30.04.06
23:20
Здравейте. Значи мисля, че нещо сериозно съм се оплел с храненето и изобщо с приемането на необходимите за тялото вещества. Косата ми напоследък много започна да оредява(може и да е ген, но напоследък се засили), кожата ми започна да изсъхва по ръцете и дори на едно място така се обели, че напрао ме боли. Чувствам се кофти, не ми се прави нищо. Може и да съм в депресия и стрес, защото доста неща ми дойдоха на главата. Не съм тренирал от поне половин година а преди това точно толкова (6 месеца) бях тренирал. Искам да започна пак да тренирам, но най-вече искам да отида на лекар или диетолог или не знам кво, просто се чудя къде да отида и кое ше е най-подходящо. Тва което искам да кажа е, че сам няма да мога да си направя да кажеме режим на хранене и т.н. и искам да ме посъветвате къде да отида и като цяло какво да направя за да си стабилизирам организма. Другото, което е и че съм натрупал корем, защото напоследък ям доста безразборно :oops: . Абе решил съм да се стегна, но ми трябва човек с който да се видя на 4 очи, да ме окуражи, да ми обясни, да изготвиме някаква програма, продукти, медикаменти, храни, тренировки и т.н. Надявам се да ми помогнете и да сте разбрали за какво става дума, да не съм го обяснил много неразбираемо.
П.С. Ако има значение - Аз съм на 18 години, 177 см., последно като се мерух бях около 70 килограма
Хей моля ви се...толко ли никой не може да помогне, все пак тука има доста знаещи хора...кажете нещо по моя проблем плс.
01.05.06
20:05
За проблемите (здравословните) се обърни към лекар и си направи пълни изследвания. Чак след това, ако всичко е ОК, мисли за тренировки и т.н. Подходи сериозно!