Част втора ...

Прескочи до:

16.04.24
20:32

Ти чакай да видиш, както ще стане след утре-вдругиден .. Тогава ще се чудиш още повече. Говоря за времето :)

17.04.24
17:50

Днес :
1. Полулег с пауза - до 6 по 100 кг.
Малко набирания и странично разтваряне с дъмбели.

Храната вчера:

1. 500 грама соев йогурт с боровинки.
2. Варен фасул, три филии хляб.
3. Веган протеин със соево мляко, какао, захар и банан.

Вкуса на веган протеина си остава все така гаден, въпреки смесването му с подсладители,сладка, захар и т.н.

17.04.24
21:03

Няма веган нещо нормално ....все е извратения.

18.04.24
22:24

Храната вчера :

1. Соев йогурт с боровинки.
2. Шейк от веган протеин,банан, соево мляко и какао.
3. Веган пица, 100 грама тиквени семки.
4. Кокосово мляко със сладко от боровинки.

Много съм гладен тези дни и едвам изкарвам с това хранене. Иначе днес кантара показа 106 килограма, тоес за около месец, месец и малко съм свалил само 5 кг., но пък визуално като, че съм свалил повече. Не вписвам напоследък ходенето в планината, но си излиам всяка сутрин общо взето. В повечето случай ходя по 6-7 километра сутрин, ако нямам време много време гледам поне 2-3 километра да направя сутринта.
Тази нощ бая поваля и като излезнах сутринта, малко след 6 , навън очаквах да е по-студено, а то беше приятно.  Миришеше на мокра трева и иглолистни дървета, а мъглата/парата тъкмо се вдигаше от короните на дърветата.  Направо с кеф вдишвах от въздуха.

18.04.24
22:38

Преди години бях пуснал статия за боксьор, който в подготовката си за мачове минава на веган режим и от мазен се изчиства жестоко. И аз си купих веган протеин, веган бургер и прочие боклуци 😄 и ми се ще да опитам да следвам подобен режим по-дълго от един ден. 😁

Анатема! 😁

19.04.24
08:20

казано от Brown Bomber на 18.04.24, 22:38:

Преди години бях пуснал статия за боксьор, който в подготовката си за мачове минава на веган режим и от мазен се изчиства жестоко.

И един разказ за друг одъртял, който изяде всичкото месо и остави гладни децата си, за да има сила да се бие и да спечели някой и друг долар.
Парче месо или нещо такова бе заглавието.

Мнението беше редактирано от D_M на 19.04.24 08:48.

19.04.24
09:02

Не не го е изял,в това  е проблема.
Грешни са ти спомените.

Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 19.04.24 09:03.

19.04.24
09:10

Дидо, това е класика, прочети го - “Къс месо” от Джек Лондон.

Боксьорът е Timothy Bradley и имат трилогия с Manny Pacquiao.

19.04.24
09:44

казано от doni dimitrov на 19.04.24, 09:02:

Не не го е изял,в това  е проблема.
Грешни са ти спомените.

Ами бе мнение на Бомбъра от преди години, пак поне помня нещо по въпроса :-)

19.04.24
16:19

Днес :

1. Обръщане от вис, ведно с преден клек и военна преса - 3х40,60кг.,2х80кг.
2. Лег с обратен хват- 10,10,10 х40кг.
3. Лег с четиридесет и пет килограмовите дъмбели- 6,6,6,
4. Лег с обратен хват + гребане с Т лост - 5,5,5 х100кг.+ 6х75,95,95 кг.  и 5 броя набирания.

Обръщането от вис много зор, на 80 още на втората врътка щях да дам фира и не пробвах трета. Може би последната тренировка в този фитнес. Утре ми изтича картата и следващата ми тренировка смятам да е в друг фитнес.

Храната вчера:

1. Соев йогурт с боровинки.
2. Някакви солети и веган бургер с малко хляб.
3. Спаначени кюфтета, картофи със сол на фурна.
4. Чай с мед и лимон, три ябълки.

По въпроса с храненето без животински продукти - на някои хора им харесва и се чувстват добре,обаче аз явно не съм от тях. Може и аз да не мога да си комбинирам добре храните/продуктите, но в повечето случаи хем съм гладен, хем се чувствам изтощен , хем не свалям много кила и през повечето време не бих казал, че ям с кеф.
Така или иначе след малко над две седмици ще подновя приема на животински продукти. Иначе при мен да не ям месо не ми е чак толкова трудно. Млечните ппродукти със всичките им производни ми е това, което ми липсва най- много в менюто, много повече от месото.

Мнението беше редактирано от I`M на 19.04.24 16:20.

22.04.24
20:29

Храната вчера :

1. 500 грама соев йогурт с шепа ядки.
2. Веган пица, слънчоглед.
3. Сладки от тесто и захар.

Бая сладки изядох, даже днес до обед ми беше едно тежко на стомаха.

Днес мислих  да тренирам, ама в крайна сметка се отказах, че нещо дето мислих, че ще го върша за 2-3 часа  , все още го работя, но се надявам да го приключа до края на вечерта.

23.04.24
16:58

Днес:

1. Лег с обратен хват - до 4х110кг.
2. Кофички - три или четири серии по 7-8 повторения.
3. Набирания - 5,5,5
4. Преден клек - до 1х110кг.
5. Гребане с Т-лост  - до 6 х90кг.

Тренировката в друг фитнес,  в който преди съм тренирал. Успях да отида по обед, но имаше доста повече хора, отколкото очаквах. Ако имам възможност ще пробвам да ходя в по-ранните часове.

Храната вчера:

1. 500 грама соево мляко с две шепи ядки и супена лъжица мед.
2. Два сандвича( тортила питка, веган бургер, сирене от кашу, домат, лук,боб, кетчуп)
3. Малко пуканки и 3-4 постни сладки(тесто и захар)

Сутринта като излезнах и валеше си викам, ще изкарам само за 5 минути кучето за да не се мокря много, което впоследствие прерасна в - аз така и така се намокрих...

24.04.24
17:56

Храната вчера:

1. Две шепи микс от ядки, кокосово мляко с плодове.
2. Половин литър соево мляко, супена лъжица мед и сладко от горски плодове, две лъжици веган протеин.
3. Зеленчукови кюфтета, салата от домат, авокадо и краставици, три филии хляб, няколко мюсли бара.

Движението малко под 20 000 крачки. Последните дни се движа между 15-20 хил крачки дневно. Сега се чудя дали да свърша още малко работа преди вечеря или да я оставя за  по-късно вечерта.

25.04.24
13:22

Днес :

1. Тяга до - 1х160кг.
2. Гребане с Т лост - до 6х100кг.
3. Полулег - до 5х110кг.

Храната вчера:

1. Половин литър соево мляко, две дози веган протеин с две супени лъжици мед.
2. Две шепи ядки, половин литър соево мляко.
3. Веган бургер, ориз със соев сос, три мюсли бара.
4. 50 грама тиквено семе.

26.04.24
15:14

Храната вчера:

1. Веган бургер с малко пържен ориз, две питки.
2. Около 700 мл соево мляко, две дози протеин и супена лъжица мед,
3. Зеленчуков сандвич, салата от ябълки и боровинки с мед.

Все по-трудно ми е да се храня без животински продукти и все повече ми се ядат такива и то най-вече млечни.

Днес обичайното - сутринта около 7 км в планината. След това още 2-3 в градска среда.

Може би преди около месец бях писал, че обмислям да разредя малко тренировките, обаче се получи,че ги сгъстих. Последните 2-3 седмици тренирам по 4 пъти седмично, като взависимост как се чувствам  и разполагам ли с времето - обмислям да мина и на 5 тренировки седмично. Общо взето смятам да си права - лег, полулег, кофички, набирания, гребане, тяга, преден клек и зерчер, като отново в зависимост как ще се чувствам и с колко време разполагам ще видя как ще ги комбинирам и кои упраженения ще се повтарят на седмична база и по  колко пъти.

Иначе комбинацията  ябълки, боровинки и мед ми хареса.

Мнението беше редактирано от I`M на 26.04.24 15:19.

26.04.24
15:14

Дублиран пост

Мнението беше редактирано от I`M на 26.04.24 15:20.

26.04.24
16:14

Аз преди време в продължение на около или малко повече от 8 г. /по спомен от Великденския пост на 2006 до Великденския на 2014 г./ спазвах от към забранени храни Великденските и Коледните пости, т.е. без нищо животинско-месо, млечни, яйца. Даже първите години ги правех грешно, което впоследствие разбрах, тъй като при Коледните мисля без първа и последна седмица, и останалите дни, в сряда и петък можеше да се яде риба. А аз ядях само в деня, в който календара изрично казваше, а те бяха един или два, но си имаше и общ принцип кога може. Има там и дни без месо, но с млечни. При Великденските е по-строго и наистина май е само веднъж, най-много два пъти през целия над 40 дневен пост. Ядях обаче и пържено, като картофи, чушки и т.н. Една колежка вика: поста не е просто да кажеш не ям месо и нищо произлизащо от животно, а същевременно да се набумкаш с пържени картофи и бира и да кажеш: ето постя. Поста е да страдаш, да си гладен, да ти е гадно :-)
Е, аз това което си бях обещал, го спазих. Дали е било лесно............сега няма да мога да го направя, не защото ще съм гладен, а защото със сигурност няма да се чувствам добре.

Не казвам, че ти в случая постиш, просто веганското ти хранене в момента бе повод да споделя моите преживявания. Трудно е за хищници :-)

26.04.24
16:24

казано от Dydo на 26.04.24, 16:14:

Не казвам, че ти в случая постиш, просто веганското ти хранене в момента бе повод да споделя моите преживявания. Трудно е за хищници :-)

Аз си постя и то не за първи път. Има дни ( спрямо календара), в които не използвам и олио и други мазнини при приготвянето на храната.

Мнението беше редактирано от I`M на 26.04.24 16:25.

26.04.24
16:27

Както казват някои инфлуенсъри: натурален веган бодибилдър:-))))))))))

26.04.24
22:19

Най -после спряха да ми потичат лигите,четейки за храненето ти.
Ужасно ме разяждаше ,не че съм страдал някога от липса на апетит
Защо си го причиняваш ти си знаеш.
Поздрави

Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 26.04.24 22:19.

27.04.24
11:29

Днес:

1. Зерчер - до 1 х110кг.
2. Лег - до 1х140кг.+6х100,6х80,6х60кг.

Много зле днес. Изморен и никаква енергия. Не помня от кога толкова тежки ми са били 140 на лега. Мислих да завършва тренировката с набирания, но се отказах, защото най-вероятно трябваше да правя единици набирания.Веднага след фитнеса около 4-4.5км ходене в планината. Мислих да направя около 7км. ходене, но и тук умората си каза думата.

Храната вчера:

1. Малка порция ориз със зеленчуци, филия хляб.
2. Соев йогурт с боровинки и мед.
3. Купа варен фасул, салата от авокадо, домат и краставица, две филии хляб.
4. Две ябълки и шепа боровинки с мед, шепа слънчоглед.

Мислих  ранния следобед да покопам и обръщам малко по градината, но в момента единственото, което ми се иска  е да легна и да поспя.

казано от doni dimitrov на 26.04.24, 22:19:

Най -после спряха да ми потичат лигите,четейки за храненето ти.

Някои храни в момента само като ги видя и ми се отщява да ям...

28.04.24
20:33

Храната вчера :

1. Купа фасул, филия хляб, два мюсли бара.
2. Шепа лешници, половин литър соево мляко.
3. Два Зеленчукови сандвича.
4. Слънчоглед

Чудя се дали да не пробвам да правя известно време 5х5. Не мисля, че досега съм правил целенасочено и за продължително време.  Евентуално ако почна 5х5 се чудя и на кои упражнения да  правя и на всяка тренировка ли да  правя 5х5 . Варианта да си продължа както досега с основно 3 и 1 повторения и от време на време някоя 5-ца или 6-ца( основно на Лега). От години общо взето си карам на 3 и 1 повторения и може да пробвам малко промяна да видя как ще ми се отрази.

Мнението беше редактирано от I`M на 28.04.24 20:37.

29.04.24
18:44

Храната вчера:

1. Соев йогурт с боровинки и мед.
2. Една пъстърва, три филии хляб картофи на фурна.
3. Пуканки, два мюсли бара.

Днес сутринта размисли какво точно да тренирам и как, а в крайна сметка ми изкочиха непредвидени неща и изобщо не стигнах до фитнеса, даже туко що се прибирам. Успях поне сутринта да направя около 6 км. ходене в планината.

30.04.24
13:55

Днес :

1. Набирания - 3 х СТ, 10,20,30кг., 1 х40 + 5 СТ
2. Кофички - 5хСТ,30.30, 4х30, 5х30 + 5 СТ.

И на набиранията и кофичките по малко изометрия за загрявка. Успоредката във фитнеса ми е удобна и като широчина и като стабилност, но ми е малко трудно качването с тежести, че няма степенки по на ниското. Има къде да се стъпва на самата конструкция, но с тежест ми идва малко високо и зорно ми беше качването. При едното качване ми се размести и колана и взе да се свлича към краката, та прекъснах на 4 повторения, вместо пет. Иначе лостът за набиране ми е един от най-удобните, от тези които съм пробвал.

Храната вчера:

1. Соево мляко с шепа ядки и супена лъжица мед, един сладък картоф печен без мазнина.
2. Круши, ябълки, боровинки и мед.
3. Чай с мед и лимон, шепа ядки

Първото хранене около 18:30, последното около 22 часа.

01.05.24
10:30

Днес:

1. Тяга  3х60,100,130, 1х150,160,160кг.
2. Военна преса - 6х 20,40, 5х70, 4х70,3х70,70,70 кг.

Планът за военната беше днес да правя 5х5 със 70кг.  и другата седмица да качвам на 75. При изготвянето на плана, обаче не съобразих колко зле съм силово и общо взето се надцених много. Петицата тежка, последващата я четворка още по -тежка.

Сутринта се събудих към 5:40 и то свеж и наспан. Пих едно кафе, помотах се по вкъщи и тръгнах към фитнеса малко след 7. Мислих, че ще е празен по това време и в почивен ден, но учудващо за мен си имаше хора да тренират. Чудих се дали да не поклякам малко, но след военната се чувствах изморен и клека го оставих за утре.

Храната вчера:

1. Соево мляко с ядки и мед.
2. Шепа ядки.
3. Шепа ядки.
4. Варен фасул с оцет и лук.
5. Ябълка и круша, шепа ядки.

Теглото вчера - 105.00кг.

Мнението беше редактирано от I`M на 01.05.24 10:36.

02.05.24
12:31

Днес :

1. Лег с обратен хват - загряващи и 5х5х100кг.
2. Зерчер - 5х60,3х80,1х100,110кг., 5х60кг.
3. Гребане с лост - 6х60,80,100,80,60кг.

Храната - горе долу като миналите дни.

06.05.24
15:42

Днес :

1. Лег - загряващи и 5х90,100,110,120, 3х130кг.
2. Преден клек - загрявка и 5х50,70, 1х90,100,110кг.
3. Гребане с Т лост - 6х55,70,80,90кг.

На лега по ппан на 130кг. трябваше петица да направя, но много съкратих почивките , даже между последните почивки на лега започнах да загрявам на предния клек. Мисля, че с почивки от около две минути щях да си завърша лега по план с петица. То като цяло днес мислих и да не тренирам,че не ми обикаляше по града , но се оказа, че и трябва да се купят някои неща, та минах и да тренирам. То и в събота мислих да тренивам, ама ме домързя.

Храната вчера:

1. Три варени яйца, две парчета домашен козунак с пълнеж от шоколад.
2. Агнешко с дроб сарма, две филии хляб.
3. Агнешко с дроб сарма, филия хляб две парчета козунак.
4. Слънчоглед , две парчета козунак.

Като за след пост добре бях с храната вчера. Не съм прекалявал и преяждал, което ми е трудно по принцип, още повече като майка беше направила няколко вида  козунак. Добре, че жената ме послуша този път и не прави и тя, а само майка.
Иначе вчера се получи така да се нарече класическият(, макар и нетрадиционно за мен) тип на хранене -  със  закуска, обяд и вечеря. И след закуската и след обяда и след вечерята, по  една разходка в планината, всяка от които с по 3-4 км ходене. Предишните дни малко по-малко ходене, че много валеше и въпреки, че правих кратки разходки от по 15-20 минути , пак ставах вир вода, а дъждът не беше от най-топлите. Трябва да мина да си купя нов дъждобран, че стария кучето го скъса наскоро.

Мнението беше редактирано от I`M на 06.05.24 15:46.

07.05.24
14:48

Днес:

1. Тяга - 6х60кг, 3х100,120,140,1х150,160,160кг.
2. Военна преса + набирания - 8х20кг., 5х50,60,65,70, 2х75кг. + 3,3,3,3,3,3СТ

160- на тягата със смесен хват.  Увеличеният обем на някои от движенията в момента ме затруднява и умората идва преди достигане на тежестите, които принципно достигам при  по-нисък обем. От години обаче не съм тренирал във фитнеса с такова желание, чак нямам търпение да идва следващата тренировка. Харесва ми това чувство. Дори взех да си правя  и някакво по съществено  разпределение и план на тренировките - главно насочено в по-добро разпределение на движенията в различните дни с цел по -добро възстановяване.

Храната вчера:

1. 6 варени яйца, 4 препечени филии хляб с масло и шунка.
2. 4 варени яйца, две филии хляб, парче козунак.
3. Слънчоглед, две парчета козунак, половин литър прясно мляко.

Мнението беше редактирано от I`M на 07.05.24 14:49.

08.05.24
12:58

Храната вчера:

1. Кофичка протеиново кисело мляко, шепа ядки и филия козунак.
2. Три варения яйца, филия хляб с резен кашквал и няколко резена шунка.
3. Свинска пържола с пържен ориз, парче домашен сладкиш.

Определено варените яйца ме карат да се чувствам сит. Може би трябва по -често да ги включвам в менюто.

Сутринта около 7 км. ходене в планината. Следобед ако приключа с плануваната работа по навреме, може да направя и още едно излизане.

Мнението беше редактирано от I`M на 08.05.24 12:59.

09.05.24
13:04

Днес :

1. Полулег + Зерчер - загряващи и 5х90,100,100,100,100 кг. + загряващи и ,3х80,1х90,100,110,110кг.

Сутринта много набързо. Мислих да правя полулег, кофички и зерчер, но бързах и в крайна сметка направих полулег в суперсерии с зерчер. На полулега почнах с 90 с идеята да правя 5х5, но не ми тежаха много и минах на 100кг. Стоте килограма ми бяха добре, но ще изчакам още 2-3 тренировки с тях преди да вдигна на 105 или 110кг. Засега зерчера смятам да продължавам да го правя в серии в  по три и в по едно повторения.

Храната вчера:

1. Свинска пържола с пържен ориз, две филии хляб.
2. Пъдпъдчи яйца и шейк от протеин и мляко.
3. Гювече, четири филии хляб, две големи парчета козунак.

Вчера хапнах обилно и даже малко прекалих, а днес от сутринта съм гладен. Обикновено като тренирам рано сутринта и първото ми хранене за деня е около 14 часа, но днес закусвах малко преди девет часа. Понеже и бързах, та закуската се състоеше в половин литър мляко с две дози протеин и шепа ядки. Заради дъжда днес и разходката в планината беше значително по - кратка от обикновено.

Мнението беше редактирано от I`M на 09.05.24 13:05.

11.05.24
11:19

Днес :

1. Кофички - 5 х СТ, 15,30,45кг. 3х60кг. + 5СТ и три единици СТ само негативна част.
2. Набирания - 4 СТ, 3х10,20,30кг., 0 х45кг. + 5 СТ.

Много зор с качването на тая висока успоредка. С 60 кг. едвам се качих. На набиранията на 45 кг. малко ми трябваше, но не успях в крайна сметка. Максът, който съм достигал на набиранията е 1х60 кг. при лично тегло от около 100 кг. и то съм го достигал само един път този макс. Иска ми се поне още един път да го достигна. Иначв тръгнах подхват да ги правя набиранията, но като сложих тежести и ми идваше високо лоста за подхват. Между другото трябва да се разгледам във фитнеса.  Може и да има някъде някакво стъпало за качване и да го използвам за кофичките и набиранията. Аз като влезна във фитнеса директно се забивам в залата с лежанките и успоредката, а стойката за клек, където правя и тяга е точно пред нея. Не съм обикалял да разглеждам къде какво има. Ходих в залата където са дъмбелите за да видя дали има 50-ки дъмбели, а то се оказа, че няма и 40-ки и повече не съм ходил и там. След фитнеса кратка разходка с кучето.

Храната вчера:

1. Филия хляб, пилеко филе, три резена шунка.
2. Половин литър прясно мляко с две дози протеин.
3. Пица със сирена и шунка, козунак.

Купих креатин с идеята този път да го пия редовно. В редките пъти, които съм купувал преди обикновено забравям да го пия и накрая го хвърлям като се овлажни.

Засега времето е супер. Следобед  смятам да поработя и да направя една по-дълга разходка  кучето.

14.05.24
14:57

Днес:

1. Лег с обратен хват + преднен клек, работни серии - 5х100,110,110,100,100 + 5х80,1х 90,100,110,5 х 60кг.
2. Гребане с лост - 5х60,80,100,80,60кг.

Днес много бързах и като цяло не ми хареса тренировката. Завърших тренировката с едно усещане за припряна работа. Днес поне тренирах, вчера не ми остана време.

Храната вчера:

1. Протеинов шейк и шепа ядки.
2. Пица, два сладоледа.
3. Протеинов йогурт, сладолед.

Много взеха да ми се услаждат сладоледите и мисля, че е време отново да започна да си правя от по-ниско калоричните варианти с протеин. След започване на животинските продукти върнах 2 кила тегло, но мисля , че  в идните седмици ще започна да свалям. отново.

До преди няколко години не пиех грам кафе, а сега всяка сутрин ми започва с чаша горчиво кафе.

Беллежка - сега гледам, че погрешка съм писал, че съм правил петици на 90,100 и 110 кг.. преден клек . Явно много ми се иска да са петици, ама не са. Редактирам ги на колкото си бяха - единици .

Мнението беше редактирано от I`M на 14.05.24 15:48.

15.05.24
14:21

Днес:

1. Тяга, работни - 3х120,1х140,160,180,0х190кг.,3х120,100кг.
2. Държане на дискове с пръсти ( по една 20-ка на всяка ръка) - 10с.,20с.,15с.

190 кг. ги вдигнах почти до коленете и усетих как кривя яко гърба, та реших да не ги вдигам с крива форма и се отказах. Не съм напълно сигурен и с крива форма дали щях да ги вдигна. 160 и 180 с фитили. По план трябваше да правя и военна преса, но просто нямах врме и за нея.

Храната вчера:

1. Протеинов йогурт с овес, шепа боровинки, шепа ядки и лъжица мед.
2. 200 грама протеинова извара.
3. Лазаня, домашен протеинов сладолед.

Храната щеше да бъде супер, ако не бях прекалил с лазанята, ама жената много вкусна я беше направила. Сега трябва да довърша едни работи, че малко по-късно трябва да излизам отново.

16.05.24
16:48

Днес:

1. Лег + Набирания, работни - 5х5х120кг.+ 5х5СТ

Първата петица на лега с пауза. Още на второто повторение разбрах, че няма да мога да изкарам и петте серии с пауза. Като цяло до момента програмата 5х5 доста ме изненада. Много по-трудно ми е, отколкото очаквах. То,че и аз съм на ниско ниво като сила е друг въпрос. Времето ме притискаше и не само, че не можах да правя по-дълги почивки на лега, ми и набиранията ги правих в суперсерии с лега. Скоро не съм обръщал и мислих за утре сутринта да отида до фитнеса, но зависи дали тази вечер ще мога да довръшва нещо, което искам да довърша утре преди обед. Към момента обаче, съм изморен и хич не ми се работи повече днес.

Храната вчера:

1. Лазаня, полочин литър прясно мляко.
2. Протеинова извара, половин литър прясно мляко.
3. Нещо като татарски кюфтета с люта подправка(2 бр) , салата от домати, краставици, авокадо,сирене и олио, три филии хляб.
4. Протеинов сладолед.

18.05.24
11:40

Днес :

1. Кофички + Зерчер, работни - 5х20,30,40,3х60,5х40+5СТ + 5х40,3х60,80,1х100,120кг.
2. Обръщане от вис,ведно с военна преса - 5 серии с 5 повторения и на двете движения с 60 кг.

Последният път когато пробвах 120кг. на зерчера, бях а да стана, а да седна. Днес определено ми тежаха много, но с една идея по-стабилно се изправих. Качването, а и слизането на успоредката с 60 кг. ми беше трудно.  Обръщането с военната преса ми изцеди силите докрай. До последно не знаех дали ще мога да завърша с по 5 повторения. След втората серия имах съмнения дали ще мога да обърна пет пъти до последната серия. След третата серия вече имах съмнения и за военната дали ще мога да избутам по 5 поветорения до края. Последните години не бих казал , че силата  ми е приоритет, но напоследък осъзнавам колко трагично слаб съм в това отношение и ми се иска да съм с една идея по -силен. Да  взема да достигна поне до някакво средно ниво.

Храната вчера:

1.  Шейк/крем от протеиново кисело мляко, две шепи боровинки, половин литър прясно мляко, три лъжици протеин, малко мед.
2. Четири пържени яйца с шунка, салата от авокадо , домати,краставици, сирене и олио.
3. Протеинов сладолед, шепа ядки с малко солети.

Вчера не ми остана време за трениране, успях обаче да направя поне около час ходене в планината.

Мнението беше редактирано от I`M на 18.05.24 11:47.

20.05.24
13:19

Днес :

1. Полулег + набирания, работни - 5х100,110,110,100,100кг. + 5х5СТ.
2. Преден клек, работни - 3х70,1х90,110кг. + 5х70.5х50кг.

Храната вчера:

1. Четири пържени яйца с шунка и сирене, две филии хляб.
2. Пица с блат от кайма.

Мнението беше редактирано от I`M на 25.05.24 12:06.

21.05.24
09:44

Днес:

1. Тяга, работни - 3х120,140,1х160,180,160, 3х140,120кг.

Нещо не вървеше тягата днес. Още на загрявката краката дадоха заявка за натрупана умора. След фитнеса и ходенето в планината ми беше зор.

Храната вчера:

1.  Шейк от протеинов йогурт, прясно мляко, ягоди, сладко от боровинки и две лъжижи протеин.
2. Протеинова извара.
3. Две свински пържоли, две филии хляб, таратор, протеинова извара.
4. Половин литър прясно мляко с лъжица протеин.

Успях днес да приключа и с фитнеса и с разходката в планината рано и преди да започна работа, че имам доста неща за днес и ако бях оставил фитнеса за по-късно можеше и да пропусна.

Мнението беше редактирано от I`M на 21.05.24 09:45.

23.05.24
10:45

Днес :

1. Лег с обратен хват + зерчер клек, работни - 5х5х100кг. + 3х80,90,100, 1х110,120кг.

Много набързо, с кратки почивки.

Храната вчера:

1. Протеинова извара.
2. Протеинов бар, литър прясно мляко.
3. Два сандвича, диня.

Вчера хванахме някакъв промеждутък между дъжда и успяхме да вечеряме на двора. Късно стигнахме до вечерята, та импровизирахме с едни сандвичи, които пък станах супер, особено с прясна марула.

Миналия ден само на едно хранене вечерта, че цял ден в движение и ми беше по -лесно да изкарам деня без да ям. Като цяло ми се иска поне 2-3 пъти седмично да се храня само по веднъж дневно, но нещо напоследък съм много гладен и не изкарвам само с едно хранене.

24.05.24
10:03

Днес:

1. Военна преса, работни - 5х5х65кг.
2. Обръщане от земя, работни, 5х60, 3х70,80,1х90,100,5х60кг.

Днес определено по-добре и на военната и на обръщането. На 65 кг. в никоя серия не бях на предела.  Обръщането и то добре се получи. Може би трябваше да пробвам и единица на 110кг.  Разполагах с време и не правих упражненията в суперсерии, а и правих по около 2 минутни почивки между сериите и това със сигурност оказа влияния. Извън горното все още тренирам със смешни тежести. Трагичното е, че в повечето случай съм близо до най-добрите ми вдигания. Това особено важи за обръщането. Мислих даже да отида по-късно д фитнеса, но по навик се събудих около 6, пих едно кафе и отидох да тренирам рано. След фитнеса разходка в планината, която се оказа доста по-кратка от обикновено, че краката хич не харесаха изкачването. Оставих по-дългата разходка за следобед.
Иначе 4-та тренировка за тази седмица и утре се чудя дали да не направя 5 -та.бях

Мнението беше редактирано от I`M на 24.05.24 10:04.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1