Точкини вълнения

Прескочи до:

26.07.25
22:28

Хора...какво означава някой да е 3 нива над теб???... тоест има и ...примерно шест?

Мнението беше редактирано от nervak на 26.07.25 22:29.

26.07.25
22:31

Сега е модерно всички да са мениджъри и всяка една позиция да е “управленска”, предполагам че три, пет или десет нива под или над, няма реална разлика.

26.07.25
22:40

Пак не си го представям...или обяснявам.

26.07.25
22:43

Илия, на нива са ни ролите и всяко ниво си идва със съответните изисквания, качества, задължения и права.

А1 до С2, примерно - А1 е агентът в кол центъра, C2 e СЕО-то.

При нас няма такива, дето всяка позиция да е управленска, но като гледам платформите за работа, Бомбърът може и да е прав - голямо напъване за гръмки титли пада.

Мнението беше редактирано от T. Toчка на 26.07.25 22:50.

26.07.25
22:51

Ама нивата означават ли ,че този над теб може да ти нареди какво да правиш?

26.07.25
22:52

Просто погледни в Линкдин, има сума ти и СЕО-та на компании с трима служителя.

26.07.25
22:57

Не знам какво е линбин и сеотомин

26.07.25
22:58

Гръмки титли, зад които в много случаи стои едно нищо. Не, че не са качествени и знаещи хора, ама аз докато работех в частния сектор имаше директори дори без служители  🤣🤣🤣 Примерно директор на дирекция “Вътрешен одит”.....и той сам клечи там и сам си върши работата. Разбира се, че не навсякъде е така, особено в по-големите фирми, но наименованието на длъжността често може да подведе. Но ако длъжността ти отговаря на заплащането, какво ти пука имаш ли подчинени и колко са.

ПС, Нервак.....по-високата длъжност може да не е ръководна. Примерно в държавната администрация ръководни са началник сектор, началник отдел, директор на дирекция, главен секретар и шефовете- министър, зам.-министър, шефа на агенцията или държавната комисия и т.н. Главният експерт е по-висока длъжност от старшия и младшия, но нито една от трите не е ръководна и не може да им възлага работа. Просто е по-платен (би трябвало) и изпълнява по-сложни задачи. Същото е и в частния сектор, но цъфнаха едни наименования, за които и аз не знам тия какво точно работят, дори да съм наясно фирмата каква дейност извършва.

Мнението беше редактирано от D_M на 26.07.25 23:04.

26.07.25
23:04

Моля ти се, скоро видях на една позната профила - направила си фрийленсърски сайт преди 2 месеца, работи сама, пише блогове на някаква много плоска женска тематика, и се писала CEO, че и в описанието си надиплила един параграф по темата. На мен би ми било неудобно, честно казано, т’ва е несериозно.

Илия, зависи - ако ми е директен мениджър, може, разбира се. Ако работим заедно по някой проект и е над мен като ниво - не точно. Там просто си съдействаме със съответното уважение. Но факт е, че никой с нищо не може да прекалява в отношенията и където и да си в йерархията, ако се случва нещо тъпо или рисковано около някоя кампания или продукт, можеш да оспорваш подхода и решенията, които се взимат. (а, Дидко хубаво е обяснил за ръководните и уж по-платените)

LinkedIn е социална мрежа, като Фейсбук, ама за професионални контакти, а CEO е главният изпълнителен директор на компанията.

Мнението беше редактирано от T. Toчка на 26.07.25 23:08.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1