Относно качеството на един креатин

VR

27.04.06
17:54

Креатин който струва 20 лв. килото как ви се струва ... дали ще имам проблем с него?

27.04.06
18:20

Ако не е пакетиран хич не се занимавай. Виж срока на годност.

27.04.06
18:59

Малко ме съмнява,даже не малко ами много.За 20лв качествен креатин не може да се намери в такова количество

VR

27.04.06
23:53

Насипен е  :lol: .... и никъде няма годност и такива работи  :?

28.04.06
00:08

[quote author=“vrdimitrov”]Насипен е  :lol: .... и никъде няма годност и такива работи  :?

Според мене не се занимавай с глупости.Вземи си някакъв друг,креатина е евтина добавка и няма за какво да се церемониш.Дай примерно 10-20лв повече и си вземи на някоя марка,където знаеш,че е качествен.На бг пазара най-изгодно излиза креатина на Biotech-500гр за 33лв или на Megabolid-1кг за 55лв,но него не съм го взимал и нямам мнение.

Съвет от мен: не го купувай!

28.04.06
12:58

[quote author=“manson”]Съвет от мен: не го купувай!

Малко съм объркан от последователнстта на мненията и искам да те питам за кой креатин става дума да не купува този на Мегаболид или насипния за 20 лв килото  :roll: Защото мегаболид поне при мен дава добри резултати :wink:

За 1кг = 20 лева. Насипни пудри не купувайте. Не подозирате колко алчни може да се хората.

За мегаболд има не лоши отзиви въпреки ниската цена. Аз, лично, мегаболид не съм пил.

28.04.06
13:48

Aз си купувам насипен суроватъчен протеин и съм много доволен...Причината да се доверя е един приятел ,който няма причина да ме лъже.Пия го вече втори месец и виждам ,че наистина е добър ,защото благодарение на него си възвърнах по-бързо 10кг които бях загубил.Брат ми си взе насипен креатин за 20лв ,който също даде добри резултати при него и той е много доволен. Но принципно и аз съм на мнение ,че без опаковка не трябва да се доверяваме ,но както казах в случая доверих се на приятел ,който също ги взима. :) Затова не се лъжете от непознати или слабо познати хора...Разчитайте само на оригиналните опаковки или.....на приятелите  :P

RE

28.04.06
15:58

За 20лв си вземи един 250гр на мегаболид и ще си ок.Аз сам доволен от него.Хем не е български, хем е евтин и действа добре. :wink:

IN

29.04.06
00:21

Хахах абе кви са тия “насипни” работи бе??Хах стига сте се циганили бе...се гледате метър да минете...тцтц ей тва е българина :lol: .Аз не искам да си купувам нищо друго освен най-скъпото(демек Оптимум) щото не искам да попадна на някой боклук...вие правите некви далавери с креатин по 20 лева килото-сметни си колко ти излиза дозата :wink:
Я направо отиди при гаража на бай-Коце ако си чел тая тема :wink: -тои май го даваше за 10

VR

10.05.06
13:31

Аз не го взех за себе си защото сега нямам време да ходя в залата, взех го за едно момче ... ще видя дали има ефект върху него  :wink:

13.05.06
08:38

наи много да му пораснат рога или не6то такова,това 6а е некоя добавка наи вероятно за прасетахихи късмет

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1