17.04.06
08:24
какво смятате за тези протеини? знаете ли на каква цена вървят?
17.04.06
09:43
[quote author=“Hristo”]какво смятате за тези протеини? знаете ли на каква цена вървят?
Цените тук:>
http://www.sncway.com/trademarks.php?TradeGroupID=8
17.04.06
18:55
Това не мене ще ми е следващия протеин.От 2.2кг разбирасе.Най-малката разфасовка идва много скъпа и няма смисал да се взима.
20.04.06
15:44
Еми доколкото знам,SportPharma e една от водещите фирми на американския пазар.Пък и това 25гр в една доза ми звучи много добре 8)
20.04.06
19:58
[quote author=“Hristo”]и как се спря на него?!
Предполагам с малко елементарна калкулация!
Изтрит СПАМ.
Моля придържайте се само към темата и обсъждайте продукта за който пита потребителя, а не кой от кого е копирал сайтове...
По-изгодно е да си вземеш този на CHAMPION NUTRITION от силата тъй като съдържа 26гр протеин в доза и е с 15 лева по-ефтин :wink:
По-изгодно е да си вземеш този на CHAMPION NUTRITION от силата тъй като съдържа 26гр протеин в доза и е с 15 лева по-ефтин :wink:
аз знам повече от една марка, която предлага същото, та и по-високо процентно съдържание на белтък, само дето нямам много вяра в бг продуктите.
и тъй като спортфарма е нова марка на бг пазара, и няма отзиви от нея, затова питам. ако бях сигурен, че това е продукта, който присъства и на сащ пазара нямаше да пускам излишни теми.