Може би,нещо евентуално да вдигнеш малко тестостерона?! Както и високи дози Б1+Б6+Б9+Б12(ампула).
Мнението беше редактирано от Гюлето на 25.09.26 20:20.
26.09.26
08:20
Бъркаш генерално в подхода си.
И стига с това възстановяване.
Бях ти писал и преди тези дейности се регулират от главния компютър.
Никакви добавки няма да ти помогнат.
Това ме боли онова..ще те боли .
И мен ме боли всичко.
Свали килограми тежък си за бегач.
Не те знам кам се храниш ,но е много важно.
Разбирам,че си консервативен със собствено мнение по всички световни проблеми и е трудно да се разчупиш на тези години.
Но трябва.
Писал съм ти го и преди, намери някой бегач да ти каже основни неща.
Или ела до Ловеч ще те запозная.
Много полезно ще ти е ако искаш да се развиваш
казано от doni dimitrov на 26.09.26, 08:20:
Бъркаш генерално в подхода си.
И стига с това възстановяване.
Бях ти писал и преди тези дейности се регулират от главния компютър.
Никакви добавки няма да ти помогнат.
Това ме боли онова..ще те боли .
И мен ме боли всичко.
Свали килограми тежък си за бегач.
Не те знам кам се храниш ,но е много важно.
Разбирам,че си консервативен със собствено мнение по всички световни проблеми и е трудно да се разчупиш на тези години.
Но трябва.
Писал съм ти го и преди, намери някой бегач да ти каже основни неща.
Или ела до Ловеч ще те запозная.
Много полезно ще ти е ако искаш да се развиваш
Е, чак пък генерално да бъркам...Гледам да правя нещата, които масата бегачи използват в подготовката си - преобладаващо сравнително леки бягания плюс по-специфични преди някой старт. Съветвам се периодично със сериозни бегачи, не е като да не вземам чуждо мнение.
Ще боли, няма как иначе. Пиша за контузиите не за да се оплаквам, а да си правя изводи на по-късен етап ако се наложи, полезно ми е. Но килограмите няма да сваля заради едното бягане.
София ще покаже дали съм в генерална грешка в подхода си или не. За човек на 60, на който само от вида на вените по краката му доста хора се стряскат, и с десетки години алкохолен стаж всекидневно, мисля че резултатите ми за година бягане са меко казано добри. Не, че са нещо уау, но за себе си съм доволен. Гледам днес да съм по-добър
от вчера, пък ще видим нататък :). Със сигурност обаче след София ще променя доста неща, есента и зимата съм планирал по-разнообразни активности.
В Ловеч гледам бая напористо взеха да опитват да развиват бягането, което е супер. Даже ми излезе някакъв крос за тези дни, но няма да мога да дойда. За жалост, все бързам като идвам, но ще е интересно да побъбрим, все ще се намери време някой ден. Ай, поздрави😉.