Кажете добра програма за релеф на гърдите

17.04.06
10:01

Тренирам от доста време за гърди а има съвсем малък резултат:(

Кажете ми някоя  добра програма за релеф и дали трябва по време на тренировката да се сменят тежастите и ми кажете горе долу по колко повторения трябва да се правят.
Благодаря предварително!

17.04.06
15:39

[quote author=“beko”]Тренирам от доста време за гърди а има съвсем малък резултат:(

Кажете ми някоя  добра програма за релеф и дали трябва по време на тренировката да се сменят тежастите и ми кажете горе долу по колко повторения трябва да се правят.
Благодаря предварително!

За да се ориентираш малко по тия въпроси , чети във сайта.

17.04.06
21:14

СПАМ
Ако няма какво да добавиш не пиши !!!
ASTOR

18.04.06
22:33

еми аз мисляче упражнението което ще оформи най-много гърдите е лежанка от обратен наклон ...незнам точното име
Примерно лягаш на пресата за корем и правиш с щанга
Иначе не е задърлжително да правиш нещо по специално
прави точната бройкa , техниката и диетата ...

18.04.06
22:44

Зависи коя част ти изостава,но по-специално ако искаш някак си да се очертават трябва да правиш за долни гърди
искаш да се отсечат според мен кофички са мн добри,лег наклон и кросоувър

NE

19.04.06
23:30

Според мен не може да се даде компетентно мнение по твоя вупрос защото програмата за гърди трябва да е суобразена с останалите МГ.Така че прегледаи саита.Там ще намериш отговорите на въпросите ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1