01.05.06
15:55
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=11887&highlight=
аз пуснах тая тема преди време и ви ми отговаряхте че си вобразиявам но вече съм сигоре че едната страна на плочки от дясно са ми двапати по развити от лявата и съм сигорен
кажете опражнения с които да ги направа равни
ред: Петко К
Не пускай поредни мнения!
01.05.06
20:25
[quote author=“Hush Puppy”]Не съм чувал за упражнения които изолират едната страна на корема :roll:
явно колега си бъгав,но наблегни повече на тая дето изостава
01.05.06
21:10
има някой упражнения за корем, които можеш да пробваш. едното е като висиш на лост със свити в колената крака се свиваш в кръста настрани. другото е от стоеж се накланяш на една страна като държиш в другата ръка дъмбел (това го има на сайта). а и нормални коремни с извиване. значи тези можеш да ги правиш само за едната страна, но ми се струва че не изолират съвсем ами само преместват леко натоварването в едната половина. а ефекта какъв ще е сам ще трябва да следиш ;)
ти ни си дефектен ами си просто т** тва е нормално и моите са така десните като си стегна крема са по издадини и по прибрани към средата на тялото ....но тва е нормално дори и да е по силно изразено при тебе си е нормално......човешкото тяло не е симетрично.....има културисти с така добре объркани плочки че няма една с една да си приличат....така че споко