казано от doni dimitrov на 05.06.25, 16:36:
Така ми се ще чисто въображаемо,да развържат лева от еврото и да тряснат визи за европата.
Да видя Ганьо на какви протести ще ходи...
Инак се сещам за прякори Пепи еврото,Петко долара а едикой си лева не съм чувал :)
Ами тези които са били на протестите ще кажат, че отново са ги подвели и излъгали. Е да, ама всички ще го отнесат.
05.06.25
16:56
Ганьовци защитаващи лева не са си направили труда да се информират, че от далечната 1997 година “българският лев” е вързан към дойче марката, а от 1999 след приемането на еврото в Германия е вързан към него. Български лев, ама друг път.
05.06.25
17:07
Българите не са единственият лесно манипулируем народ, стига на подобни платени руски подлоги да им се даде “демократичното” право да лъжат хората. За пример вижте Великобритания, скалъпиха им подобен референдум и ги изкараха от ЕС.
05.06.25
21:11
Тяга с дебел лост 5х60,80,100кг ; 1х110,120,125кг
Лег с дъмбели от наклон 5х50,60,70кг
Тяга с дебел лост 1х100кг + Лег с дъмбели от наклон 1х80кг, 5 пъти ЕМОМ
Гребане с дъмбел 5/5х40кг + Кофички 5х40кг, 3 серии
Пулдаун раменен надхват 10х60кг + Разгъване за трицепс на скрипец зад врат 10х40% + Едностранно гребане на машина от седеж 10х20кг, 5 серии
Корем
Беше адски горещо и задушно, опитах двусети в ЕМОМ, но така почивка реално няма, а като липсва сила и издръжливост няма и голям смисъл и се отказах. Положителното е, че хватът държеше, а не съм го тренирал скоро.
казано от Brown Bomber на 05.06.25, 17:07:
Българите не са единственият лесно манипулируем народ, стига на подобни платени руски подлоги да им се даде “демократичното” право да лъжат хората. За пример вижте Великобритания, скалъпиха им подобен референдум и ги изкараха от ЕС.
В никакъв случай не сме уникални. Наскоро четох статистика от португалски разследващи журналисти, че 58% от профилите в социалните мрежи, подкрепящи Chega (местните огледални образи на възраждане), са фалшиви. Разликата е, че тук руските интереси са много по-малко и не се изливат чак толкова пари в пропаганда. При все това работи и то добре - Chega са трета политическа сила на последните избори с минимална разлика зад социалистите.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 06.06.25 12:45.
Руската пропаганда разчита най-вече на невежеството, много добре експлоатира и социалното неравенство (което е най-нормалното нещо на света), но не е като да липсват и “полезни идиоти”. Аз съм живял 3 год в тази кочина и винаги ме е изумявало колко трябва да си глупав, за да искаш да имаш каквото и да общо с тези източни варвари, за които цената на човешкия живот не струва повече от няколко копейки.
Всяка пропаганда разчита на невежество и социално неравенство. Но най-вече на невежеството. Пропагандата в западния “демократичен” свят в момента е на такива висоти, че руснаците и да тичат срещу нея пак не могат да я стигнат. И ако мислиш, че за западния свят човешкият живот значи нещо повече от няколко цента, то си в грешка според мен. :)
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 06.06.25 15:17.
казано от Svetoslav на 06.06.25, 15:17:
Всяка пропаганда разчита на невежество и социално неравенство. Но най-вече на невежеството. Пропагандата в западния “демократичен” свят в момента е на такива висоти, че руснаците и да тичат срещу нея пак не могат да я стигнат. И ако мислиш, че за западния свят човешкият живот значи нещо повече от няколко цента, то си в грешка според мен. :)
Слагаш демократичен в кавички? :) Това само по себе си е достатъчно да ме наостри, дори да не беше останалия whataboutism.
Така и така спамът продължава, та се включвам. Пропагандата и влиянието и върху простите и полупростите хора няма смисъл да коментирам, но това, с което западът печели е нещо в крайна сметка много просто- там влака се кара от машинисти, а в Русия от овчари. Машинистите дават много повече истински и въображаем комфорт на пътниците, а и в крайна сметка в техни ръце влакът дерайлира много по-рядко. За да компенсират това, овчарите в другият влак крещят на пътниците- “айде бе, и вие сте овчари, а ако случайно не сте, то поне родителите ви са овчари, кво се правите на нещо друго?”.
Едно много по-важно нещо е корупцията. В Русия корупцията а на толкова тежко ниво, че няма оправия. При нас също е на всякакво ниво и когато наистина се наложи я медицина, я д те защити държавата, нищо подобно не се получава.
А на запад няма значение какъв си, службите третират хората по равно. Аз съм живял в Ирландия, сестра ми живее и работи в Лондон, там институциите им са на светлинни години и нямат нищо общо с корупцията в България която убива. Това е най-големия проблем тук, освен и другите неща, които споменахте.
06.06.25
20:27
Загряване 2 обиколки
Скок дължина от място 5 пъти
Качване стълбите със скокове 5 пъти
50м спринт (9/10) 10 пъти
Качване стълбите със скокове 5 пъти
Почивката е бавното слизане на стълбите и бавното връщане до старта. Тромав съм, но някои от бяганията се получиха добре, скокът от място ~2.70м
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 06.06.25 20:28.