19.04.06
18:04
Здравйте всички ! Тренирам от 5 месеца боди билдинг и мисля вече да си купя някакви хранителни добавки за това пиша тук и се надявам да ми помогнете :) аз съм на 17 години, тежа 74кг и съм 176см висок. Ще съм благодарен също така да ми кажете и на коя фирма продуктите да ползвам, защото следя форума от скоро, но достатъчно за да разбера че някои фирми произвеждат некачествени неща и да не направя грешен избор.
благодаря ! :P
ми аз ти препорячвам суроватачен протеин марката да не е българска нещо на UNIVERSAl или на OPTIMUM,BioTEch,BIOFit някои от тези фирми и глутамин и креатинче си земи и ако имаш още пари и глукоза и пак на сущите фирми си земи тези продукти,и това мисла че е достатачно да качиш
като гледам си добре с килата...така че едни амино киселини можеш да си земеш..ще ти дойдат добре.... и аз препоръчвам да не са български нито те нито каквото и да било друго от добавките.....на UNIVERSAL Amino 2700 не са лош избор...27лв някъде бяха...120 таблетки...за цената си са екстра...
19.04.06
19:44
бих те посъветвал креатин и аминокиселини...а за фирмата ..както те посъветва колегата по горе......Universal :wink:
19.04.06
20:54
Здравейте, искам да попитам дали аминокисилините на БиоГейм са добри , въпреки че са на българска фирма? Чувал съм че това е единствената българска фирма за хранителни добавки , чиито продукти са качествени.
Трии си двойните постове !!
ASTOR
Не те съветвам да си взимаш на Биогеим или на кавато и да е Бг. фирма.По добре да дадеш още някои и друг лев и да си вземеш нещо качествено
20.04.06
12:40
Мерси много! :D ще го имам предвид.
Ei mom4eta q kajete na jenezis aminoto ka4estvenilisa pls
Моля, пиши на кирилица.
manson
[quote author=“Alfons”]Ei mom4eta q kajete na jenezis aminoto ka4estvenilisa pls
ДА сичко на jeneyis ми харесва ....
20.04.06
19:54
Пише се Genesis. Идва от англииската “произход, създаване, начало”. Между другото ударението е на първата сричка - джЕнъсис.
Иначе аминките са добри и евтини :wink:
много пара...Креатина половин кило 50-60 лв,1 кило 110 лв...
Аминото да,то е поносимо като цена.
За протеина не помна ама и той не беше евтин.
Иначе да,Genesis са добра фирма...Аминокиселините доволен съм от тях.Иначе сега гледах “Щоуто продъжава” с Киро и като гледам бая печели и успя да си направи рекламата на Дженесис без да бъде санкциониран от Баш Бай брадър :o Та като даваха най-добрите му моменти той каза:”хапчетата са ми целия живот.Аз съм като култиватор.”..Просто се отклоних от темата,но като се сета за Дженесис и веднага го асоцирам с Киро..та така.
20.04.06
21:20
[quote author=“a8n”]много пара...Креатина половин кило 50-60 лв,1 кило 110 лв...
Аминото да,то е поносимо като цена.
За протеина не помна ама и той не беше евтин.
Иначе да,Genesis са добра фирма...Аминокиселините доволен съм от тях.Иначе сега гледах “Щоуто продъжава” с Киро и като гледам бая печели и успя да си направи рекламата на Дженесис без да бъде санкциониран от Баш Бай брадър :o Та като даваха най-добрите му моменти той каза:”хапчетата са ми целия живот.Аз съм като култиватор.”..Просто се отклоних от темата,но като се сета за Дженесис и веднага го асоцирам с Киро..та така.
Креатина е 35лв 500гр и то на Biotech :wink: .Нещо си в грешка с тези космически цени.
20.04.06
21:24
Айде и аз да се намеся 8)
Genesis Nutrition:
Super Creatine Powder 120 гр. - 28 лева
Super Creatine Powder 300 гр. - 46 лева
Super Creatine Powder 1000 гр. - 112 лева
20.04.06
21:36
[quote author=“manson”]Айде и аз да се намеся 8)
За определена марка ли става въпрос или?
20.04.06
21:40
ох... забравих да напиша. Това е за Genesis.
[quote author=“manson”]Айде и аз да се намеся 8)
Genesis Nutrition:
Ами объркал съм грамажите..Но за 1ното кило бях сигурен,щото като най-скъпо него запомних :D
иначе къде за 32 лв 400 грама Уидър(виктори линията) къде са 46 лв и то за 300 грама. :?