27.04.06
01:30
здавейте на всички :)
от ивзестно време следя форума, и изчетох доста неща, но започнах да се обърквам...
ето и проблема:
висока съм 160смм тежа 49кг. целта ми е -5кг. за това реших че след седмица започвам яко усилия, упражнения и диети и тн., и ще ми бъде от полза един добър фатбърнър. проблемът е че не знам какво да избера: Lipo 6, Hydroxycut Hardcore, Xenadrine EFX, Super Cuts 3 ??? като се има на предвид че ще взимам и л-карнитин, кое е най-добре да избера, за да има оптимален ефект комбинацията от двете?
отговорите базирани на личен опит ще ми бъдат от най-голяма полза :wink:
предварително благодаря
27.04.06
01:41
Миии...от мерките ти да разбирам ли че си жена...защото ако си мъж...на тия килограми според мен трябва да качваш не да сваляш...но по темата...аз съм пил super cuts и имаше доста ефект...бих казал че е един от най-добрите термобърнери...за сравнение по-добър е от ultra ripped na Ultimate Nutrition…поне на мен повече ми подейства :roll:
добре, а при тебе ефекта какъв беше, в смисъл колко кг свали и за колко време? и беше ли в комбинация с нещо друго?
[quote author=“magenta”]здавейте на всички :)
от ивзестно време следя форума, и изчетох доста неща, но започнах да се обърквам...
ето и проблема:
висока съм 160смм тежа 49кг. целта ми е -5кг. за това реших че след седмица започвам яко усилия, упражнения и диети и тн., и ще ми бъде от полза един добър фатбърнър. проблемът е че не знам какво да избера: Lipo 6, Hydroxycut Hardcore, Xenadrine EFX, Super Cuts 3 ??? като се има на предвид че ще взимам и л-карнитин, кое е най-добре да избера, за да има оптимален ефект комбинацията от двете?
отговорите базирани на личен опит ще ми бъдат от най-голяма полза :wink:
предварително благодаря
ОФФ: Сори за отклонението, ама ще е далеч по умно да си поставиш цел подобряване на визиява отколкото непременно сваляне на килограми. :wink:
magenta, скромното ми мнение е че си тръгнала в грешна посока. Както каза и tpd - по-добре тренирай за оформяне и стягане отколкото да сваляш килограми. Идеалното тегло за жена е ръста -110 тоест 50кг за теб. Вервай ми! 8)
27.04.06
11:09
[quote author=“Vlado.A”] Идеалното тегло за жена е ръста -110 тоест 50кг за теб. Вервай ми! 8)
Нее точно така,значи при ръст 175,к’во 65кг,че тука някои от момчетата са по толкова!
Ми това означава че “някои от момчетата тука” са с перфектни мерки ...за жени. Идеалното тегло за мъж е ръст -100. (Става дума за “цивилни” мъже тука. За нас мутантите тва не се отнася). И аре стига сте насмитали мадамите да свалят кила..колко трябва да тежи 175 високо момиче според теб? 50кг?
Няма такова нещо като идеално тегло. При едно и също тегло, един човек може да изглежда различно. Ако си 90 кг при 20% мазнини ще изглеждаш по - зле от 90 кг и 10% мазнини, нали? Обаче, според формулите теглото ти ще е идеално и в двата случая. Макар че в първия ще клониш към затлъстяване, а при втория ще си в доста добра форма ;)
Петко, това е условна схема. Която обаче е доста точна. Това което си дал като пример - 190см/90кг трябва да е някакъв мъж без грам мускули, за да има 20% мазнини при този ръст и кила..не че няма такива де. 8) За жените 20% си е нормално впрочем. От личен пример - аз съм 188 на 103кг на 16% в момента. А би трябвало да съм 95-6кг на около 10%. :D
ОФФ: Абе и аз сори за отклонението, но не мислите ли, че момичето в случая само знае как иска да изглежда.. иска да е 40 кила ами нека.. вие и помогнете как да го направи вместо да обсъждате колко килограма трябва да е... само оспамихте темата.. като иска да е слаба да е слаба - неин си проблем. Няма универсална формула кой колко трябва да тежи...
Зависи от мн мн неща..
А по темата - мисля че който и препарат да избереш няма да сгрешиш.. примерно комбинирай Кътс 3 + Ксенадрин + карнитин... всичките които си ги изброила са удачни :)
благодаря за всички мнения, дори и на тези които не са по темата
колкото до мен, мисля че изчисляванята дават някаква идея зя килограмите, но всеки човек има различна структура и едни и същи килограми могат да стоят по различен начин, дори и при една и съща височина. целта ми е да нямам сланини и тн, а не да ставам проздачна...
другото е, че дори и да е сямо орелефявяне както вие предложихте, това все пак съответства на някакви свялени колкограми. и като се има в предвид каква беше видимата разлика от свалените ми първи 5кг, още 5 и ще е перфектно
аз лично искам да изчистя корема и дупето и за това реших че от полза ще ми бъдат л-катнитинът и един добър фатбърнър, за да стане по лесно и бързо, но все още не знам какво да избера
Ами аз освен да ти кажа, че от бърнарите които си избрала ” Lipo 6, Hydroxycut Hardcore, Xenadrine EFX” е доста трудно да направиш съпоставка и да кажеш кои е наи-добрия от тях.... Според мен които и да вземеш няма да сбъркаш. Вземи си примерно nutrix lipo 6 + карнитин , а ако не си доволна (в което дълбоко се съмнявам) след месец смени бърнара с някои друг. Във форума се съмнявам да има повече от 2-3 човека които да са пробвали и 4 бърнара, едно че в България трудно се намират, друго че струват маика си и баща си.
02.05.06
20:55
Абе ти си екстра на снимката, кво ще сваляш :lol: :lol: :lol: