Въпрос за Про Голд 90 на Нутрим!!!

Темата е заключена.

20.04.06
20:05

Искам да ви попитам каква дозировка ще ми препоръчате за Про Голд 90. Комбинирам го с Супер мас гейн, л-глутамин и креатин. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете!

20.04.06
20:54

за боклуците на нутрим пише как се пият както на опаковката така и в сайта им  8)

20.04.06
21:06

[quote author=“Pippo_MC”]Искам да ви попитам каква дозировка ще ми препоръчате за Про Голд 90. Комбинирам го с Супер мас гейн, л-глутамин и креатин. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете!

НЕ ГО ПИЙ !!! само лайна...е тва...

[quote author=“basi_zvqra”]за боклуците на нутрим пише как се пият както на опаковката така и в сайта им  8)

Именно! Гледайте малко преди да пускате теми!!

20.04.06
21:53

Не мога да ти кажа как да го пиеш ,защото е неизвестно съдържанието на този продукт 8)

IN

20.04.06
22:19

Братле с извинение ама ти си ЯКО тапак...как може да пуснеш тема за про голд-а  преди няколко дена,в която питаш дали да си го земеш и ВСИЧКИ ти казаха че е боклук,както и почти всичко на нутрим(може би без креатина),и ти днеска си си го купил напук на всичко написано и не само тва ами си го комбинирал с най-боклучавия гейнър на света дето не знам 1 човек да е качил нещо с него!За какво вобще пълниш форума с безмислени теми като и без тва не слушаш???

Е не просто на тоя свят има големи балъци.Сори батка ама верно си е така,просто си уникален...

Не обиждай другите! Получаваш официално предупреждение!
manson

21.04.06
12:20

Абе те хубаво са боклуци, ама както писах в темата за Нутрима трябва да погледнете априлските доставки... ProGold-а е бая по-различен, играхме си да го сравняваме.... не знам “новата формула” какво представлява, но седи като суроватка...
Не казвам, че завинаги са си оправили производството, ама ако са се стреснали и поне за малко е по-читав си е идейно да си вземе човек при същата цена както преди.. :)

21.04.06
13:02

[quote author=“Honzik”]Абе те хубаво са боклуци, ама както писах в темата за Нутрима трябва да погледнете априлските доставки... ProGold-а е бая по-различен, играхме си да го сравняваме.... не знам “новата формула” какво представлява, но седи като суроватка...
Не казвам, че завинаги са си оправили производството, ама ако са се стреснали и поне за малко е по-читав си е идейно да си вземе човек при същата цена както преди.. :)

Може и да си прав ама няма да е за дълго

21.04.06
13:27

Ае по-лошото е, че може само на външен вид да са го докарали така.... кой знае какво правят... сега се опитвам да разбера (предимно мнения на познати за “новият продукт”) дали наистина са го подобрили и ако е така ще търся да си взема от тази партида повечко, че да имам... щото кой знае ако е по-читав до кога ли ще го правят така...
Но от 46% на 66% да са го направили си е направо успех.... при същата цена :)

[quote author=“Honzik”]Но от 46% на 66% да са го направили си е направо успех.... при същата цена :)

Прав си но на тая цена няма начин да е нито млечен, нито яйчен  :roll:

21.04.06
14:47

Ае знам ли.... ако се приеме, че преди е бил 46% белтък.... а сега в априлските “кофи” да са го пооправили до 60-70%... пак ше е по-читав... за парите си... соев не може да е, зат’ва трябва да е все нещо...

Е може пък да са се пооплашили гадовете  :twisted:

21.04.06
15:32

[quote author=“Honzik”]Ае знам ли.... ако се приеме, че преди е бил 46% белтък.... а сега в априлските “кофи” да са го пооправили до 60-70%... пак ше е по-читав... за парите си... соев не може да е, зат’ва трябва да е все нещо...

Абе може ли да сте толкова заблудени, те ви лъжат най-нагло , а вие щото ти изглеждал по-различен чак ще се запасяваш с него :shock: . Повтарям за последен път по-добре си купете соев протеин 90%  9лв/кг  като нямате пари за нещо по-хубаво.
П.П. Знам че това което пиша е безмислено, защото винаги ще се намират заблудени хлапета, които ще се впечатляват от лъскавата кутия и гръмките фрази на тези мошеници и ще купуват........

21.04.06
15:35

[quote author=“red”]П.П. Знам че това което пиша е безмислено, защото винаги ще се намират заблудени хлапета, които ще се впечатляват от лъскавата кутия и гръмките фрази на тези мошеници и ще купуват........

“Sex sales man… sex sales…”

(горе-долу така седи въпроса)

RE

21.04.06
17:52

По тая логика , трябва да не купуваме протеин на български фирми, защото Нутрим е една от най-добрите БГ фирми.Спор няма.Ако някой има да каже някоя друга БГ марка , че е по-добра нека каже.Не ги защитавам.
Просто ми е чудно колко нещо се изля върху Нутрим.Повечето с основание, а здругите Фирми минаха между капките.
Тези където много критикуват , защо не кажат нещо за П и Б, JK, Биогейм и другите.Има ли техни изследвания -Няма.Защо?На тоя Про голд вече правите незнам си колко изследвания и се доказва едно и също, ами дайте и на другите да видим.Вече се съмнявам дали всичко е така както се представя от някои лица вуъв ворума или се цели да се пробие път на други БГ марки, тъй като нутрим беше лидер досега на пазара.Като кририкувате, давайте наред.Че 5 месеца само за Про Голд става дума.

SP

21.04.06
17:54

realityman ще цитирам един умен човек “Всички са маскари”. :wink:

RE

21.04.06
18:03

[quote author=“Sportex”]realityman ще цитирам един умен човек “Всички са маскари”. :wink:

Eй с тва съм съгласен :wink:

21.04.06
18:28

[quote author=“red”]

Абе може ли да сте толкова заблудени, те ви лъжат най-нагло , а вие щото ти изглеждал по-различен чак ще се запасяваш с него :shock: . Повтарям за последен път по-добре си купете соев протеин 90%  9лв/кг  като нямате пари за нещо по-хубаво.
П.П. Знам че това което пиша е безмислено, защото винаги ще се намират заблудени хлапета, които ще се впечатляват от лъскавата кутия и гръмките фрази на тези мошеници и ще купуват........

Са дай да не си говорим кои са хлапета и т.н. и не ми трябва тоя соев.... да не казвам какво.... аз никой не карам да се запасява с нищо, нито пък гледам лъскави кутии... щото кутията на ProGold е същата, както и преди.... само дето “под капака” има разлика... и се опитвам да разбера дали са пооправили качеството, а не се чудя как да вкарам 2 камиона химия на Нутрим в гаража... прави разлика...

Щото може не за мен, ама има хора, които не могат да си позволят да купуват западна (което не гарантира 100% качество! btw) стока, а могат да преглътнат някой друг грам въглехидрати... и ако в момента въглехидратите вече са по-малко от протеина и смисъла да се купува ProGold (в частност) е малко по-голям защо хората да не го знаят... пък кой ще се запасява или не и какво ще го прави после тоя протеин - всеки за себе си си решава.

И дори и ProGold да не е бил толкова зле (а всичките тези изследвания да са били нагласени) сега смятам, че е още по-добре... и защо да не е ясно това, ако е така... аз бих пил читава българска химия, ако наистина си заслужава....

21.04.06
18:59

[quote author=“realityman”]По тая логика , трябва да не купуваме протеин на български фирми, защото Нутрим е една от най-добрите БГ фирми.Спор няма.Ако някой има да каже някоя друга БГ марка , че е по-добра нека каже.Не ги защитавам.
Просто ми е чудно колко нещо се изля върху Нутрим.Повечето с основание, а здругите Фирми минаха между капките.
Тези където много критикуват , защо не кажат нещо за П и Б, JK, Биогейм и другите.Има ли техни изследвания -Няма.Защо?На тоя Про голд вече правите незнам си колко изследвания и се доказва едно и също, ами дайте и на другите да видим.Вече се съмнявам дали всичко е така както се представя от някои лица вуъв ворума или се цели да се пробие път на други БГ марки, тъй като нутрим беше лидер досега на пазара.Като кририкувате, давайте наред.Че 5 месеца само за Про Голд става дума.

Ами ти що не вземеш да видиш и да ни кажеш?  :evil:  :evil:
Или си само от тия, дето се съмняват.
Като искаш, отивай купувай, никой няма да те спре! Твърд електорат...

25.04.06
14:55

[quote author=“realityman”]По тая логика , трябва да не купуваме протеин на български фирми, защото Нутрим е една от най-добрите БГ фирми.Спор няма.Ако някой има да каже някоя друга БГ марка , че е по-добра нека каже.Не ги защитавам.

Питаш защо няма изследвания на други фирми, ами отговори си сам колко време стояха темите за изследванията за суроватката на П&Б и на Нутрим ти позаинтересува ли се да се включиш в изследването :evil: ?! Е не може да чакате все на готово.
До няколко дни ще са готови изследванията за суроватките , които съм пуснал сам, но виждам , че е безмислено да се публикуват.
Първо поради липсата на интерес за правенето на изследванията, и второ поради невежеството на някои от вас. Сигурен съм , че до няколко месеца тези изследвания ще се забравят и про голда пак ще се харчи като топъл хляб, но насила хубост не става.......

25.04.06
16:50

[quote author=“red”]
Сигурен съм , че до няколко месеца тези изследвания ще се забравят и про голда пак ще се харчи като топъл хляб, но насила хубост не става.......

за съжаление си напълно прав.И сега виждам как хората си купуват Про голда въпреки изследването.Но как да им обясниш че си купуват боклуци за тези пари вместо да дадеш още 20лв и да си вземеш нещо по качествено?

25.04.06
17:32

или да си вземеш само храна...

IN

25.04.06
18:19

Абе и мене много ме дразнят тия глупаци и измамници ама като се замислите....се пак протеина е на смешна цена....се пак 18лв едно кило...дори и да е 46% белтък,просто си купете 2 кила за 36 лева и ще имате наистина 90% млечно-яйчен протеин,който пак е на по ниска цена от другите протеини и е с що годе добро качество :wink:
ПП.-Спомням си като влезнах за първи път във форума преди 4-5 месеца колко беше нашумял тоя протеин...сички го хвалеха и казваха “еее баси якия протеин-определено най-добрия протеин за толкова ниска цена....качих супер много с него и т.н.” И сега кво като го видяхте кво струва вече сички почнахте да плюете и да викате баси боклука...
Просто 99% от хората не знаят кво пият и не могат да преценят реално дали някой продукт им помага или не..

25.04.06
18:29

[quote author=“PowerWave”]Абе и мене много ме дразнят тия глупаци и измамници ама като се замислите....се пак протеина е на смешна цена....се пак 18лв едно кило...дори и да е 46% белтък,просто си купете 2 кила за 36 лева и ще имате наистина 90% млечно-яйчен протеин,който пак е на по ниска цена от другите протеини и е с що годе добро качество :wink:

На теб кой ти каза, че е млечно-яйчен??
Или мислиш, че не биха били чак толкоз нагли, хем протеина да е наполовина, хем да е соя? Аз пък ти казвам, че могат.  :wink:
Но дори да приемем, че е такъв, какво да правим с другите 54%?!

IN

25.04.06
21:31

Еее сега 54% мазнини и холестерол...кво пак е нещо :lol:

25.04.06
22:00

За пореден път се отплеснахте от темата-
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1