ТайЧиЧуан

Прескочи до:

10.02.26
17:47

Бахти и писанията за 8% мазнини))))

10.02.26
17:51

казано от nervak на 10.02.26, 17:47:

Бахти и писанията за 8% мазнини))))

Ти си от изключенията. Не може да пишеш. Извън статистиката си... :–)

10.02.26
17:58

казано от Петко К на 10.02.26, 17:17:

Стареенето е факт, но в случая говорим за сваляне на мазнини, което зависи от храненето, а това е фактор, който можеш да контролираш.

Естествено, че го контролираш...😄
Не говорим ли при еднакви други условия?
Няма смисъл да пиша повече по темата, безсмислено е. Все едно да разговаряш с радио.

10.02.26
18:01

казано от Svetoslav на 10.02.26, 17:44:

Статистичеки данни:
Мъже                    процент мазнини (добър)
Възраст 20 - 29 г          10,6 - 14,8
          30 - 39 г          14,6 - 18,2
          40 - 49           17,5 - 20,6
          50 - 59           19,2 - 22,1
          60 - 69           19,8 - 22,6

Възрастта няма никакво значение..... ама никакво. Стига сте писали просто ей така, за да си докажете тезата. Като си говорим за теория, по-горе е медицинската статистика.

Medical News Today https://www.medicalnewstoday.com/articles/body-fat-percentage-chart#men

Ама никой не спори, че хората стават по-дебели с възрастта, спорим че не е възрастта виновна за това.

Спирам вече да пиша, явно няма смисъл повече, че си говорим различни неща. Само ще оставя ей това за успокоение - явно възрастта добавя и повече пари към сметката

10.02.26
22:17

Аз не съм си променял начина на живот от 20 годишен.Нито ритъма.
За това изглеждам добре,но нито ми се яде нито ми се ебе като преди 20 години.
Днес примерно денят ми започна към 6 сутринта имам 3 часа преход в Балкана вечерта водих тренировки,борих се, пообръщах, покляках понабирах се..Не бях ял абсолютно нищо до преди малко.
Даже ядох насила,явно сланините около пъпа вършат работа.
Защо тренирам с леко?
Тренирал съм и с тежко (за мен) и съм се чувствал добре.Ся  нямам нерви да се напиням да слагам кила и т.н
Правя кръгова и си следя пулса това е.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1