21.04.06
12:32
Извинявам се ако е имало такава тема преди но в никоя досега не намерих това което искам да знам. Въпроса ми е следния - купих си креатин на оптимум , като на опаковката пише че разтворимостта е много висока и няма да има утаяване. Въпреки това сипвам креатина, слагам вода, бъркам и след има-няма 30 секунди всичко е на дъното. Някой имал ли е същия проблем?
Съветвам те да не го разтваряш в вода,по добре слагаш си 5 гр. на езика и гълташ с вода.
21.04.06
13:15
Моноходратният креатин е вещество на кристали. То не може да се разтваря. Просто физично не е възможно.
21.04.06
13:40
[quote author=“Bricksn”]Разтворимост на креатина
Извинявам се ако е имало такава тема преди но в никоя досега не намерих това което искам да знам. Въпроса ми е следния - купих си креатин на оптимум , като на опаковката пише че разтворимостта е много висока и няма да има утаяване. Въпреки това сипвам креатина, слагам вода, бъркам и след има-няма 30 секунди всичко е на дъното. Някой имал ли е същия проблем?възможно.
брато на Оптимум е креапюр и е на прах и се разтваря перфектно и не е на кристали
нз какво си си взимал
Креатина наистина е ‘Creapure’ обаче е и монохидрат така че мненията ви си противоречат.
@G_UniTeD - с каква цел се прави това което казваш?
21.04.06
14:58
Ми логично за да не ти остане 1-2 грама на дъното примерно...
22.04.06
12:40
Пробвай със някакъв сок и го разбърквай в шейкър . :wink:
Да и след това го изпии веднага защото може пак да се утаи по дъното :wink:
Дя ви кажа браточки, до сега даже не съм виждал как изглежда креатин, ама не вярвам да е на чак толкова големи пярчоци. :lol:
Така че лапате и пиете с вода, чиста работа/ :wink:
22.04.06
19:30
аз лично хапвам една лъжица креаттин и директно пия вода.
Преди го разтварях,но така е много по-лесно и много по бързо
22.04.06
19:35
ми да ти кажа и аз така зимам си с лъжицата 5 гр и си пия 1-2 чаши вода и съм супер
22.04.06
19:39
Мисля, че темата се изчерпи.
manson