12.01.19
16:28
Цял живот съм била дебела. Преди 2 години бях влязла във форма. За първи път бях щастлива с тялото си, но днес пак съм на нула. Напълнях.
8 - зеленчуци - мл. продукт + същите зел.
10 - айрян
12 - зеленчуци - протеин + същите зел.
16 - айрян
19 - зеленчуци - протеин + същите зел.
Темата беше редактирана от kotka на 13.01.19 19:15.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимCъбудих се по-късно, но се придържах към плана.
Ходих и на фитнес - 40 мин кардио, няколко серии с гирички и малко коремни.
Да видим какво ще рапортувам утре - на работа съм.
🙂
Приятна вечер от мен.
13.01.19
19:16
Смело си рупкай броколите, късмет и хъс ти пожелавам.
казано от Bart Simpson на 13.01.19, 19:16:
Смело си рупкай броколите, късмет и хъс ти пожелавам.
Благодаря. 🙂
казано от Елена на 13.01.19, 19:24:
Някоя от диетите на д-р Байкова ли правиш? Прилича ми на нейна диета.
Да, като за пръв тласък реших да се ръководя от неин режим. От книгата й “Да отслабнем без глад” е.
Днес отново се придържах към плана за хранене.
Бях на пътеката за 30 мин, отново малко гири и мн малко коремни. Имам лека мускулна там.
Днес ме заболяха колената, може би е от студа, може би и от натоварването. Отбелязвам, че при йога, никога не са ме болели колената. 🙂 Утре мисля да почивам.
A и си забравих кутията за храна на работа. 🙂
Мнението беше редактирано от kotka на 14.01.19 22:52.
Днес съм доволна от салата, която си бях направила за обяд в офиса.
Няма снимка, защото не бях свободна в обедната.
Приятна вечер от мен. 🙂
Мнението беше редактирано от kotka на 15.01.19 21:52.
Днес през деня беше добре - салати 🙃 но вечерта бях на РД и изядох две парчета пица и съвсем малко соплица пих 🙂 Не съжалявам
Без спорт
Тиква
Дюнер без глутен - мисля, че от многото съставки ми стана тежко от него
Яйце и авокадо
Преди малко яйце и останалото от авокадото
+ Yoga
lutenitsa sus sirene
Днес направо направих един миш-маш от храни и не ми е мн добре на стомаха.
Мнението беше редактирано от kotka на 17.01.19 22:31.
Здравей, Велина 🙂
Давай смело с мерки, цифри, снимки(може без главата, ако искаш хаха)
Всички сме в кюпа, всички сме били (някои все още) неорентирани и търсещи правилния за нас подход.
Желая ти постоянство и мотивация!
Мнението беше редактирано от Radost на 18.01.19 00:40.
Благодаря. Точно постоянство търся този път, едно е да отслабнеш, друго да останеш в добра форма 🙂
LIVITY bar с кокос
супа - спанак, нахут
Club Mate
3 яйца, зелеnчуци на пара
2 яйца, сирене
13.01. - 80 кг
височина - 165,5 см
Мнението беше редактирано от kotka на 18.01.19 19:11.
Вчера
Салата - краставица, авокадо и две яйца
Хесбургер - чиийбургер - колегите ми препоръчаха да си взема един за 1,50 лв и беше мн вкусе
Оризовка - 300 гр руска салата от берьозка
Индийско - след това индийско ми стана доста тежко :\
Днес
Индийско
Две яйца и сосчетата останали от индийското
Виняса йога 😏
В неделя се претеглих - отслабнала съм 3 кг 😋
Мнението беше редактирано от kotka на 21.01.19 22:41.
Четвъртък
Сандвич с чоризо и кашкавал
Кисело мляко с плодове
Салата с пица
Осъзнавам, че имам проблем. Постигнала съм малък успех и мотивацията ми да съм старателна е намаляла > пример последният ми пост и липсата на постове след това.
Мнението беше редактирано от kotka на 25.01.19 10:39.
2 по (виж снимката)
Салата
2 големи чаши сок от бъз
Честно да ви кажа, страх ме е да се претегля в неделя. Тази седмица не бях стриктна в режима и не ходих на спорт.
Мнението беше редактирано от kotka на 25.01.19 18:44.
Две кисели млека с сушени червени боровинки
Суши - 8 хапки
Коремни, гири, 20 Мин пътека
Плюс три яйца
Мнението беше редактирано от kotka на 30.01.19 21:36.
Пица парче
Виж снимка
Пица парче
Чаша соево мляко с шепа горски плодове и спирулина
Леко тъжна
вчера - половин кис мл с овесени ядни, орехи, мед, канела, червени боровинки
пелмени - 500 гр
пилешко с картофи
бонбони и оризовка с шоколад
днес - салата
кг - 78,6
кис мляко с червени боровинки
оризовка с масло
3 яйца, 100 гр сирене, домати - 200 гр.
Бадминтон
Не мога да разбера какво чакам, за да стана по-сериозна и отдадена на начинанието.
За утре планирам да закуся - брюкселско зеле
обяд - салата
вечеря - брюкселско зеле
фитнес - пътека - чудя се дали този на работа или друга зала, където би трябвало да има повече пътеки.
В този на работа предния път трябваше да скачам на въже, щото нямаше свободна пътека.
Струва ми се вълнуващо да пробвам ново място.
Значи сутринта ще трябва да си взема дрехите за спорт. 🙂
Мнението беше редактирано от kotka на 03.02.19 22:33.
Половин кис мл
Мандарина
Супа от тиква
Сандвич с яйчена салата
Рачешки ролца
Хумус
40 мин пътека, 20 коремни, 10 повдигания на крака, 1 мин въже
Радвам се, защото времето прекарано на пътеката ми беше приятно 🙂 и не толкова трудно както до скоро
кис мл с плодове от грийн дели
15 см съб на деня
Другата половина на хумуса
Мнението беше редактирано от kotka на 05.02.19 23:00.
Снимката
Суши
Био барче
Малко торта
Лютеница
Оризовки двечки
Тежко ми стана вечерта, но не успях да се спра и да не ям след вечеря. Тъпо ми беше. И на сутринта ми беше тежко дори.
Все пак двете оризовки и бурканчето лютеница нямат нищо общо с опустошителната ми мощ преди 😄
Йога
Мнението беше редактирано от kotka на 07.02.19 11:02.
оризовки - 2 яйца
1 л смути от киви и ябълки
китайско и тършия
20 мин пътека
малко гири 2 кг
20 мин колело
шницел салата
смути
Мнението беше редактирано от kotka на 07.02.19 21:49.
Кашкавал и шопска салата
Баклава
20 Мин пътека
20 Мин колело
Малко гири и коремни
Вече забелязвам, че тялото ми се е променило и то толкова бързо. По-леко ми е да се движа 🙂
Мнението беше редактирано от kotka на 09.02.19 23:38.
Рап с картофена хапка от КФС
Кис мляко с овесени ядки
Оризовка с яйце и масло
35 мин кардио
Много малко гири
Вчера
Кис мл от Грийндели
Салата от там
3 яйца и кис краставички
Лъжици сметана на Данон
Йога
Салата домати краставици и малко сирене
Хот дог
30 Мин пътека и малко коремни и въже
Двоен чийз от оскара
Мнението беше редактирано от kotka на 14.02.19 20:39.
Здравей от мен, прочетох дневникът ти, но с това хранене няма да ти се получи. Безразборно е, нехранително, перманентно гладуваш и затова в един момент не можеш да устоиш и му отпускаш края. Трябва да има последователност, храни, които обичаш и ти дават енергия, които хранят тялото ти, а не го затлачват. Един ден ще се оправиш и ти, ако се учиш от грешките, направиш им анализ и не ги повтаряш. Не прави това, което си правила досега, направи нещо различно! И в храненето, и в тренировките. Постави здравето си на първо място, никакъв компромис с него. Но хубавите тренировки изисквах хубава храна. Иначе няма да имаш енергия, ще ти е тъпо и ще се натъпчеш.
казано от maria на 27.02.19, 06:17:
Здравей от мен, прочетох дневникът ти, но с това хранене няма да ти се получи. Безразборно е, нехранително, перманентно гладуваш и затова в един момент не можеш да устоиш и му отпускаш края. Трябва да има последователност, храни, които обичаш и ти дават енергия, които хранят тялото ти, а не го затлачват. Един ден ще се оправиш и ти, ако се учиш от грешките, направиш им анализ и не ги повтаряш. Не прави това, което си правила досега, направи нещо различно! И в храненето, и в тренировките. Постави здравето си на първо място, никакъв компромис с него. Но хубавите тренировки изисквах хубава храна. Иначе няма да имаш енергия, ще ти е тъпо и ще се натъпчеш.
Здравей, връщам се тук след повече от 7 месеца, както ти добре си преценила, не съм продължила и не съм постигнала целите си.
От около месец гледам да ям повече месо от обикновено и се чувствам по-добре. За радост още не ми е ставало гадно от вида на месо, както се получаваше преди.
Днес ядох 200 гр свинска пържола, салата с малко яйце, малко киноа и много спанак. Понеже още не съм оздравяла напълно, пих много чай с мед.
Не съм спортувала и се чудя дали да прекратя храненето за днес (да кажем ИФ), защото предните два дни ядох безразборно.
+ 50 гр гауда и 20 гр шунка.
Мнението беше редактирано от kotka на 08.11.19 19:49.
Здравейте.
На 12.01.19 г. съм написала първият си пост тук. На 18.01.19 г. съм написала следното:
13.01. - 80 кг
височина - 165,5 см
Днес съм 69 кг.
Чувствам се страхотно и ми се иска да постигна още повече. 66 кг - като краткосрочна цел.
Как постигнах това - промених си работата, дойде корона, реших, че болките в гърба не могат да продължават така и трябва да направя нещо по въпроса.
Преди 4-5 месеца бях при лекар, който ми каза да спра захарта, консерватите и да намаля киселото мляко и така успях да падна от 73 под 70. Преди това, за да стигна до 73 предполагам, че съм намалила епизодите на binge eating.
Вече няколко месеца съм под 70 и ми се иска да съм 66 скоро. В същото време не ми се иска да е насила и с лишения, които да ме тормозят. Преди 2 месеца бях пак под 70 кг, но не тренирах и се чувствах като жаба, разплута.
От две седцици ходя на групови тренировки - пилатес. Посетих досега около 5 тенировки. Два пъти пробвах групова с леки тежести. Два пъти и бях в зала с инструктор.
Днес направих 40 мин. на пътеката - средна скорост 5,5, наклон също 5,5/6.
Започнах и да си въвеждам приетата храна в MyFitnessPal.
Поздрави.
Привет.
Хранене:
банан, две лъжици фъстъчено масло
тиквена крем супа - купа
шопска салата с 130 гр синере, една питка хляб лаваш
домати, краставици, маслини, лук, 2 яйца
Съмърсби
1/4 клуб мате
Според MFP съм приела 1415 калории.
Движение:
йога - 1,30 минути, като сигурно 20-30 минути са били за релаксация. Днес практиката не ми беше лесна, просто нямах много енергия.
14,921 стъпки според телефона.
Друго:
Купих кухненска везна - линк към продукта в сайта на Техномаркет
Мнението беше редактирано от kotka на 08.11.20 21:32.
Тежа 69 кг. Висока съм 165 см. MFP ми дава да ям 1300 калории на ден. Като целта ми е да съм 66 кг и да отслабвам по 0,8 кг на седмица.
Откакто тренирам забелязвам, че ако не ям достатъчно месо съм супер гладна. Ям ли бял хляб пък ми се отключва огромен апетит.
Също в съзнанието ми има някаква преграда и не иска да сваля повече. Някво супер странно усещам, че сама се спирам.
Днес пробвах тренировка табата и беше супер смотано, инструктурката беше супер шемет и въобще не ми беше трудно. След това ядох шефс бургер с пържени картофки от Street Chefs. Поне ядох бавно и усещах вкуса на храната.
Последните няколко дни се тъпках и тъпках, днес се измерих и бях 70,9 кг. Нещо съм доста нещастна и ми липсва да ходя на спорт, липва ми да знам в колко часа ще ям и какво. Смениха ми се часовете за работа тази седмица. Липсва ми да не мисля, че съм нещастна и имам нужда от допамин.
Тежко ми е и искам това да се спре най-накрая - тъпченето. Дойде ми вчера и бях за една вечер извън града, на почивка с приятели за уикенда, та ядох и ядох, ядох.
Пише ми най-хубавото за мен момче, което има и плочки, не знам какво повече искам, за да бъда щастлива и да спра да искам да ям и да ям, и да ям.
Качих си яденето в скийншоти. 3 яйца за обяд и бекон, същото за вечера, просто ми беше по-лесно да оправя количеството вместо да ги въведа за вечеря.
Ходих и на тае бо. Треньорката е истинска треньорка, със сърце. да е жива и здрава, ще се жени и днес ни черпи ♥️😊
Иначе пише, че 40 мин тае бо е 400 калории, супер много. Аз съм мн зле с координацията, като болен от Алцхаймер се движа, ама каквото такова.
Поздрави и лека.
Бях 69,9кг сутринта и мозъчето ми се успокои.
Мнението беше редактирано от kotka на 17.11.20 00:07.
69,3/4 кг.
кис. мляко 4,5@0 гр., ядки - 30 гр, банан
ябълка, банан, кис. мляко 4@0 гр.
банан, ябълка, 50 гр. шунка
пиле на грил с кожа - 250-300 гр.
40 мин. - пътека на 5,5/6 наклон, скорост 5,5, машината даде 286 калории, че са изгорени
69,3/4 кг.
кис. мляко 4,5@0 гр., ядки - 30 гр, банан
ябълка, банан, кис. мляко 4@0 гр.
банан, ябълка, 50 гр. шунка
пиле на грил с кожа - 250-300 гр.
40 мин. - пътека на 5,5/6 наклон, скорост 5,5, машината даде 286 калории, че са изгорени
70,9 - ходих до тоалетната 😄
Бях като в някакъв транс последните 10 дни. Ядох, не спортувах, бях нещастна, като изключим работа. Сякаш всичко мина ей така на филм, бързо, без аз да контролирам каквото и да е.
Една вечер миналата седмица излязох на бар, пих бира и пуших цигари, две-три. На следващата вечер си купих мини винце и си го изпих сама. Днес не посягах да се тъпча и емоциите ми бяха съвсем приятни и нормални. Говорих си с близки, четох статии, малко сериали, правих палачинки само с яйце и банан. Купих си и някакъв ниско калиричен карамелен сироп. Не съм спортувала, ама вече ми се иска. Стоя си с клина за спорт вкъщи. Имам си и чисти маратонки за вкъщи...
Мнението беше редактирано от kotka на 29.11.20 21:45.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече