Deca vs. Retabolil

Темата е заключена.

12.05.04
12:53

Kajete sega koe e po dobro deka ili retabolil govorim v period za masa estestveno.i daite qko moje nqkav primeren cikal za tqh da ne se stiga do pove4e ot 2amp sedmi4no.1ox predvaritelno ai ....

13.05.04
20:03

brei tolkova hora pak nikoi ne se seti da napishe 2 reda .

13.05.04
20:55

Ами ние дето не можем да кажем нищо от опит си мълчим, пък опитните са праят на ударени :wink: ! Само не мога да разбера каква разлика намираш между двете - те са едно и също нещо с различни имена - активната им съставка е Nandrolone Decanoate :wink: ! Според мен един от най-безопасните и най-ефективни стероиди!

10.08.04
02:10

razlikata e 4e edna ampula Deca Durabolin se razvnqva na 5 ampuli Retabolil. Govorim za ampuli ot po 50mg.
P.S.
sorry che ne pisha na kirilica ama mi e precaka kirilizatora.

SK

15.08.04
18:37

amdor , ретаболил е некаде  7-8 лева а другото колко пари е и страничните ефекти от двата медикамента еднакфи ли са?

15.08.04
23:09

[quote author=“amdor”]razlikata e 4e edna ampula Deca Durabolin se razvnqva na 5 ampuli Retabolil. Govorim za ampuli ot po 50mg.
P.S.
sorry che ne pisha na kirilica ama mi e precaka kirilizatora.

Pich ti ako ne znaesh - ima deka i ot po 25mg i ot po 50mg, 100mg i ot po 200mg, a moje i drugi da ima! Balgarskiq variant - Retabolil go ima samo v 25mg i 50mg ampuli!
Se edni pishman razbirachi ste, ama mii kef da vi gledam siira!
Az lichno bih izbral retabolila - prosto e po-sigurna pokupka - ot aptekata!

PI

19.08.04
17:05

а да ви питам..за ретаболила..в аптеката ми казаха че имат на ампули по 50мg и едната струва 8лв.тоя фалшив ли е или не??? :wink:

SK

19.08.04
18:32

Pitt_Bull , защо да е фалшива?

PI

19.08.04
18:59

ми нали викат 4е бил 4есто фалшифициран за тва питам..пък и ми се стори доста евтин или може би съм в грешка незнам...та някои може ли да ми каже...?а при положение 4е е става за ползване тоя ретаболил  мога ли да го зимам на всеки 3 дни една инжекция по 50мг в продалжение на 5 седмици????

SK

20.08.04
16:15

ми толкова  7-8 levaтова дето тиси гледал....а за друго една амлупа се бие se bie na 2-3 пъти отначало при загряването....но си вземи nolvadex за противообразуване на женска гръдна тъкан

PI

20.08.04
16:33

Добре де..не мога нещо да схвана..начи зимам си една ампула от 50мг. и я ползжам 3 пъти така ли? или една цяла ампула за 1 пут...??? и тая схеми4ка дето съм я написал по горе става ли? а нолвадекса кога и по колко??? 10х предварително! :lol:  :lol:  :lol:

21.08.04
19:05

Ретаболила по аптеките едва ли е фалшив! Една ампула на три дни си е добра доза за начинаещ! Успех!

SK

23.08.04
00:21

edna ampula na 3 dni? e kak taka we ne e li po dobre edna ampula na 3 pyti da se bocka i da byde v razstoyanie ot 5 dni?

SK

23.08.04
00:25

съжелявам че не е на кирилица но не сам свикнал,но ще свикна.....извинете все пак!

PI

23.08.04
02:58

SkA7er 4акай малко..а не става ли така както аз съм писал..на 3 дни една цяла ампула..???и тва за 6 седмици или не???дай си мнението щото аз мисля 4е 6те е добре:) ае.. :wink:

23.08.04
10:33

[quote author=“SkA7er”]edna ampula na 3 dni? e kak taka we ne e li po dobre edna ampula na 3 pyti da se bocka i da byde v razstoyanie ot 5 dni?

Moito momche - ti mu predlagash da si bie po 0.3ml na bockane koeto si e 20mg - mai ne si naqsno s materiqta! Toi proizvejda poveche testosteron, otkolkoto ti mu predlagash da si bie :lol: ! Kefite me ponqkoga kvi tapotii pishete!

23.08.04
12:10

Deca vs. Retabolil -тва някво движение на децата срещу ретаболила ли е кво е тва :))) ?
по-здрави

[quote author=“emil_mlo”]Deca vs. Retabolil -тва някво движение на децата срещу ретаболила ли е кво е тва :))) ?
по-здрави

кекекекекекекекекекекекекекекекекеке !
Емо, запиши са и ти. Че го убием ретаболила!
При едни и същи активни съставки значение има само дозата.

HE

24.08.04
10:51

Хахахаха Емо разсмиваш ме до сълзи!!! Чета вече втори пост от тоя тип и се смея с глас! Продължавай все така отдавна не се бях смял толкова от доста отдавна!

24.08.04
10:55

Мерси то аз за вазе ги пиша тия глупости !! Че то достатачно глупости има във форума та поне да има и смешни такива.
по-здрави

HE

24.08.04
11:13

Хахаха що бе Емо нали някой трябва от време на време да разведрява обстановката иначе както е тръгнало с тея спорове ще се избият  :wink:

24.08.04
11:18

Ае споровете не са лоши ,но тъпотъте дето се пишат от сорта на :боли ме левия тестис и свива ми се кръка нормално ли е -са си мноо кофти. И тоя пич дето вика : от спора се ражда истината ,а от яицеклетка и сперматозоид на идиоти ти.
по-здрави

24.08.04
17:25

Pc_genius edna ampula na 3 dni…bravo be, na nachinaeshtia zadnika shte mu stane na dupki ! I kuv e smisula ot ampula na vseki 3 dni pri polojenie che deistvieto na Retabolila e chak na 9-tiq den sled napravata na injekciqta !?
Az bih kazal che 4 sedmici, vsqka sedmica po edna ampula e predostaty4no za edin na4inaesht !
Aide Uspeh i vnimavaite s mneniqta na “razbirachite” toku vish vi dokarali do belq !

27.08.04
00:57

Ami da ti kaja chestno 50mg Deca na sedmica ne si struva bodeneto! Ama koito, kolkoto iska da si buchi dupenceto - vasha volq!
S chetiri ampuli deca ako kachish nesto poveche, otkolkoto bez tqh, te pozdravqvam :lol: !

SK

27.08.04
11:17

Pc_geniusSkA7er написа:
edna ampula na 3 dni? e kak taka we ne e li po dobre edna ampula na 3 pyti da se bocka i da byde v razstoyanie ot 5 dni?

Moito momche - ti mu predlagash da si bie po 0.3ml na bockane koeto si e 20mg - mai ne si naqsno s materiqta! Toi proizvejda poveche testosteron, otkolkoto ti mu predlagash da si bie ! Kefite me ponqkoga kvi tapotii pishete!

chovek…za nachinaeshti se pie tolkova…daneiskash da pochne sas po edna ampula na biene??

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1