Въпроссс

19.04.06
13:43

Малък въпрос.
Как точно влияе мускулната треска? Интересно ми е, а не съм сигурен, няма кой по-образован по темата да питам около мене, а иначе всеки разправя различно...
Та - как влияе, има ли смисъл, положителен или отрицателен ефект?

мЕрси. 8)

19.04.06
21:01

[quote author=“Satyrr”]Малък въпрос.
Как точно влияе мускулната треска? Интересно ми е, а не съм сигурен, няма кой по-образован по темата да питам около мене, а иначе всеки разправя различно...

мЕрси. 8)

дава реална представа, че мястото е било наистина натоварено/тренирано добре...

19.04.06
22:01

[quote author=“sub_eleven”][quote author=“Satyrr”]Малък въпрос.

мЕрси. 8)

дава реална представа, че мястото е било наистина натоварено/тренирано добре...

Глупости на търкалета, моля като нямате мнение не пишете глупости

По темата
Мускулната треска се дължи на микроразкъсванията в мускула след неговото натоварване, които организма се опитва всячески да въстанови след трен
Има и друга стара теория ,за лактатната киселина , но това е старо и не бива да се научава
МТ не значи че непременно след като я има си направил добра тренировка, ако си постоянен , може и изобщо повече да нямаш,аз например не съм имал от години

NE

19.04.06
23:25

Аз съм съгласен с ASTOR(е как да не съм,човека си разбира) че не е задалжително когато си направил хубава тренировка имаш задалжително мускулна треска.Това въобще не е така.Аз имах мускулна треска само в началото.Сега почти не чувствам мускулна треска,макар и малка я има.И до сега не сам имал проблеми.Така че слушаи компетентните.Е не мене де.....:)

20.04.06
14:44

Ъхъммм ясно.... и аз така си мислех, ама това дето повече ме интересуваше, беше, ако доста време имаш мускулна, значи ли, че само изтощаваш мускула, а всъщност няма никакъв растеж?

20.04.06
15:09

Не тренирай същият мускул, ако имаш още мускулна треска, и няма да имаш проблеми. А ако мускулната треска трае повече от 2 - 3 дена, значи си се претоварил.

25.04.06
00:19

Не тренирай същият мускул, ако имаш още мускулна треска, и няма да имаш проблеми. А ако мускулната треска трае повече от 2 - 3 дена, значи си се претоварил.
Или пук просто не се храниш добре и неможеш да се възтановиш като хората. Но ако хапваш добре значи си пренатоварил  .  има си и аминокиселини  :twisted:

25.04.06
21:35

Май говориш за претрениране

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1