за djgorgio-ASTOR

05.04.06
22:30

Така ае да си дадеш твоето мнение за моита програма защото всеки различно казва и нз ... а съм чувал чи ти се занимаваш отдавна със фитнес
ПОНЕДЕЛНИ-бицепс,трицепс и гърди
СРЯДА-гръб,корем и предмишница
ПЕТЪК-Рамо,крака и корем :)

05.04.06
22:43

щом въпроса ти е зададен към Georgio Astor защо не му пратиш ЛС?Аз не съм Georgio Astor ама мен ако питаш програмата не става.погледни ето тук http://www.bb-team.org/training/000157.php
може също така да сложиш трицепса при гърдите и бицепса при гърба.

05.04.06
22:47

ами ridddick казвам само за него щото всеки казва все различни неща а незная колко опит има и нз на кого на вярвам
а сам чувал че  djgorgio-ASTOR тренира от много години :)

05.04.06
23:00

Не става програмата във всички случай независимо от стаж, години и др. информация която си пропуснал (а без която не мога да ти помогна)
Тая програма просто я забрави, напиши си данните и ще ти помогна и аз и всичкти други също

05.04.06
23:04

ами значи на 16 години съм 183 висок към 75 килограма сам :) Тренирам от 5/6 месеца обаче нямам никъф релеф :(

05.04.06
23:05

А защо не започна с тренировка за начинаещи ?? това е най добрия вариант не е късно още
За релеф ще помислиш малко по късно не се га му е времето

05.04.06
23:10

ами като правя за начинаещи и абсолиутно никво натоварване не усещам пурвите 3 месеца  праих и няма никъф ефект  :(

05.04.06
23:12

Избери си от сайта тогава програма за напреднали но я постни тук за да и направя корекции

05.04.06
23:13

[quote author=“_FaCe_”]ами като правя за начинаещи и абсолиутно никво натоварване не усещам пурвите 3 месеца  праих и няма никъф ефект  :(

няма смисъл от тея глупости и не си само ти да ти кажа честно
такива тренировки за начинаещи са само за балъци

05.04.06
23:14

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“_FaCe_”]ами като правя за начинаещи и абсолиутно никво натоварване не усещам пурвите 3 месеца  праих и няма никъф ефект  :(

Кажи го на Шварценегер тренирал е 1 година по такава програма.

05.04.06
23:16

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“_FaCe_”]ами като правя за начинаещи и абсолиутно никво натоварване не усещам пурвите 3 месеца  праих и няма никъф ефект  :(

Не говори такива групости и то така категорично че някой може и да ти повярва
Ти си един от тези сигурно дето си мисли че това не е за него, но такива си тъпчат на едно място дълго време след това посягат към зобта и т.н

05.04.06

ето ти една примерна програма
ПОНЕДЕЛНИ-гърди,гръб,корем
СРЯДА-ръце,предмишница,корем
ПЕТЪК-Рамо,крака и корем
или пък
ПОНЕДЕЛНИ-гърди,трицепс
СРЯДА-гръб,бицепс,предмишница
ПЕТЪК-Рамо,крака и корем

05.04.06

хихихих аз тренирах 3 месеца с нея и един ... а тои 1 година :)
аффафааф вече тотално са обурках е зна4и да прая оназ програма за начинаещи така ли ме сувтваш djgorgio-ASTOR???

05.04.06
23:22

[quote author=“_FaCe_”]аффафааф вече тотално са обурках е зна4и да прая оназ програма за начинаещи така ли ме сувтваш  djgorgio-ASTOR

Човека ти каза щом ти е лека за нчинаещи да си избереш някоя програма за напреднали от сайта и да я постнеш тук ,за да я коригира.

Сори за оффтопика, ама не мога да се сдържа:

Пиши ЛС като ти трябва персонално обръщение. Така открито пренебрегваш и обиждаш някои хора. (не визирам себе си)

06.04.06
10:33

мога само да ти кажа че ако не се натоварваш не си я правил както трябва или си почивал прекалено много...аз съм правил кръкови тренировки и са много изтощителни

07.04.06
13:39

понеже ми е трито мнението от някой модератор, но не знам кой е, ще му кажа на него персонално:

правилното в тоя случай би било да изтриеш самата безмислена тема с тъпо заглавие, а не моя пост в който се възмущавам...

07.04.06
22:34

[quote author=“_FaCe_”]ами като правя за начинаещи и абсолиутно никво натоварване не усещам пурвите 3 месеца  праих и няма никъф ефект  :(

Значи не си тренирал с достатъчно големи тежести (за твоите възможности), нито си стигал до отказ в сериите си! Толкова просто! :lol:

13.04.06
12:41

Намери си отнякъде, може би в Гугъл ще я намериш, има една тренировка от Шватрценегер за начинаещи. Идеята е да се тренира цялото тяло в един ден, 2 упр. за голяма и едно за малка група.

14.04.06
08:26

Бориславе, проблема не е толкова в тренировката, която прави някой, а в усилието, което влага в упражненията и сериите! Която и с-ма да вземе, ако не тренира до отказ и не се стреми всяка следваща тренировка да увеличава повторенията поне с едно във всяко едно от базовите упражнения, които има в програмата, растеж няма да види!

Толкова е просто и в същото време толкова трудно! Но няма друг начин!

14.04.06
10:19

Така е, няма вълшебни системи и упражнения. Всичко е до усилието, което влагаме. И най - простите програми работят перфектно, ако се тренира достатъчно тежко.
За съжаление, много хора просто преминават през упражненията, и си мислят, че като са изпълнили заплануваните серии и повторения са си свършили работата, а дори не са се задъхали!
Виждал съм хора да си говорят по време на сериите! Не между, а по - време на серията.
Е, извинявай, ама щом говориш по време на серията, значи просто тежестите са ти смешни а концентрацията ти я няма никаква и вниманието ти е насочена навсякъде другаде, но не и към упражнението и тренираният мускул. И как се очаква от такава серия да има някаква файда? Това е просто прехвърляне на тежести, не тренировка.

14.04.06
10:35

[quote author=“nikolaBULL”]Бориславе, проблема не е толкова в тренировката, която прави някой, а в усилието, което влага в упражненията и сериите! Която и с-ма да вземе, ако не тренира до отказ и не се стреми всяка следваща тренировка да увеличава повторенията поне с едно във всяко едно от базовите упражнения, които има в програмата, растеж няма да види!

Толкова е просто и в същото време толкова трудно! Но няма друг начин!

Прав си, само че знаеш ли колко познати са започвали да тренират с тридневни сплитове, суперсерии за ръце и най-различни системи, които просто не отговарят на тяхното ниво. Базовите упражнения са в основата на всичко, те и затова се казват базови.

SI

19.04.06
13:48

Това е пълен абсурд!!Хора нека не учим хората на невежество!
Как може да му дадете схема в която гърба се комбинира с гърди!?!?Гърба е мускулна група която се тренира строго изолирана от останалите.Къде сте тръгнали да съчетавате 2 големи групи?!?!?!АКО ЩЕТЕ С 200 вида стероиди се бодете пак няма да смогнете и напредък няма да имате.

NE

23.04.06
17:49

Който се засяга от тази тема значи просто не е за този форум.Също така и ASTOR си е казал да не му се пращат ЛС за тези неща.Пак и съм сигурен че _FaCe_ не е искал да обиди никои.

23.04.06
18:05

[quote author=“SilentHill”]Това е пълен абсурд!!Хора нека не учим хората на невежество!
Как може да му дадете схема в която гърба се комбинира с гърди!?!?Гърба е мускулна група която се тренира строго изолирана от останалите.Къде сте тръгнали да съчетавате 2 големи групи?!?!?!АКО ЩЕТЕ С 200 вида стероиди се бодете пак няма да смогнете и напредък няма да имате.

тука не си много прав.. едно момче от мойта зала тренира гръб+гърди+бицепс, верно е че има няколко цикъла зад гърба си обаче важното е че е запазил резултатите си и изглежда сравнително добре

24.04.06
12:06

[quote author=“NETP”]Който се засяга от тази тема значи просто не е за този форум.Също така и ASTOR си е казал да не му се пращат ЛС за тези неща.

Аз не съм се засегнал, а съм се издразнил! И кво - да не му пишат ЛС, а да пускат цели теми - така ли е по-добре? Ти наред ли си изобщо?

24.04.06
19:05

[quote author=“nikolaBULL”][quote author=“_FaCe_”]ами като правя за начинаещи и абсолиутно никво натоварване не усещам пурвите 3 месеца  праих и няма никъф ефект  :(

Значи не си тренирал с достатъчно големи тежести (за твоите възможности), нито си стигал до отказ в сериите си! Толкова просто! :lol:

Ми много ясно.

Аз ли нещо се бъркам или под програма за начинаеш се разбора яко базиви упражнения? Еми то по-добро от това просто няма, истината е в тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1