29.04.06
15:55
Здравейте, на НВД съм ,обаче днес незнам какво ми стана и преди малко хапнах смелен сусам с пудра захар-ужасно, обаче неможах да се спра и искам да ви попитам пудрата захар същите характеристики като обикновената ли има , и още нещо точно след като ядах това нещо ми текна кръв от носа ,дали има нещо общо?Незнам как да си го обесня :(
[quote author=“Mimeto”]Здравейте, на НВД съм ,обаче днес незнам какво ми стана и преди малко хапнах смелен сусам с пудра захар-ужасно, обаче неможах да се спра и искам да ви попитам пудрата захар същите характеристики като обикновената ли има , и още нещо точно след като ядах това нещо ми текна кръв от носа ,дали има нещо общо?Незнам как да си го обесня :(
:) Релакс бе човек, хапнал си захарчица, не си претрепал човек, голям праз,
Иначе може да си вдигнал леко кръвното след въглехидрата и да ти е текнал носа... случва се понякога.
Даже някои лекари казват, че е добре защото така организма сам реголирал нивата...
Аз само да питам - какво е тва “смелен сусам с пудра захар” и кому е нужно да го ядеш? :shock:
29.04.06
23:50
#4
Пудрата захар е кристална захар, но фино смелена от машини. Абсолютно същата е, но е минала механична (не химична) прераборка.