Етно-фюжън-индъстриял ... а бе кой ги измисля тия класификации на стиловете?
София, стадион „Васил Левски“, 26 май 2026
Мнението беше редактирано от Dymag на 06.02.26 19:45.
София, Арена 8888, 29 юни 2026
Мнението беше редактирано от Dymag на 07.02.26 21:12.
Dire Straits Legacy - оригиналната група Dire Strait и четирима други
Варна, Дворец на Културата и Спорта, 22 март 2026
София, Зала 1 на НДК, 23 март 2026
Пловдив, Античен театър, 15 юни 2026 (отложено от 24 март 2026)
Велико Търново, Летен театър, 16 юни 2026
Бургас, Летен театър, 23 юни 2026
... направо си е Българско турне
София, Sofia Live Festival, VIDAS ART ARENA (Столичен Колодрум в Борисовата градина) 27 юни 2026
Тук е пазара за всичко, пък и човека живее в София, нищо, че е от Стрезимировци.
За трети път в България, след София - 1998 и Варна - 2012,
Пловдив, Античния театър, 06 юли, 2026
Не е Варна,а Каварна.
Много си информиран за мангала...
Мнението беше редактирано от nervak на 21.02.26 11:10.
Станах ти любимец напоследък :D Според мен, ако пускаш концертни дата, добре е да ги пускаш предварително, с идеята някой да се възползва. Иначе, тъжната истина е, че моите хора - Smash Into Pieces, имат 319 хил. абонати в тубата, от които един съм аз, Robert Plant има 404 хил. абонати, а Азис 702 хил. абонати. Жалко наистина
София, Joy Station, 25 март 2026
Както виждаш, правя каквото мога да обърна тенденцията
Тия капути,могат само да мечтаят да се сравняват с Плант....от хора като теб на 50+дет не са го чували.
В интерес на истината не зная имената на членовете на групите, които слушам. Зная ги като групи и ги слушам като групи. За който и член от група да ме попиташ да го назова поименно, няма да мога, освен ако не проверя специално, по някакъв повод
За последователите в тубата, вече казах, жалко е, наистина. Проблема, както и ти ще се съгласиш, не е в предлагането, а в купуването. Хората избират. А те избират според ценностната си система и възпитанието и/или обкръжението. Често и не познават друго, в смисъл, нямат база за сравнение, а и да имат, не искат да се изолират от средата си и приемат това, което върви с нея. Задавали са ми въпрос какво е това и са се учудвали, че всъщност им харесва, но до там, защото са в “средата си”
21.02.26
22:52
Бат Венци , много лигав метъл слушаш :P
Ааа, туй го пускам на “мацките”. Когато музиката трябва да направи впечатление, за да ги запалиш, не можеш да ги хвърлиш на ... що пък да не може. Е и това става
21.02.26
23:43
Бритни Спиърс с китари :D
В момента се чудя кой е тоя, в смисъл, даже не може да е истински, щото ако е истински, слага в джоба си си всички рок пенсии, че даже и младежите. През последните дни се напълни тубата с негови парчета, ужким, от Америка търси таланти. И да не е истински, все някой ги изпълнява тези песни и ми се ще да знам кой
Много са. Michael Bennett в тубата като се напише и има материал за час +
Хората избират. А те избират според ценностната си система и възпитанието и/или обкръжението. Често и не познават друго, в смисъл, нямат база за сравнение, а и да имат, не искат да се изолират от средата си и приемат това, което върви с нея.
И как по дяволите,ще определиш кой каква ценностна система, възпитание,морал,знания и познания в дадени области, интересни,обща култура има, само по стила музика който слуша?!?!
Това, че нечий музикален вкус не съвпада с твоите/вашите, какво,да се пусне във вараницата или вкара в газовата камера? Може пък и да се спрат всякакви контакти с такива хора, които не слушат метъл,хеви метъл,техно,хаус...., що не?!
Ценностната система и морал, който не съм споменавал, благодаря ти, имат отношение към текстовете на някои чалга песни. Който иска да погледне тук. Подобни простотии и откровено по*но има и в хипхопа. Как да няма отношение? ... то вярно, че се получава малко като вица, който пуснах вчера за политиците, че заради някакви си 99% на останалите им е излязло лошо име
Музиката най-често е чуждо парче, Сръбско/Гръцко/Турско/т.н., а не авторско, върху което е написан текст. Не че няма кавъри и в рока, но в чалгата са основно такива
казано от Dymag на 22.02.26, 12:01:
Музиката най-често е чуждо парче, Сръбско/Гръцко/Турско/т.н., а
Така де...лайняна.
казано от Dymag на 22.02.26, 01:47:
В момента се чудя кой е тоя, в смисъл, даже не може да е истински, щото ако е истински, слага в джоба си си всички рок пенсии, че даже и младежите. През последните дни се напълни тубата с негови парчета, ужким, от Америка търси таланти. И да не е истински, все някой ги изпълнява тези песни и ми се ще да знам кой
Michael Bennett в тубата като се напише и има материал за час +
А така. Оказа се, че човека, вече с парчета и последователи в shazam, amazon music, apple music, spotify, TikTok, Facebook ... не съществува. Той е изпълнител, генериран от изкуствен интелект – лицето, брадата, гласът, „предисторията“, всичко. И песните нито ги пише, нито ги пее човек, а същия изкуствен интелект, който ”създателите на Майкъл Бенет са го създали така, че да се чувства човек” ...
Източник
Превод
Я, тия пък какви са сега, та ще идват да свирят у нас ... 1,2 мил. последователи
София, Pirotska 5 Event Center, 7 март 2026