12.05.04
12:53
Kajete sega koe e po dobro deka ili retabolil govorim v period za masa estestveno.i daite qko moje nqkav primeren cikal za tqh da ne se stiga do pove4e ot 2amp sedmi4no.1ox predvaritelno ai ....
13.05.04
20:03
brei tolkova hora pak nikoi ne se seti da napishe 2 reda .
Ами ние дето не можем да кажем нищо от опит си мълчим, пък опитните са праят на ударени :wink: ! Само не мога да разбера каква разлика намираш между двете - те са едно и също нещо с различни имена - активната им съставка е Nandrolone Decanoate :wink: ! Според мен един от най-безопасните и най-ефективни стероиди!
10.08.04
02:10
razlikata e 4e edna ampula Deca Durabolin se razvnqva na 5 ampuli Retabolil. Govorim za ampuli ot po 50mg.
P.S.
sorry che ne pisha na kirilica ama mi e precaka kirilizatora.
15.08.04
18:37
amdor , ретаболил е некаде 7-8 лева а другото колко пари е и страничните ефекти от двата медикамента еднакфи ли са?
[quote author=“amdor”]razlikata e 4e edna ampula Deca Durabolin se razvnqva na 5 ampuli Retabolil. Govorim za ampuli ot po 50mg.
P.S.
sorry che ne pisha na kirilica ama mi e precaka kirilizatora.
Pich ti ako ne znaesh - ima deka i ot po 25mg i ot po 50mg, 100mg i ot po 200mg, a moje i drugi da ima! Balgarskiq variant - Retabolil go ima samo v 25mg i 50mg ampuli!
Se edni pishman razbirachi ste, ama mii kef da vi gledam siira!
Az lichno bih izbral retabolila - prosto e po-sigurna pokupka - ot aptekata!
19.08.04
17:05
а да ви питам..за ретаболила..в аптеката ми казаха че имат на ампули по 50мg и едната струва 8лв.тоя фалшив ли е или не??? :wink:
19.08.04
18:32
Pitt_Bull , защо да е фалшива?
19.08.04
18:59
ми нали викат 4е бил 4есто фалшифициран за тва питам..пък и ми се стори доста евтин или може би съм в грешка незнам...та някои може ли да ми каже...?а при положение 4е е става за ползване тоя ретаболил мога ли да го зимам на всеки 3 дни една инжекция по 50мг в продалжение на 5 седмици????
20.08.04
16:15
ми толкова 7-8 levaтова дето тиси гледал....а за друго една амлупа се бие se bie na 2-3 пъти отначало при загряването....но си вземи nolvadex за противообразуване на женска гръдна тъкан
20.08.04
16:33
Добре де..не мога нещо да схвана..начи зимам си една ампула от 50мг. и я ползжам 3 пъти така ли? или една цяла ампула за 1 пут...??? и тая схеми4ка дето съм я написал по горе става ли? а нолвадекса кога и по колко??? 10х предварително! :lol: :lol: :lol:
Ретаболила по аптеките едва ли е фалшив! Една ампула на три дни си е добра доза за начинаещ! Успех!
23.08.04
00:21
edna ampula na 3 dni? e kak taka we ne e li po dobre edna ampula na 3 pyti da se bocka i da byde v razstoyanie ot 5 dni?
23.08.04
00:25
съжелявам че не е на кирилица но не сам свикнал,но ще свикна.....извинете все пак!
23.08.04
02:58
SkA7er 4акай малко..а не става ли така както аз съм писал..на 3 дни една цяла ампула..???и тва за 6 седмици или не???дай си мнението щото аз мисля 4е 6те е добре:) ае.. :wink:
[quote author=“SkA7er”]edna ampula na 3 dni? e kak taka we ne e li po dobre edna ampula na 3 pyti da se bocka i da byde v razstoyanie ot 5 dni?
Moito momche - ti mu predlagash da si bie po 0.3ml na bockane koeto si e 20mg - mai ne si naqsno s materiqta! Toi proizvejda poveche testosteron, otkolkoto ti mu predlagash da si bie :lol: ! Kefite me ponqkoga kvi tapotii pishete!
Deca vs. Retabolil -тва някво движение на децата срещу ретаболила ли е кво е тва :))) ?
по-здрави
23.08.04
12:29
[quote author=“emil_mlo”]Deca vs. Retabolil -тва някво движение на децата срещу ретаболила ли е кво е тва :))) ?
по-здрави
кекекекекекекекекекекекекекекекекеке !
Емо, запиши са и ти. Че го убием ретаболила!
При едни и същи активни съставки значение има само дозата.
24.08.04
10:51
Хахахаха Емо разсмиваш ме до сълзи!!! Чета вече втори пост от тоя тип и се смея с глас! Продължавай все така отдавна не се бях смял толкова от доста отдавна!
Мерси то аз за вазе ги пиша тия глупости !! Че то достатачно глупости има във форума та поне да има и смешни такива.
по-здрави
24.08.04
11:13
Хахаха що бе Емо нали някой трябва от време на време да разведрява обстановката иначе както е тръгнало с тея спорове ще се избият :wink:
Ае споровете не са лоши ,но тъпотъте дето се пишат от сорта на :боли ме левия тестис и свива ми се кръка нормално ли е -са си мноо кофти. И тоя пич дето вика : от спора се ражда истината ,а от яицеклетка и сперматозоид на идиоти ти.
по-здрави
24.08.04
17:25
Pc_genius edna ampula na 3 dni…bravo be, na nachinaeshtia zadnika shte mu stane na dupki ! I kuv e smisula ot ampula na vseki 3 dni pri polojenie che deistvieto na Retabolila e chak na 9-tiq den sled napravata na injekciqta !?
Az bih kazal che 4 sedmici, vsqka sedmica po edna ampula e predostaty4no za edin na4inaesht !
Aide Uspeh i vnimavaite s mneniqta na “razbirachite” toku vish vi dokarali do belq !
Ami da ti kaja chestno 50mg Deca na sedmica ne si struva bodeneto! Ama koito, kolkoto iska da si buchi dupenceto - vasha volq!
S chetiri ampuli deca ako kachish nesto poveche, otkolkoto bez tqh, te pozdravqvam :lol: !
27.08.04
11:17
Pc_geniusSkA7er написа:
edna ampula na 3 dni? e kak taka we ne e li po dobre edna ampula na 3 pyti da se bocka i da byde v razstoyanie ot 5 dni?Moito momche - ti mu predlagash da si bie po 0.3ml na bockane koeto si e 20mg - mai ne si naqsno s materiqta! Toi proizvejda poveche testosteron, otkolkoto ti mu predlagash da si bie ! Kefite me ponqkoga kvi tapotii pishete!
chovek…za nachinaeshti se pie tolkova…daneiskash da pochne sas po edna ampula na biene??