Релеф - ръце

11.04.06
22:27

Интересувам се за един приятел, който няма ежедневен достъп до интернет, та затова ме помоли мен.
Мъж, на 30 години, тренира от 7-8 години.
Съжалявам ако има такава тема, но когато чета убийствено многото информация тук, попадам в повечето случай на теми пуснати от начинаещи и все не откривам това което него го интересува.
Иска да промени програмата си с цел релеф.
Помоли ме да наблегнете на ръцете - кои упражнения, по колко повторения, колко дни в седмицата и там каквото се сетите.

Мерси предварително

12.04.06
00:08

[quote author=“danisio”]Интересувам се за един приятел, който няма ежедневен достъп до интернет, та затова ме помоли мен.
Мъж, на 30 години, тренира от 7-8 години.
Съжалявам ако има такава тема, но когато чета убийствено многото информация тук, попадам в повечето случай на теми пуснати от начинаещи и все не откривам това което него го интересува.
Иска да промени програмата си с цел релеф.
Помоли ме да наблегнете на ръцете - кои упражнения, по колко повторения, колко дни в седмицата и там каквото се сетите.

Мерси предварително

Еми повторенията нека да са 12 с малко кг разбира се и да прави кардио и да си направи НВД
ниско-въглехидратна диета и да зима добавки
Л-карнитин или Фет Бърнър

12.04.06
13:33

явно не съм се изказала както трябва
щеше ми се да напишете конкретни упражнения за ръцете като цяло
колко дни да се тренират и най-вече кои упражнения

това за кардио и нвд на всички им е ясно

MR

12.04.06
16:20

ами упражненията пак са същите само се набляга на това упражнение  http://www.bb-team.org/exercise/000078.php и за бицепс и за трицепс защото е за оформяне повече от колкото за маса
  за оформяне на бицепса добра работа ще свърши концентричното сгъване а за трицепса кик-бек :wink:  8)

NO

12.04.06
21:59

Той като има толкова опит може да си подбере упражненията сам в зависимост от това кои чувства най-добре... може да намали почивките, да прави дроп серии и суперсерии. Да прави по около 15 повторения, според мен трябва да стига в повече серии до отказ... кардиото и съответната диета са ясни.

12.04.06
22:34

Никакъв смисъл няма от толкова висок брой повторения.

12.04.06
22:40

[quote author=”Петко К”]Никакъв смисъл няма от толкова висок брой повторения.

добре щом няма смисъл не ги прави като няма смисъл
почти всеки казва че за релеф се правят повече повторения
дори и си изтеглих документални филми за бодибилдинга и пак се споменава

12.04.06
22:44

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=”Петко К”]Никакъв смисъл няма от толкова висок брой повторения.

добре щом няма смисъл не ги прави като няма смисъл
почти всеки казва че за релеф се правят повече повторения
дори и си изтеглих документални филми за бодибилдинга и пак се споменава

Това не значи, че е вярно. Но щом искаш, прави и по 50, никой не те спира.

[quote author=“DirtyandNasty”]почти всеки казва че за релеф се правят повече повторения

Почти всеки няма и елементарна култура относно хранене и тренировки.

12.04.06
22:53

[quote author=“manson”][quote author=“DirtyandNasty”]почти всеки казва че за релеф се правят повече повторения

ми нали си разбирач,що не им изнесеш една лекция
пусни една тема

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“manson”][quote author=“DirtyandNasty”]почти всеки казва че за релеф се правят повече повторения

пусни една тема

Защо се заяждаш? Никъде не съм казал, че съм разбирач. Имам мнооого, ама много да уча. Просто ти казвам да обръщаш внимание кой те съветва!

12.04.06
22:58

[quote author=“manson”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“manson”][quote author=“DirtyandNasty”]почти всеки казва че за релеф се правят повече повторения

пусни една тема

Защо се заяждаш? Никъде не съм казал, че съм разбирач. Имам мнооого, ама много да уча. Просто ти казвам да обръщаш внимание кой те съветва!

не се заяждам казах го сериозно Ам не аз ще правя релеф аз си го имам по-добре го кажи на момчето което е пуснало темата

NO

13.04.06
00:03

Никакъв смисъл няма от толкова висок брой повторения

Сигурно е така... но това е моя съвет, за който съдя от моя опит и смятам, че 10-15 повторения и като цяло много интензивни тренировки без застояване в залата са най-удачни за постигане на релеф пък това, щом казвате, може и да не е вярно в общия случай, но при мен работи...

13.04.06
00:13

[quote author=“noble”]

Никакъв смисъл няма от толкова висок брой повторения

Сигурно е така... но това е моя съвет, за който съдя от моя опит и смятам, че 10-15 повторения и като цяло много интензивни тренировки без застояване в залата са най-удачни за постигане на релеф пък това, щом казвате, може и да не е вярно в общия случай, но при мен работи...

и при мен работи,но също така сам на диета и зимам добавки

KO

14.04.06
22:57

БЕЗ ОБИДИ ДА НЕ СЕ НАКАЗВАМЕ !!!
ASTOR

15.04.06
17:50

Какъв е тоя твой приятел (ако изобщо го има) с тоя стаж да не знае че не може да се чисти от дадена МГ само !!!! :roll:

17.04.06
23:03

ами какъв е тоя мой приятел, как ти обясня? какви са му очите и косата ли? :)
естествено, че знае това

явно не можем да се разберем със всички вас, май не обяснявам достатъчно ясно

идеята е не да ми пишете че трябва диета и кардио и от сорта елементарни разяснения
а конкретни упражнения (кои, по колко и т.н.) като него го интересува конкретно ръцете
дали бицепс-трицепс, или гърди-бицепс и т.н., колко дни в седмицата е добре да ги тренира изобщо всичко за да ги оформи по-добре

много ясно, че знае много с този стаж, много е изпитал и знае какво работи добре при него,
просто искаше да разбере какво пише по дебелите книги и какво бихте му казали вие, т.к. той не е чел никави такива материали, а просто с годините е установил какво и как трябва да прави, за да има резултат
всички обаче знаете, че все ти се струва малко и искаш да изглеждаш по-добре и по-добре,
та ако вие имате някакви предложения за това - моля пишете, ако не - просто заключете или по-добре изтрийте темата, т.к. не виждам как би могла да бъде полезна на мен или на някой друг

18.04.06
13:20

Релеф се прави  с правилна диета и интензивни тренировки(за малките мускулини групи-8-12 серии/10-15 повт.;а за големите муск.групи-12-15 серии/12- 15 повт/

18.04.06
22:40

офф - Абе в мен се зароди въпроса ако си тренирал 7-8 години , мисляче за тоя период ще си минал през много неща и едвали ще питаш как да си офермиш рацете ....
защото ако питам ( значи не си информира, или не си го правил )
И ако не си правил релев 7-8 години ....
Незнам аз сам малко объркан
Не искам да засегна човека , ама нещата така изглеждат
ТОва е мое мнение

18.04.06
22:50

няма как да го засегнеш човека, той си изглежда достатъчно добре :)

съжалявам, че изобщо повдигнах въпроса
човека просто искаше да попита за някаква информация, за нещо което може би все още не е опитал, с което да “стресира мускулите си” както вие му викате

много моля, модераторът или там който отговаря за тези неща, да изтрие темата

19.04.06
01:09

трицепс: срипец с въже - 3х12
          френско с дъмбел - 3х12
          леф с тесен хват 3х10 бавни с малко тежести (трбва да са много стриктни)

бицепс:  придърпване на скрипец за бицепс 3х12
          скотово с крив лост 3х10
          концентрирано по избор 3х10

Прави това в един ден и мисля, че скоро ще дойдат резултатите.
Ако има пари за хубави добавки и възтяновява бързо, може да ги прави и 2 пъти седмично.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1