Комплексен съвет и консултация?

30.04.06
23:20

Здравейте. Значи мисля, че нещо сериозно съм се оплел с храненето и изобщо с приемането на необходимите за тялото вещества. Косата ми напоследък много започна да оредява(може и да е ген, но напоследък се засили), кожата ми започна да изсъхва по ръцете и дори на едно място така се обели, че напрао ме боли. Чувствам се кофти, не ми се прави нищо. Може и да съм в депресия и стрес, защото доста неща ми дойдоха на главата. Не съм тренирал от поне половин година а преди това точно толкова (6 месеца) бях тренирал. Искам да започна пак да тренирам, но най-вече искам да отида на лекар или диетолог или не знам кво, просто се чудя къде да отида и кое ше е най-подходящо. Тва което искам да кажа е, че сам няма да мога да си направя да кажеме режим на хранене и т.н. и искам да ме посъветвате къде да отида и като цяло какво да направя за да си стабилизирам организма. Другото, което е и че съм натрупал корем, защото напоследък ям доста безразборно  :oops: . Абе решил съм да се стегна, но ми трябва човек с който да се видя на 4 очи, да ме окуражи, да ми обясни, да изготвиме някаква програма, продукти, медикаменти, храни, тренировки и т.н. Надявам се да ми помогнете и да сте разбрали за какво става дума, да не съм го обяснил много неразбираемо.

П.С. Ако има значение - Аз съм на 18 години, 177 см., последно като се мерух бях около 70 килограма

01.05.06
19:41

Хей моля ви се...толко ли никой не може да помогне, все пак тука има доста знаещи хора...кажете нещо по моя проблем плс.

01.05.06
20:05

За проблемите (здравословните) се обърни към лекар и си направи пълни изследвания. Чак след това, ако всичко е ОК, мисли за тренировки и т.н. Подходи сериозно!

01.05.06
22:37

Купи си лосион за тяло и се мажи да не ти изсъхва кожата,купи си и витамини,явно не ти стигат.Яж основните белтъчни източници и качествени въглехидрати.Това можеш да коригираш още утре,пък диетолог и лекар пак си търси.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1