25.04.06
15:02
Здравейте прочетох тази статия http://bb-team.org/nutrition/000176.php и искам да попитам за офкосяването. Салатите могат ли да се ядат с оцет олио сол . Месото дали може също черен пипер и такива работи . Ще съм благодаре ако някой каже. :)
25.04.06
15:45
По добре вместо оцет , сол и олио на салатата слагай лимон . За другото разбира се че може не виждам защо да не може . :P
зехтин-вместо олио
лимонов сок-вместо оцет
солта не може да се замести :wink:
и солта може6 да я zамести6 като вместо натриев хлорид NaCl (обикновена сол) иzполzва6 калиев хлорид KCL (сол zа диабетици). Таzи сол се продава в магаzините zа диабети4ни хранителни продукти. Предимствата и са 4е не zадържа толкова вода в тъканите(главно мускулите) и не пре4и толкова на иzгарянето на маzнините. което пък не zна4и, 4е не пре4и въоб6те. ако може6 направо zабрави zа солта докато 4исти6, първона4ално 6те ти е малко трудно, но се свиква :)
Успех :lol:
Ред: Петко К
Не замествай букви с цифри и пиши по - нормално!
[quote author=“kao”]Всякакъв вид киселини (оцет/лимон) не са желателни за употреба...
Да, но за една салата количествата са минимални и не виждам да има проблем (лично мнение).
Мерси за отговорите . Искам да попитам в тази схема която правя само на белтаци . МОже ли да се яде овесени ядки защото знам , че засищат . Вече два дена е спазвам диетата и като ям на 5-7 пъти на ден по равни порции както спазвам схемата се чуствам доста гладен но е тарпимо не е както да си умрял от глад а и имам сили не знаино как :) . Не съм дебел но имам корем който много ме дразни и зареди това правя цялата схема. Също искам да питам ориз и пилешко може да се хапва без проблем ? Мерси .
[quote author=“emzo”][quote author=“kao”]Всякакъв вид киселини (оцет/лимон) не са желателни за употреба...
Да, но за една салата количествата са минимални и не виждам да има проблем (лично мнение).
Това си е личен избор... аз казвам че не са желателни... това че някои от вас не са стриктни към диетите е друга тема... ;)