Записки Dymag (уличен фитнес)

Прескочи до:

23.05.26
16:27

В песента никъде дори не се загатва за гейщина. Не знам от къде тръгна това. Общо взето е алфеене, бунтарство, хаос и ей такива работи.
Говоря за текста, пък ако някой не му харесва самата песен или представянето й, ок.

23.05.26
20:11

Не смятам, че съм длъжен да харесвам нещо, макар, че песента на Дара ми харесва, защото слушам и модерна, електронна музика. Някъде писах, че точно това ме притесни, че няма да е конкурентно-способна за Евровизия - няма инструмент, националния мотив е почти никакъв, Бангаранга не означава нищо на Български. Бунтарщината и хаоса се измисли в последствие и облякоха в тях песента. Гейщината няма да я коментирам, не ми е минавало през главата. Харесвам Дара, енергията и поведението й. Най специфичното в Бангаранга беше пеенето по време на динамична хореография. И точно тук Дара спечели, с поведението пред и зад камерите. Точно с представянето. Ако беше друг, със същото парче или го беше изпяла, стоейки с микрофон в ръка, нямаше да спечели, според мен.
Хейта не е да харесваш или да не харесваш, а да парадираш отношението си. Нещо като гей-парадите
- Какъв е този шум, Джеймс?
- Гей парад Милорд.
- Какво искат, Джеймс?
- Еднополова любов, Милорд.
- Някой забранява ли им?
- Не, Милорд.
- Тогава, защо така крещят?
- Ми, педе*асти, Милорд

23.05.26
21:19

Пълна педерастия е виенето(от дълбоко гърло на припева)на момичето.
Респект на гейтаците ,които я направиха и предусетиха левите залитания на жалката вече в много отношения Европа.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1