Simple notes 🦊 В търсене на център

Прескочи до:

27.01.25
08:19

На 25/01 само ходене 10к крачки, че бях обещала да водя големия ми син на риба.
В неделя:
Сутринта в залата
Раменни преси, бицепс, кофички, лицеви опори, горен скрипец широк хват
Следобед пеша към гребната, потичах 4 км, от там пеша до младежкия, качих се, слязох и се прибрах пеша.
Толкоз
Крака няма 😶

Мнението беше редактирано от Веси на 27.01.25 08:20.

19.02.25
22:27

Май подредих за момента плана(отново). * поне не се отказвам де 😄 инат има много. Ако не с друго то с това ще върна формата, която искам.
Та гле’йте ся 😁 планът е такъв, че ходя вече всеки ден в залата след като изпратя децата до училище(което да се чете - правя закуска за преди училище, втора за в училище, модни акъли за облеклото също давам, както и проверявам всичко, което има потенциал да се забрави и да ме разходи пак до училището, возя се с тях до там и ги забавлявам, за да влязат с настроение в първия час, а не като умрели катерици), след което ме изсипва мъж пред новия фитнес в квартала и си отива на работа.
Аз допивам кафето, тренирам и пеша 20-25 мин до вкъщи.
Това се оказа работи безотказно като схема за тренировки и следва да върне очакваният ефект до да кажем месец два, макс 3.
Търся -(минус) някой и друг сантиментър обиколки като за бюста даже няма и да страдам този път 😄 както и повече сила в горната част(в долната си имам)

Гореописаната надългоишироко утрин се повтаря от около месец(откакто не съм писала), боря се със себе си да си налея вода, а не кафе в организма сутрин. Понякога се получава, друг път инерцията сама пуска кафемашината 😁.

Редувам без почивен ден Ден 1 долна част, Ден 2 Гръб и бицепс, Ден 3 Рамо и трицепс с базови упражнения за начало, а последните за деня сменям.
Повторения между 5-8 за тежките и 10-12 за последните.

Закусвам след залата и около час след като се прибера - тоест около 10-10:30. Солена закуска се оказа по-добрия избор. 13 си налагам да стана за обяд и почивка, че се улисвам в работата много. И най-голямата победа - вечерята е най-късно 18:30-19:00 часа.

Спя на тъмно и хладно, нямам телевизор в стаята. И в повечето дни в 21:30, макс 22 вече спя(днес е изключение, че реших да пиша вместо да спя).

Едни мерки няма да е зле да взема ей така да не гледам само килограми.
Няколко снипа от видеа, че да имам с какво да сравня след време

Мнението беше редактирано от Веси на 19.02.25 22:34.

19.02.25
23:00

Направи си нормални снимки “преди” да сравняваме юни месец на Нептуна.

20.02.25
20:03

Да, снимах но не съм шернала тук. И мерки имам вече. Остава да започнат да се променят в посоката, която търся.

Пореден ден иначе фитнес. Рамо и трицепс днес.
От лятото и площадката се познаваме и с ластиците и си ги ползвам със здраве. Преди не вярвах, че е възможно да се натоваря само с ластици и СТ, но може и то как.

Храненето опитвам да следя по-стриктно. Тренировките с този план са ок.

Варени две яйца, маслини, сирене.
Детето ми направи тортила със печено свинско и бекон, айсберг и домат. Нямаше как да откажа.
Вечерята балканско бобче отгледано от мадършип. Много вкусно.
Две кафета само, 2 л вода.

20.02.25
20:29

казано от Веси на 20.02.25, 20:03:

Да, снимах но не съм шернала тук. И мерки имам вече. Остава да започнат да се променят в посоката, която търся.

.

Въобще не си прави труда да правиш повече снимки, изглеждаш идеално. Тука тюлените дето не могат да си вържат връзките на обувките, те да си правят :) .. Щом може да застанеш и на стойка, даже нема и да коментирам повече :)

21.02.25
09:22

Спирай да се снимаш и да тренираш Веси, Калоян те одобрява, няма закво повече да се мъчиш.

Хаха, баси неадекватните съвети. Хората гледат да се мотивират тук, да са по-добра версия на себе си, да искат повече и по-добре, ама журито вика недей, няма нужда.

21.02.25
09:40

Че аз се шегувам, да е по-забавно :). Но все пак мотивацията ако идваше от форума, всички сигурно щяхме да сме денонощно нацепени. :)

27.02.25
20:06

Минавам само да си напиша клека и тягата като кг

На 70 вече 3-ка клек, ама няма кой да ме пази за повече и не ми се ще сама
Тягата с фитили 60 за 5 повторения. Без - 40,45 - изпуска ми хвата.

Набирания успореден хват не бях правила. До чисти 3 в серия се добирам.
Надхват с ластик още и за момента няма да ги броя.

02.03.25
22:24

Купих си креатин. Никога до момента не бях пила. Пиша го само за да проследя имало ли е и какъв ефект върху мен. Края на април ще разберем.

Иначе долна част днес.
Клек -  все по-сигурни 70(май като стигна някоя цел вече става просто част от програмата 😁)
СС бг клек и тяга с прави крака беше по-тежко дори от клека всъщност.
А имаше и преден до 50 🙆‍♀️ и тяга 60.
Понеже много ми изостават набиранията вече правя по няколко серии всеки ден в частта от тренировката за корем докато “почивам” между сериите там.

*Забавно е как хората правят почти всичко, което е из социалните мрежи. Днес и онзи ден някакво момченце на 20-22 видима възраст тренира с някакви щипки на носа си “за по-добър приток на кислород”. Да беше взел милдронат(така ли се казваше 😂). Както и да е, просто ми е забавно какви неща виждам, включително и мъже по 100 кила клякащи с пуси пад 😁 какво да правиш.

Мнението беше редактирано от Веси на 02.03.25 22:28.

03.03.25
17:32

Гръб и бицепс.

Днес уреда за мъчения е на снимката.
4*3 чисти набирания успореден хват
4*8 надхват с ластик обаче
Гребане с лост до 40 кг 🫠
4*10 на страна с дъмбел 10-ка
4*10 сгъване бицепс 2@6
4*10 чуково 2@5

Корем

и пеша до вкъщи (и на отиване  ходих де - за такова разстояние кола е грях да се пали)

Мнението беше редактирано от Веси на 03.03.25 18:34.

06.03.25
09:09

След два дни почивка рамо и трицепс днес.
Пиша само защото кофичките вече са по 8 в серия ☺️ да се самопотупам по рамото.
Рутината с креатина ми убегна както и предположих в първия почивен, но да - беше очаквано.
Мфп се върнах да ползвам за поне месец да видя къде съм.
Оказа се(отново както си знаех), че без да следя какво ям не минавам над 1000 кал. Та ще следя известно време да няма такива неща, че влияе на енергията много.

Мнението беше редактирано от Веси на 06.03.25 21:57.

07.03.25
18:35

Реших, че ще редувам трите си дни зала с четвърти бягане.
Днес само това като активност + прибрах се пеша от гребна до къща, срещнах приятел за дъра бъра по пътя, един Еконт за подарък от клиент на работа и един от колега. Хубави неща днес като обобщим деня.
Храната в рамки, под 1300 кал според целевите кг. а утре ден за крака. Преди обичах повече дните за рамо, но сега отново краката ги изместват.
Освен залата утре ако е ок времето и има как ще ида и до площадката на която висях половината лято ☺️

Мнението беше редактирано от Веси на 07.03.25 18:36.

Homer Simpson

07.03.25
22:41

Цял ден само за рамо, не травматизира ли толкова изолирана тренировка?

08.03.25
04:59

казано от Homer Simpson на 07.03.25, 22:41:

Цял ден само за рамо, не травматизира ли толкова изолирана тренировка?

Рамо тренирам с трицепс

08.03.25
20:28

Днес долна част в залата.
Пеша до там и до вкъщи. Минах и през Лидл да си купя лалета сама на себе си. Не защото няма кой да ми подари, а защото вярвам че е добре човек да си прави подаръци, пък били те и цветя.
Към 10 тръгнахме за една еко пътека - Сливодолското падало, която само бях чувала че съществува. Уж лек маршрут, а никак не беше с 5 деца и две кучета. Качихме се де, струваше си ☺️
Обикалях после из квартала за сладолед, че обещах на децата.
В общи линии цял ден не съм се спряла и си личи от енергоразхода засечен от часовника.
Тягата иначе все по-сигурна на 60. След някоя и друга седмица ще тествам 65 да видим как ще е.

Мнението беше редактирано от Веси на 08.03.25 20:31.

17.03.25
14:59

Не знам креатина ли е виновен, но такава хубава серия направих на 60 кг от 5 повторения, че сама си я харесах. Даже успях да я запиша. Иначе имаше и 3-ка на 70 де, ама докато не станат 5 не мога да се радвам.
Тягата и тя 50 вече без фитили 😌

Мнението беше редактирано от Веси на 17.03.25 15:01.

23.03.25
09:21

Абе ще стане каквото искам скоро 😌 започвам да виждам някакъв резултат и при гърба.
Иначе на концерт на Godsmack снощи до 23, легнах в 2, станах в 6 и изненадващо тренировката беше лека.

25.03.25
21:29

Потичах сутринта, после пътека под наклон в залата след като оставих децата на училище и се прибрах пеша.
Утре може би ще е нещо подобно, за да не ми се разкъсват тренировъчните дни. Четвъртък и петък в София и не знам ще се тренира ли. Среща с важен, голям търговец имам.
Така като гледам събота и неделя ще са следващите в зала.

Мнението беше редактирано от Веси на 25.03.25 21:30.

26.03.25
22:34

Движението 1:1 с вчера.
Утре и петък без тренировка. Уиш ми лък за утре да не ме вали по пътя и да мине добре срещата ☺️

Мнението беше редактирано от Веси на 26.03.25 22:35.

30.03.25
19:58

Минаха четвъртък и петък без тренировка. Такава беше и съботата, че имах работа по кола в гаража. Плюсът в това е, че явно наистина си починах, защото набиранията днес бяха чак леки.

Срещата мина добре, смятам. Скоро ще разбера дали правилно съм разтълкувала отсрещните сигнали.

Днес в ранни часосменени зори бях до залата за долна част. Вече правя и пътека след всяка тренировка по между 10 и 20 мин в зависимост от настроението. Отделно пеша до там и обратно. Добре ми се отразява и на енергоразхода и като разпускане.

Храната ми за мое щастие напоследък се върти около месо/или мляно такова/, сладък картоф, яйца, кисело мляко, овес, протеин на прах, ориз и плодове/зелени салати. Горе долу приоритета е в същия ред, в който ги пиша.

31.03.25
21:01

Само за протокола да впиша, че това ходене на пътеката ми стопява лагерите. Пореден ден според тракера съм изгорила над 600 кал. 400 от тях да са верни пак е супер.
Гребането с лост подхват вече на сигурни 50 в серия без фитили, йей.

Мнението беше редактирано от Веси на 31.03.25 21:02.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1