15.04.06
22:58
Така ами ...искам да питам как да постигна плосък корем ?Правя коремни но няма резултат.Тренирам по една от програмките във сайта ....Ами ако отговорите мерси :D
с пресите може(евентуално) да направиш нещо като плочки, но за плосък корем трябва кардио и най-добре според мен бягане
Без кардио и добра диета, плочките няма да ги видиш. Това трябва да се напише някъде във форума където да го виждат всички, за да не е всяка пета тема на по тоя въпрос...
[quote author=“rage_go”]Без кардио и добра диета, плочките няма да ги видиш. Това трябва да се напише някъде във форума където да го виждат всички, за да не е всяка пета тема на по тоя въпрос...
момчето май не пита за плочки а?плоският корем е един вид генетична стуктора на тялото,едни го имат други не,но може и да се постараеш повечко с тренировки за пресата,но не само коремни преси и диетка разбирасе,нетрябва да се подуваш от ядене ако искаш корема да ти е лосък
16.04.06
11:13
да мерси ще го имам в предвид ,но само да добавя че съм момиче :oops: ще увелича кардиото :D
кардиото е екстра...ма сега на хубавото време и аз съветвам да се тича...от тва по добро няма...
16.04.06
19:28
Дам така си е и аз чакам да се позатопли и започвам и извън залата да тичам :P
16.04.06
19:38
ми сега вече има логика в питането...момче едва ли ще иска плосък корем без плочки....
прави там всички възможни кардио уреди с умерена диета и така..
16.04.06
22:46
мерсиии на всички за отговорите :D
18.06.11
23:56
Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Моля, спазвайте Условията за ползване.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.06.11 14:27.
21.06.11
15:35
Защо всеки говори само това глупаво кардио ?? Според мен на НВД със максимално количество протеин(изчислено по схемите) и въглехидрати и мазнини по схемите) за 15 дни ще изглеждаш супер. Освен ако не си свръх дебел от кардио смисъл невиждам. Все пак да ядеш като изрод и кардиото няма да ти помогне ! Диетата е ОСНОВАТА