Pro-BioTech

15.04.06
23:39

[quote author=“Body_Builder”]Ultra Whey Pro-BioTech

:) За него става дума

EN

15.04.06
23:45

[quote author=“kazz”][quote author=“Body_Builder”]Ultra Whey Pro-BioTech  :) За него става дума

а 100% ISO Whey????

15.04.06
23:50

[quote author=“energymax”][quote author=“kazz”][quote author=“Body_Builder”]Ultra Whey Pro-BioTech  :) За него става дума

а 100% ISO Whey????

http://sncway.com/trademarks.php?TradeGroupID=4 ето ти сайта можеш да разгледаш :) От опит твърда че е добър и си заслужава  :wink:

15.04.06
23:50

И тоя им е добър,но има ли по-големи разфасовки.Иначе единия е йонно-обменен другия суроватачен.Поправете ме ако греша.И аз мисля,че е хубаво да се редува 1път йонно-обменен един път суроватачен.Но дори и аз не съм го правил.За мене винаги е хубаво да има разнообразие,както на марки така и на видове :wink:

А и какъв е процента протеин на втория.От него не съм взимал,защото в моя град няма.Виждам,че пише изолат.

EN

15.04.06
23:54

[quote author=“kazz”][quote author=“energymax”][quote author=“kazz”][quote author=“Body_Builder”]Ultra Whey Pro-BioTech  :) За него става дума

а 100% ISO Whey????

http://sncway.com/trademarks.php?TradeGroupID=4 ето ти сайта можеш да разгледаш :) От опит твърда че е добър и си заслужава  :wink:

Именно от опит за мен 100% Iso Whey е доста добър избор!Но 1кг Ultra Whey Pro-BioTech излиза 58лв!
а това е още по добро ако си вземеш по голяма кофа-а този зилиза 48,30 за 1кг!
http://sncway.com/trademarks.php?TradeGroupID=8
Като се замисля то ULTRA WHEY PRO на UNIVERSAL 908 gr -53.00лв което е доста добре,да не говориме ако вземеш по голяма кутия от 3кг за 138лв-46лв/1кг!
Whey Isolate Pro-на Bio FIt го има в разфасовки по 400гр на цена ор 20лв-1кг/50лв!
Ultimate Nutrition-PROSTAR WHEY-5 либри(2,277кг)-109.50лв,2либри(908гр)-54лв!
Всеки може сам да си направи избора според финансовите възможности и това какво предпочита!

16.04.06
00:01

Този протеин на SportPharma ми изглежда много добър и идва по-евтин от оптимума.Някой ако го е пил да сподели мнение.

EN

16.04.06
00:05

[quote author=“Body_Builder”]Този протеин на SportPharma ми изглежда много добър и идва по-евтин от оптимума.Някой ако го е пил да сподели мнение.

Незнам дали някой го е ползвал но това ми е следвация протеин :)

SP

16.04.06
00:14

А това:
WHEY SUPREME на ULTIMATE 2либри за 48лв. Ако е актуална цената е супер.

[quote author=“Sportex”]А това:

Що си мисля че беше с доста нисък процент белтъчно съдържание .. мързи ме сега да проверя. Ако не ви мързи ...

16.04.06
00:17

[quote author=“energymax”][quote author=“Body_Builder”]Този протеин на SportPharma ми изглежда много добър и идва по-евтин от оптимума.Някой ако го е пил да сподели мнение.

Е как излиза по-евтин бе само тва неразбрах 54 лева за 554 грама ебаси смеха

SP

16.04.06
00:17

[quote author=“manson”][quote author=“Sportex”]А това:

Що си мисля че беше с доста нисък процент белтъчно съдържание .. мързи ме сега да проверя. Ако не ви мързи ...

Ако този е с малко Prostar whey е с 23гр грама в доза и го дават със страхотен вкус. А е само 53 лв за 2 либри.
И в сайта на SNC пише, че е най-продавания протеин в САЩ.

16.04.06
00:22

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“energymax”][quote author=“Body_Builder”]Този протеин на SportPharma ми изглежда много добър и идва по-евтин от оптимума.Някой ако го е пил да сподели мнение.

Прятел прочети малко бе,говориме за голямите разфасовки.

16.04.06
00:39

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“energymax”][quote author=“Body_Builder”]Този протеин на SportPharma ми изглежда много добър и идва по-евтин от оптимума.Някой ако го е пил да сподели мнение.

Прятел прочети малко бе,говориме за голямите разфасовки.

Извинявам се верно че изгодно излиза 2,30 кг за 100 кинта

16.04.06
00:39

Аз съм пил такъв, на посочената цена преди 3 месеца, но нямам кой знае какви впечатления, а и го пиех колкото да си попълня нуждата от белтъчини по време на НВД.
Пина Коладата е ужасна на вкус :?

EN

16.04.06
00:48

Да такава е цената(за софиянци има го в Надежда е едно магазинче точно на тази цена)

SP

16.04.06
00:54

[quote author=“energymax”][quote author=“Sportex”]А това:

Да такава е цената(за софиянци има го в Надежда е едно магазинче точно на тази цена)

А ти пил ли си го?

EN

16.04.06
00:56

НЕ несъм!

16.04.06
15:49

За простара на ултимейт в бб.ком форума пишеше само лоши работи - не се разтварял имал лош вкус и тн.

16.04.06
17:14

Аз съм пил Prostar и ми хареса.Има и добър АКпрофил.Един месец бях само на този протеин и АК и качих 1,5-2кг.

16.04.06
19:17

А аз да питам този:  http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=19 води ли се добър протеин за тия пари???

16.04.06
19:29

[quote author=“BurnX”]А аз да питам този:  http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=19 води ли се добър протеин за тия пари???

не си го взимай пълен боклук аз се преебах с такъф по-добре додай още 5-6 лева и си земи некъф качествен американски

16.04.06
19:31

[quote author=“BurnX”]А аз да питам този:  http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=19 води ли се добър протеин за тия пари???

Да това даже може да дойде един от най-купуваните бг протеини.Но за толкова пари толкова музика :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1