Разтворимост на креатина

Темата е заключена.

21.04.06
12:32

Извинявам се ако е имало такава тема преди но в никоя досега не намерих това което искам да знам. Въпроса ми е следния - купих си креатин на оптимум , като на опаковката пише че разтворимостта е много висока и няма да има утаяване. Въпреки това сипвам креатина, слагам вода, бъркам и след има-няма 30 секунди всичко е на дъното. Някой имал ли е същия проблем?

21.04.06
13:08

Съветвам те да не го разтваряш в вода,по добре слагаш си 5 гр. на езика и гълташ с вода.

Моноходратният креатин е вещество на кристали. То не може да се разтваря. Просто физично не е възможно.

21.04.06
13:40

[quote author=“Bricksn”]Разтворимост на креатина
Извинявам се ако е имало такава тема преди но в никоя досега не намерих това което искам да знам. Въпроса ми е следния - купих си креатин на оптимум , като на опаковката пише че разтворимостта е много висока и няма да има утаяване. Въпреки това сипвам креатина, слагам вода, бъркам и след има-няма 30 секунди всичко е на дъното. Някой имал ли е същия проблем?възможно.

брато на Оптимум е креапюр и е на прах и се разтваря перфектно и не е на кристали
нз какво си си взимал

21.04.06
14:00

Креатина наистина е ‘Creapure’ обаче е и монохидрат така че мненията ви си противоречат.
@G_UniTeD - с каква цел се прави това което казваш?

IN

21.04.06
14:58

Ми логично за да не ти остане 1-2 грама на дъното примерно...

FZ

22.04.06
12:40

Пробвай със някакъв сок и го разбърквай в шейкър .  :wink:

22.04.06
13:17

[quote author=“BIG PICHAGA”]Пробвай със някакъв сок и го разбърквай в шейкър .  :wink:

Да и след това го изпии веднага защото може пак да се утаи по дъното :wink:

22.04.06
14:10

Дя ви кажа браточки, до сега даже не съм виждал как изглежда креатин, ама не вярвам да е на чак толкова големи пярчоци. :lol:

Така че лапате и пиете с вода, чиста работа/  :wink:

22.04.06
19:30

аз лично хапвам една лъжица креаттин и директно пия вода.
Преди го разтварях,но така е много по-лесно и много по бързо

22.04.06
19:35

ми да ти кажа и аз така зимам си с лъжицата 5 гр и си пия 1-2 чаши вода и съм супер

Мисля, че темата се изчерпи.
manson

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1