22.07.25
00:42
Изглежда някой е платил добре на онзи мърляч Цитиридис, за да насере тотално концерта.
казано от Brown Bomber на 22.07.25, 00:42:
Изглежда някой е платил добре на онзи мърляч Цитиридис, за да насере тотално концерта.
Току що ми излезе статия, какви ги е дрънкал 🤣
С изключение на няколко самостоятелни сола на Слаш и една песен дето я пя някакъв друг, Аксел Роуз дето е на 63 г. не се спря да пее почти 3 часа. Имало е и доста по-добро/чисто озвучаване наистина, но като цяло си бе рок концерт като рок концерт.
казано от D_M на 22.07.25, 07:13:
и една песен дето я пя някакъв друг
Басистът им. Обикновено човекът с най-ниската заплата в една група.
Мнението беше редактирано от starsucka на 22.07.25 09:35.
казано от starsucka на 22.07.25, 09:34:
казано от D_M на 22.07.25, 07:13:
и една песен дето я пя някакъв друг
Басистът им. Обикновено човекът с най-ниската заплата в една група.
:-)
Колеги сега в работата също били на концерта, викат не били доволни основно от озвучаването. Аз нямам база за сравнение, защото не съм бил на концерти на групи от такъв мащаб, но за мен Аксел като певец се представи добре и звучеше близо до студийните записи, като се отчете възрастта му, както и толкова време да пее без да се усети някакъв осезаем спад в гласа му и т.н.
Е, сега не можеш го сравни с Лили Иванова, дето на 84 пее по 2 часа :-)))))))))))))))))))
Мнението беше редактирано от D_M на 22.07.25 10:02.
Къде отиде...Лили Иванова...кой па нормален ходи на концерт на тази..освен ако не и е набор евентуално?!
22.07.2025 г.
Обръщане и преса (ляво и веднага дясно) с Гюле 20 - 5х4 и с Гюле 24 - 1х2 и 1х3;
Верига с Гюле 20- суинг х1, обръщане х1, снач х1, преса х1, клек х1 ляво и веднага дясно, два рунда;
Снач с Гюле 20-1х3 и 1 х2 ляво и веднага дясно и 3х1 от пода.
Суинг с Гюле 20 - 1х30.
Всичко в твърд стил.
23.07.25
09:37
“Понеже си приятел, ще запретна ръкавите да драсна два реда - иначе ми е тотално бх за всички останали и тяхното мнение.
Та да обясня:
Мненията са две, защото концертът е бил посетен от два типа фенове: фенове, които последно са слушали Гънс или неща на Гънс от ранните 90-те и никога не са ходили на техен концерт; фенове, които са следили развитието на групата и нейните членове, с техните проекти, прилежащи групи, турнета, здравословни състояния, променящи се стилове и т.н. и т.н. Първата група е очаквала да види ревящ 28-годишен Аксел по боксерки, с плочки на корема и бедра като на футболист, и Слаш с висяща от носа китара, които показват среден пръст на света и пробягват по 30 км за 3 часа. Втората група, в която спадам и аз, са ходили на поне 3 концерта последните 10 години, познават и новите членове на групата, минали са през болестта на гласните струни на Аксел, когато не можеше да говори, камо ли да пее 3 часа, виждали са го 200 кила и смятат, че в момента е във върхова форма, както гласово, така и физически. Аз не мога да се сетя веднага за много 60+ рок вокалисти, които да се представят по-добре от него на такова темпо, такава жега и такова натоварване, което репертоарът на Гънс (от 80-те и 90-те, когато се били на по 20-30 години) изисква. Щото нека бъдем честни, песните от “новата ера” си звучаха къде-къде по на място. И все пак, уау за всичко, което показа и за старите песни.
А тоя с “Мики Мауса” очевидно е гледал друг концерт, щото мернах, че твърди, че не били споменавали София и че не били комуникирали с публиката, а моето наблюдение е, че тоя е гледал отстрани, докато е пиел бира за 8 лв от чичкото с кега на гръб и толкова е внимавал. Или пък че нивото му на английски е дотам високо, щото наистина направи впечатление, че повечето реплики на Аксел бяха посрещнати с неадекватни реакции от (вероятно) не дотам разбиращата добре английски българска публика.
Та такива ми ти работи. Хора вскякави, мнения също. И ай да не се спираме до едно такова, и то на някакъв льольо, дето изведнъж се оказа експерт музикант и шоумен.”
Бомбър, аз не помня от как съм във форума да си писал толкова дълго мнение :-) Поздравления за което.
Аз не мога да кажа от коя група от посочените съм, може би от никоя. Бях металист като тийнейджър, никога не съм бил фен на Гънс, но въпреки навъртяните 63 години от Аксел очаквах добро пеене от негова страна, каквото и се получи според мен. Както написах и по-горе. При никакви обстоятелства не съм бил с надеждите да видя онзи младеж с лентата през челото, който тича и подскача по сцената, както го правеше в младините си. На практика се получи това, което и очаквах. Даже до колкото знам малко групи от това ниво са оставали на сцената повече от около 2 часа, а тук си бяха направо повече от 3 май. Обобщено: радвам се, че отидох.
23.07.25
10:54
Легенда са, няма спор.
Не бях на концерта, само бях шофьор на присъстващи, както писах вече 😁.
Иначе, мнението е в кавички, защото цитирам друг човек. Ясно е, че този лизач на гъзове и бездарник Цитиридис си прави пиар на гърба на великани, но беше редно да му дриснем отгоре и ние.
23.07.2025 г.
С Гюле 20 - суинг х1, обръщане х1, снач х1, клек х1 ляво и веднага дясно. Завъртях 9 или 10 рунда, като 3-4 бяха без клек и суинг.
Прибрах се от бач, завъртях горните 4 движения в сингли с 12-ката ляво и дясно два пъти и викам чакай с 20-ката малко. Броя го лек ден.
Още се колебая за залата, но ако искам да паузирам/спра абонамента трябвало да подам декларация в бача до 20-то число на текущия месец, та да е от следващия месец. Демек сега пропуснах и ще ми дръпнат пари и за август, та най-рано от септември ще мога да го спра. Но се чудя. Все пак там има гюлета до 36 кг., а и не съм сред мебели около мен. Но знам ли няма ли да ме засърби да сгъна или разгъна на някой скрипец, както и да туря някоя щанга на гърба.