Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

30.09.25
19:25

казано от Бойко на 30.09.25, 19:25:

Тренировка 96
бягане 5 км 30:00 мин

Много е гаден този парк - денивелацията е едно нещо, но неравностите пречат на това да хванеш равномерно темпо или каданс. Истината е, че съм мекотело де, ама да се намирам на мрънкане.

казано от Boby_ на 30.09.25, 11:31:

Щом е само възпаление, ще мине бързо.

Надявам се да е така, Боби.

Поръчах рибено масло и някакви други неща - колко ще помогнат не знам, ама да си мисля, че вършат работа пак е нещо. Днес е по-малко зле, но и най-тежкото, което съм правил е да отвия два болта и да цъкам с мишката.

27.10.25
20:34

Тренировка 97
преден клек 8х40 6х50 5х60 4х70
лег - 10х40 8х50 6х55 4х57.5
тяга - 10х40 8х60 8х70 8х80

Рестарт пореден. Ръката ми е сравнително добре - на моменти има слаба пулсираща болка, ама се ядва. То и почивката не беше съвсем пълна - на къщата изнесохме контейнер 7 кубика с боклуци и неща трупани с десетилетия + 1 бус с желязо за скрап. Носене и ровене много. Има още един цял етаж, на който не съм почвал и половината гараж и едни бараки. как да е - мисълта ми е сравнително активен от към други глупости, но не и тренировки, което е видно. С тия пътувания и и командировки и прочие храната се отпусна малко и качих  около 5кг. пак се отпра шкембето, ама пусти бири се услаждат и мезета.
Тия дни трябва да иде заместителя на злоучастния ми велоергометър - липсва си ми машинката, заото нямах оправдание и я разцепвах от ползване - буквално - мисля че качих снимка.
Следя иначе.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1