02.08.21
17:12
Здравейте приятели казвам се Тодор и съм на 14 години.Бих искал да ми помогнете да избера диета за отслабване.Всеки ден бягам по 2-3 километра,и карам колело по 5-6 километра.Благодаря предварително!
04.06.22
14:17
Опитвал ли сте с високопротеинова диета?
Аз я спазвам от година и мога да кажа, че работи.
Ето тук има и примерно меню, но аз заменям някои неща.
Хапвам протеинов хляб от Кауфланд и доста риба тон, изварата си я взимам от млекарница, а като зеленчук хапвам много тиквички. Много чиа и кисело мляко.
Успех! :)
Мнението беше редактирано от Rostoslaw Petkow на 04.06.22 14:19.
08.10.22
13:23
Ако продължаваш да се поддържаш и спазваш и хранителна диета според мен до няколко месеца ще си във формата която искаш.
Ако търсиш съвети за отслабване, сайтът BAV.BG предлага полезна статия, която разглежда няколко ключови аспекта на здравословното отслабване. В статията се подчертава значението на балансирания хранителен режим, като се избягват драстични диети, които могат да доведат до загуба на мускулна маса и забавен метаболизъм. Препоръчва се повишаване на приема на протеини и редовни физически упражнения, за да се запази мускулната маса и да се ускори метаболизмът. Също така се обсъжда важността на добрата хидратация и умерената физическа активност за постигане на дългосрочни резултати https://www.bav.bg/blog/hranitelen-rezhim-za-otslabvane/