Какви хранителни добавки... ?

19.04.06
18:04

Здравйте всички ! Тренирам от 5 месеца боди билдинг и мисля вече да си купя някакви хранителни добавки за това пиша тук и се надявам да ми помогнете  :)  аз съм на 17 години, тежа 74кг и съм 176см висок. Ще съм благодарен също така да ми кажете и на коя фирма продуктите да ползвам, защото следя форума от скоро, но достатъчно за да разбера че някои фирми произвеждат некачествени неща и да не направя грешен избор.

благодаря !  :P

19.04.06
18:10

ми аз ти препорячвам суроватачен протеин марката да не е българска нещо на UNIVERSAl или на OPTIMUM,BioTEch,BIOFit някои от тези фирми и глутамин и креатинче си земи и ако имаш още пари и глукоза и пак на сущите фирми си земи тези продукти,и това мисла че е достатачно да качиш

19.04.06
19:03

като гледам си добре с килата...така че едни амино киселини можеш да си земеш..ще ти дойдат добре.... и аз препоръчвам да не са български нито те нито каквото и да било друго от добавките.....на UNIVERSAL Amino 2700 не са лош избор...27лв някъде бяха...120 таблетки...за цената си са екстра...

HA

19.04.06
19:44

бих те посъветвал креатин и аминокиселини...а за фирмата ..както те посъветва колегата по горе......Universal :wink:

19.04.06
20:14

Много ви благодаря момчета !!!  :P :lol:

19.04.06
20:54

Здравейте, искам да попитам дали аминокисилините на БиоГейм са добри , въпреки че са на българска фирма? Чувал съм че това е единствената българска фирма за хранителни добавки , чиито продукти са качествени.

Трии си двойните постове !!
ASTOR

19.04.06
21:12

Не те съветвам да си взимаш на Биогеим или на кавато и да е Бг. фирма.По добре да дадеш още някои и друг лев и да си вземеш нещо качествено

20.04.06
12:40

Мерси много! :D ще го имам предвид.

20.04.06
19:14

Ei mom4eta q kajete na jenezis aminoto ka4estvenilisa pls

Моля, пиши на кирилица.
manson

20.04.06
19:34

[quote author=“Alfons”]Ei mom4eta q kajete na jenezis aminoto ka4estvenilisa pls

ДА сичко на jeneyis ми харесва ....

[quote author=“dj-coco”][quote author=“Alfons”]Ei mom4eta q kajete na jenezis aminoto ka4estvenilisa pls ДА сичко на jeneyis ми харесва ....

Пише се Genesis. Идва от англииската “произход, създаване, начало”. Между другото ударението е на първата сричка - джЕнъсис.

Иначе аминките са добри и евтини  :wink:

20.04.06
21:17

много пара...Креатина половин кило 50-60 лв,1 кило 110 лв...
Аминото да,то е поносимо като цена.
За протеина не помна ама и той не беше евтин.
Иначе да,Genesis са добра фирма...Аминокиселините доволен съм от тях.Иначе сега гледах “Щоуто продъжава” с Киро и като гледам бая печели и успя да си направи рекламата на Дженесис без да бъде санкциониран от Баш Бай брадър  :o Та като даваха най-добрите му моменти той каза:”хапчетата са ми целия живот.Аз съм като култиватор.”..Просто се отклоних от темата,но като се сета за Дженесис и веднага го асоцирам с Киро..та така.

20.04.06
21:20

[quote author=“a8n”]много пара...Креатина половин кило 50-60 лв,1 кило 110 лв...
Аминото да,то е поносимо като цена.
За протеина не помна ама и той не беше евтин.
Иначе да,Genesis са добра фирма...Аминокиселините доволен съм от тях.Иначе сега гледах “Щоуто продъжава” с Киро и като гледам бая печели и успя да си направи рекламата на Дженесис без да бъде санкциониран от Баш Бай брадър  :o Та като даваха най-добрите му моменти той каза:”хапчетата са ми целия живот.Аз съм като култиватор.”..Просто се отклоних от темата,но като се сета за Дженесис и веднага го асоцирам с Киро..та така.

Креатина е 35лв 500гр и то на Biotech :wink: .Нещо си в грешка с тези космически цени.

Айде и аз да се намеся  8)

Genesis Nutrition:
Super Creatine Powder 120 гр. - 28 лева
Super Creatine Powder 300 гр. - 46 лева
Super Creatine Powder 1000 гр. - 112 лева

20.04.06
21:36

[quote author=“manson”]Айде и аз да се намеся  8)

За определена марка ли става въпрос или?

ох... забравих да напиша. Това е за Genesis.

20.04.06
21:59

[quote author=“manson”]Айде и аз да се намеся  8)

Genesis Nutrition:

Ами объркал съм грамажите..Но за 1ното кило бях сигурен,щото като най-скъпо него запомних :D
иначе къде за 32 лв 400 грама Уидър(виктори линията) къде са 46 лв и то за 300 грама. :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1