27.04.06
17:54
Креатин който струва 20 лв. килото как ви се струва ... дали ще имам проблем с него?
Малко ме съмнява,даже не малко ами много.За 20лв качествен креатин не може да се намери в такова количество
27.04.06
23:53
Насипен е :lol: .... и никъде няма годност и такива работи :?
28.04.06
00:08
[quote author=“vrdimitrov”]Насипен е :lol: .... и никъде няма годност и такива работи :?
Според мене не се занимавай с глупости.Вземи си някакъв друг,креатина е евтина добавка и няма за какво да се церемониш.Дай примерно 10-20лв повече и си вземи на някоя марка,където знаеш,че е качествен.На бг пазара най-изгодно излиза креатина на Biotech-500гр за 33лв или на Megabolid-1кг за 55лв,но него не съм го взимал и нямам мнение.
28.04.06
01:01
Съвет от мен: не го купувай!
Малко съм объркан от последователнстта на мненията и искам да те питам за кой креатин става дума да не купува този на Мегаболид или насипния за 20 лв килото :roll: Защото мегаболид поне при мен дава добри резултати :wink:
28.04.06
13:39
За 1кг = 20 лева. Насипни пудри не купувайте. Не подозирате колко алчни може да се хората.
За мегаболд има не лоши отзиви въпреки ниската цена. Аз, лично, мегаболид не съм пил.
Aз си купувам насипен суроватъчен протеин и съм много доволен...Причината да се доверя е един приятел ,който няма причина да ме лъже.Пия го вече втори месец и виждам ,че наистина е добър ,защото благодарение на него си възвърнах по-бързо 10кг които бях загубил.Брат ми си взе насипен креатин за 20лв ,който също даде добри резултати при него и той е много доволен. Но принципно и аз съм на мнение ,че без опаковка не трябва да се доверяваме ,но както казах в случая доверих се на приятел ,който също ги взима. :) Затова не се лъжете от непознати или слабо познати хора...Разчитайте само на оригиналните опаковки или.....на приятелите :P
28.04.06
15:58
За 20лв си вземи един 250гр на мегаболид и ще си ок.Аз сам доволен от него.Хем не е български, хем е евтин и действа добре. :wink:
29.04.06
00:21
Хахах абе кви са тия “насипни” работи бе??Хах стига сте се циганили бе...се гледате метър да минете...тцтц ей тва е българина :lol: .Аз не искам да си купувам нищо друго освен най-скъпото(демек Оптимум) щото не искам да попадна на някой боклук...вие правите некви далавери с креатин по 20 лева килото-сметни си колко ти излиза дозата :wink:
Я направо отиди при гаража на бай-Коце ако си чел тая тема :wink: -тои май го даваше за 10
10.05.06
13:31
Аз не го взех за себе си защото сега нямам време да ходя в залата, взех го за едно момче ... ще видя дали има ефект върху него :wink: