Колело ?

10.04.06
19:08

Дали е хубаво да правя 20-25 км на тренировка?На 16 год съм.

Почистих темата от СПАМ
ASTOR

10.04.06
20:51

[quote author=“ludacris”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“HoPeRa”]Дали е хубаво да правя 20-25 км на тренировка?На 16 год съм.

Ти ще  се разглобиш бе 20-25 км знаеш ли колко много е
май не си наясно въобще

20-25 км,мноо бре,та тва е 20-25 пъти от нас до зала универсиада бе,аз ще се уморя на 3-4 път.и ако верно напрайх 20-25 км за 1 ден мисля че ще отслабнеш.

По-добре направи 25 мин на колелото отколкото 25 км
30 мин гориш мазнини след тва мускули няма смисъл

11.04.06
14:34

@DirtyandNasty
Мерси пич, ще правя по-малко вече :wink:

11.04.06
18:47

Аз ходя да тичам около 40-50 мин значи след 30 мин горя само мусколи така ли?На НВД съм.Опитвам се да сваля шкембето.

11.04.06
20:54

[quote author=“BuLlsEye”]Аз ходя да тичам около 40-50 мин значи след 30 мин горя само мусколи така ли?На НВД съм.Опитвам се да сваля шкембето.

Еми да ти за кво си мислиш,че футболистите са такива хърбавели и нямат никви мускули по тялото
от много тичане се е получило тва

[quote author=“DirtyandNasty”]Еми да ти за кво си мислиш,че футболистите са такива хърбавели и нямат никви мускули по тялото

Интересно ми е да чуя ти какво мислиш  :lol:

11.04.06
23:27

Хм тея които не блъскат са хърби ма има и с доста хъбави тела по специално негри.А и аз да сваля томпага па нека да съм хърба :D А и задължително ям по едно яйце преди бягане.

12.04.06
22:00

Ай стига бе,и аз си тичах по 40 минути миналата година и не съм свалил мускул.20 километра са ти около 45 минути на колелото,нормално за момче.

PR

12.04.06
22:07

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“BuLlsEye”]Аз ходя да тичам около 40-50 мин значи след 30 мин горя само мусколи така ли?На НВД съм.Опитвам се да сваля шкембето.

Еми да ти за кво си мислиш,че футболистите са такива хърбавели и нямат никви мускули по тялото

Xхаха е по голяма глупост не бех чел ти маи яко си се комплексирал от футболистите щото много омраза лъха от поста ти... маи нещо с момичетата не ти върви и те яд че футболистите ги връткат както си искат... А колкото до тфа че са хърбави и тука не си прав... на тях просто не им трябва да са мусколести щото ше станат бавни на тях им трябва скорост и издражливост а независимо колко тичат и какво правят има футболисти които приличат на боди билдъри просто защото наблягат на тренировките в фитнес... и по твоита логика ако горяха мусколи защото тичат повече от 30 минути как ще обясниш огромните им крака ?!

14.04.06
09:51

[quote author=“HoPeRa”]@DirtyandNasty

офф:  А ти досега навъртал ли си 25 км.  на колелото ,и ако си което много ме съмнявя за колко време  ?

14.04.06
20:40

[quote author=“PaTriK”][quote author=“HoPeRa”]@DirtyandNasty

офф:  А ти досега навъртал ли си 25 км.  на колелото ,и ако си което много ме съмнявя за колко време  ?

/офф

Еми 25км. за 40-45 мин на променливи степени, предимно 3-4.Понякога правя и 10 преди да започна и 10 след като свърша с тренировката.Иначе съм 71-2 килца което мисля, че е добре да въртя по толкова :roll:

/офф

14.04.06
22:31

[quote author=“HoPeRa”][quote author=“PaTriK”][quote author=“HoPeRa”]@DirtyandNasty

/офф

Еми 25км. за 40-45 мин на променливи степени, предимно 3-4.Понякога правя и 10 преди да започна и 10 след като свърша с тренировката.Иначе съм 71-2 килца което мисля, че е добре да въртя по толкова :roll:

/офф

На четвърта не е ли безполезно?Аз на 6-та въртя с 30км/ч и ми идва добре.Ти на 4-та се едно във въздуха си мърдаш краката.

16.04.06
13:41

40 минути 3 пъти в седмица или 30 минути 4 пъти в седмица .. Повече от 40 може да гориш мускул, но 30-40 мин е оптималното време. Колкото за скоростите, Size, зависи от фирмата и колко е нов велоергометъра  :wink:

18.04.06
20:57

@Size
Ми де да знам, мах-а е 5та аз си се чувствам затруднен на 4та след 20тата минута :roll:

28.04.06
16:43

Да ползвам темата и да попитам и аз за велоаргометъра. С мъжът ми се опитваме дружно да отслабваме, че сме се угоили много. Аз 172см - 90кг. на 25 години  :shock: , а той 176см.- 130кг. на 30години.
Имам няколко въпроса.
1. Престараваме ли се като тренираме сутрин на гладно и вечер по 25-30 мин. всеки ден или е добре за нашите килограми?
2. Искам да си вземем Л-карнитин, на Мусаши ли е най-добър или ще ми препоръчате друга фирма.
3. Много се страхувам да не направя някакви мускули върху масата, която имам и затова въртя на 1 -ва с по-висока скорост правилно ли е или да отивам на 2-3 или 4-та?
4. Важно ли е да се потиш по време на тренировката? Защото аз не пускам почти нищо. Днес се навлякох с пуловер и грейка и чак тогава след 10-та минута се изпотих.

Благодаря предварително за отговорите.

30.04.06
17:58

[quote author=”Зози”]Да ползвам темата и да попитам и аз за велоаргометъра. С мъжът ми се опитваме дружно да отслабваме, че сме се угоили много. Аз 172см - 90кг. на 25 години  :shock: , а той 176см.- 130кг. на 30години.
Имам няколко въпроса.
1. Престараваме ли се като тренираме сутрин на гладно и вечер по 25-30 мин. всеки ден или е добре за нашите килограми?
2. Искам да си вземем Л-карнитин, на Мусаши ли е най-добър или ще ми препоръчате друга фирма.
3. Много се страхувам да не направя някакви мускули върху масата, която имам и затова въртя на 1 -ва с по-висока скорост правилно ли е или да отивам на 2-3 или 4-та?
4. Важно ли е да се потиш по време на тренировката? Защото аз не пускам почти нищо. Днес се навлякох с пуловер и грейка и чак тогава след 10-та минута се изпотих.

1. Препоръчвам ти тичане /кростренажор или пътека/ пред велото
2. Прави кардиото винаги сутрин на гладно и вземай Л-карнитин 30-40мин.преди тернировка
3. Кардиото да не бъде по-малко от 30мин. /аз лично правя минимум 35 и макс.55мин./ освен това следи пулса /виж инфото за пулс в сайта/.
4. Диетаааааааааа.........непременно
5. Търпение - минимум 2-3 месеца ще са нужни

Не е лесно мамка му!

30.04.06
19:42

[quote author=”Зози”]Да ползвам темата и да попитам и аз за велоаргометъра. С мъжът ми се опитваме дружно да отслабваме, че сме се угоили много. Аз 172см - 90кг. на 25 години  :shock: , а той 176см.- 130кг. на 30години.
Имам няколко въпроса.

1/ -вече отговорени
2/ дали ще взимате химия не е особенно важно в случая
3/ Няма абсолютно никаква опасност да направиш мискули върху масата която имаш.  По добре увеличи трудността на упражнението но не до толкова че да те не ти позволява да упражняваш дълго време.
4/Пии задължително много вода. Не е задължително но е странно. че не се потиш много много.

Ще ви е полезно да попрочетете малко повече за тренировките и храненето, за да не правите сериозни грешки.

Успех и на двамата  :D

01.05.06
09:26

Благодаря на всички, които ми отговориха.
Всяка сутрин пия 2 таблетки Л-карнитин по 500мг., 20-30 мин преди тренировка. Ограничавам се в храната - без сладко, тестено и пържено.
Чета постоянно и вече в главата ми е пълна каша. На едно място пише да не се кара повече от 30 мин. , че започвало след това да се гори мускул. На друго, че е добре карането да е по 1 час и вече съвсем се ошашках.
Само едно не разбрах - плюс или минус е да тренираме по 2 пъти на ден всеки ден?
:D Ако ви е писнало от моите въпроси - извинявайте.

01.05.06
16:12

[quote author=”Зози”]Благодаря на всички, които ми отговориха.
Всяка сутрин пия 2 таблетки Л-карнитин по 500мг., 20-30 мин преди тренировка. Ограничавам се в храната - без сладко, тестено и пържено.
Чета постоянно и вече в главата ми е пълна каша. На едно място пише да не се кара повече от 30 мин. , че започвало след това да се гори мускул. На друго, че е добре карането да е по 1 час и вече съвсем се ошашках.
Само едно не разбрах - плюс или минус е да тренираме по 2 пъти на ден всеки ден?
:D Ако ви е писнало от моите въпроси - извинявайте.

Според мен два пъти на ден е прекалено и пробвай тичане маги го това колело

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1