24.03.06
21:10
Аз пия Центрум, а вие?
aз имам на биогейм едни но не ги пия ако искаш мога да ти ги дам на изгодна цена :)
25.03.06
01:30
Дейли формула на UNIVERSAL
25.03.06
08:03
Понякога пия Дейли Формула на Юнивърсал , понякога Дейли Уан , според зависи:)
по-здрави
Сега си взех Витамин Пак на ISS.Американски са,внасят ги красота и сила.Няква дъщерна фирма на Оптимум били.Пака излиза към 1,50 лв.Сериозни ми се струват като гледам съдържанието.Днес се видях с един гщлетласкач,който също ги ползвал.”Пикаеш ламарина”-както той се изрази.ще ги видим.Били 2 пъти по силни от Анимал Пак.Сега ще проверим тази работа.Със сигурност излизат доста по евтини.
Поздрави.
26.03.06
14:40
[quote author=“Jay_C”]Сега си взех Витамин Пак на ISS
Колко струват иначе?
Аз не пия витамини :oops:
26.03.06
14:43
Sana +
ами пака е 1.50.Аз си взех 20 за да ги пробвам.Незнам иначе на Евлоги колко е.Може и по евтин да е.Ще питам Крум тия дни като го видя и кви са му отзивите за тях.
Между другото ето и линк.Доста по евтини са в официалния им сайт :evil: Е в България знаем ,че е така,ама кво да се прави.Имат и други продукти ама като цяло са бая скъпички
http://issresearch.com/products/p_vitpak.html
Поздрави.
[quote author=“manson”][quote author=“Jay_C”]Сега си взех Витамин Пак на ISS
Колко струват иначе?
Аз не пия витамини :oops:
От паковете това е най-евтиният за това качество вариант - на Евлоги са 45 лева - 30 пака...
26.03.06
22:58
Извиняваите за въпроса обаче ме заинтригуваха тия витамини аз до са пиех некфи на Нутрим ама то на тая фирма ако има нещо качествено... като гледам колко иселдвания им правите и кфи резултати се получават... за тфа мисла да си купа от тия Пакове http://issresearch.com/products/p_vitpak.html
и един Въпрос 1 пак за 1 ден ли е ?!
И аз пиивам Центрум но не постоянно когата се сетя !!!Иначе тия пакове скъпички ми се виждат за витамини толкоз пари те че са важни,важни ама ....
Важни ама за кво са важни като ги зимам кво силата ми ли ше са дигне или кво???
31.03.06
12:17
Видях че Дейли Формула струва 22-3 лева. Колко хапчета вземате на ден? Заслужава ли си или да си пазя двайсетте лева :)
31.03.06
12:40
[quote author=“manson”]Видях че Дейли Формула струва 22-3 лева. Колко хапчета вземате на ден? Заслужава ли си или да си пазя двайсетте лева :)
Толкова е поскъпна преди беше 19,50лв,ами аз пия по 2 на ден те са 100 хапа за 50 дена стигат!
[quote author=“nikito”]Аз пия ето тези
Хубави ли са тези,че ги видях в аптеката,но незнаех,че са витамини,щото бяха покрити с други неща и само отгоре видях кутията.
П.С.Аз пия Центрум.
Aз пия от по евтиничките-O-ZONE евтини и добри садаржание като на центрум :lol:
Пия на биогейм и знам,че има наистина добра доза вътре,понеже винаги ми излизат бели петна по ноктите.Когато пих центрум изчезнаха,сега също нямам.
19.04.06
01:06
аз, пия витамините на AST 32X продукт които е много добър за цената си
19.04.06
12:06
[quote author=“Size”]Пия на биогейм и знам,че има наистина добра доза вътре,понеже винаги ми излизат бели петна по ноктите.Когато пих центрум изчезнаха,сега също нямам.
Какво означават белите петна?От какво се появяват?Винаги ми е било чудно.
19.04.06
15:46
аз пия на центрум. просто такива ми носи майка ми