Здраво тяло, здрав дух

Прескочи до:

06.03.25
22:25

07.03.25
23:31

доволна

27.10.25
16:07

Мислех си, че този форум е приключил

72 кг, готвя си, не съм спортувала от месеци, спя много, другия месец съм сутрешни смени, та надявам се на прогрес

27.10.25
17:44

казано от kotka на 27.10.25, 16:07:

72 кг, готвя си, не съм спортувала от месеци, спя много, другия месец съм сутрешни смени, та надявам се на прогрес

Мърдаме все още, не сме приключили. А ти, спортувай. Ако перифразирам, “Залудо тренирай, залудо не спи толкоз много”.  -:)

29.10.25
00:22

благодаря ^^

днес пак супер храната, мн доволна

грозен чийзкейк, но програмен 😄

бая от енергията ми отива в мисли как да съм си вкъши, за да мога да си сготвя

снимки май не могат да се качват

а ако този форум умре, има ли алтернатива

Мнението беше редактирано от kotka на 29.10.25 00:24.

29.10.25
09:27

казано от kotka на 27.10.25, 16:07:

За сега е на нещо като самотек и както се вижда нещата си движат. Не знам обаче дали за поддръжката на форум се заплаща отделно от сайта и ако е така нищо чудно и окончателно да му хлопнат кепенците. Ако пък не, може да си съществува докато го има сайта. Иначе не съм виждал в БГ други активни форуми от такъв тип, т.е. да си има дневници и т.н. Дори в американските най-посещавани, където са 300 млн държава пак гледам основно се въртят един и същи хора. Един от най активните останали форуми в световен мащаб (поне до колкото е моето впечатление от появяващите се такива и хората от различни държави пишещи в него), който е с много подразделения за теми е Reddit.

Мнението беше редактирано от D_M на 29.10.25 09:41.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1