30.04.06
11:34
Въпроса ми е:
Чували ли сте за фирмата Eggology - това е американска фирма за производство на пресни яйчни белтъци (100% натурални) тествани за салмонела и други вредни бактерии, някой може да ги е виждал във филмите на рони колман - The Cost of Redemption и The Unbelievable
Чудно ми е, има ли такава фирма за производство на 100% пресни яйчни белтъци в бъглария, как се казва, подробности свързани с нея и пр.
и последно: Ако има такива продукти в България бихте ли си ги купили... сайт-а на фирмата е www.eggology.com
Ако някой намери такова нещо в България да каже. Мисля, че идеята на продукта е много добра. В The Cost OF The Redemption Рони всяка сутрин това закусваше.
Ми той си ги готви,за какво ви са тези,като може да си готвите обикновени яйца.Единствено ако някой иска да пие яйца могат да му свършат работа.
30.04.06
14:16
Рони на всяка закуска ядеше по 2 чаши белтъци, това са 400мл. :shock:, ако тръгне да събира толкова от пресни яйца сигурно 30-тина ще отидат. Във фантастико когато пазарувам всеки път ми дават една брошура, за това дали съм довален от обслужването и дали са достатъчно продуктите предлагани там, вече писах за “яйчни белтъци ” , дано направят нещо такова :D
30.04.06
17:34
Да и аз точно на филмчето за Рони го видях тва и се замислих колко полезно и удобно би било ако и в България имаше...
30.04.06
19:32
А с какво ги смесваше той на филма ? Какво сложи в микровълновата ?
30.04.06
20:34
Значи първо за анкетата - не съм чувал, но ми е интересно, не мога да разбера защо няма такъв отговор предвиден.
А по темата - даже да ги правят в БГ малко ще ме съмнява дали да си взема, като знам какъв е контрола тук
[quote author=“Animal”]Значи първо за анкетата - не съм чувал, но ми е интересно, не мога да разбера защо няма такъв отговор предвиден.
А по темата - даже да ги правят в БГ малко ще ме съмнява дали да си взема, като знам какъв е контрола тук
така е.Тук контрола си е*ало мамата :?
Е то това са си все пак обикновени яйчни белтъци.Цената обаче наистина няма да е ниска.Имайки предвид,че 1 яйце е 15 ст...
01.05.06
02:40
Аз живея в Канада от четири години и от известно време започнах да си купувам течни белтъци. Иначе преди трябваше постоянно да отделям жълтъците, а и ги хвърлях и не ги използвах след това. Въпросните течни белтъци ги продават в едни малки кутийки като сокчета - всяка събира 500мл. Цената им е не е много висока за тукашните стандарти - 3 литра са около 10 долара. Доволен съм много, има много начини да се приготвят, пък и е сто пъти по-удобно от яйцата. Единственото неудобство е, че ги продават само в големите хипермаркети, където се пазарува само на едро и достъпът е със специални карти. Аз обаче поръчвам на една позната, която има карта и тя ми ги доставя редовно.
Би било добре и в България да пуснат такива продукти. Тук поне в Канада (а съответно и в Щатите) е раят за културистите - единственото което им пречи да тренират е мързелът.
01.05.06
16:07
Ако ги докарат тук, ще си ги купуват много малко хора, най- вече заради цента на която ще се продават.
01.05.06
18:18
абе тва само белтък е ужасно прилича и има вкус на .... айде да не казвам на какво ..... на 5 белтъка поне 2 жълтъка трябва да има!!! :arrow: не е оферта тва за мен!
01.05.06
19:01
[quote author=“B_Ball_P”]абе тва само белтък е ужасно прилича и има вкус на .... айде да не казвам на какво ..... на 5 белтъка поне 2 жълтъка трябва да има!!! :arrow: не е оферта тва за мен!
ама нокой не е тръгнал да ги яде сурови !
Някой попита с какво ги смесваше - Grits тва е няква зърнена закуска на прах, общо взето страхотна закуска си правеше.
01.05.06
23:52
Жалко е, че тук няма такова нещо. Примерно аз ям по 5-6 белтъка на ден и 1-2 жълтъка - другите жълтъци трябва да ги хвърлям повечето.
01.05.06
23:56
[quote author=“ASTOR”]Защо се интересуваш от това... няма ли яйца
Еми то хубаво,има яйца,но мен ме е грех да хвърлям по 5жълтъка на ден.Някой хвърлят и по много повече.Пък и по някой път може и така да си ги пиеш :twisted:
Тъпа анкета... това, че не съм чувал, не значи, че не ме интересува нали... :roll:
[quote author=“penywise”]Тъпа анкета... това, че не съм чувал, не значи, че не ме интересува нали... :roll:
Ами тъпотия е това дето си го написал :idea:
Еggology+Grits+Cheese ей тва е закуска за шампиони :lol:
[quote author=“Azrod”][quote author=“penywise”]Тъпа анкета... това, че не съм чувал, не значи, че не ме интересува нали... :roll:
....+Cheese… :lol:
Защо точно Cheese ??? За какво го яде?
02.05.06
23:42
:D здравеите преди бях отговорил на една тема в форума , бях ги опитал тези белтъци и бяха достъпни колкото една тарелка от 12 яица ,просто се спестява времето в отделянето и хвърлянето на жълтъци но повярваите ми ништо обшто на вкус с едни истински белтъци и затова си карам на обикновените яица,даже ве4е тука някои испански фирми за суплементи продават разни омлети на прах и били мнго по удобни и здравословни и ала бала за 2 евро пакет4ето от 30 гр. протеин
03.05.06
05:40
Абе явно говорим за различни продукти. Течните белтъци, които аз си купувам са с ПЕРФЕКТЕН вкус и по нищо не се различават от вкуса на другите. Правя си омлет с тях и става толкова вкусен, че ще си оближете пръстите.
А пък и дори и да не бяха толкова вкусни като другите искам да попитам вие за какво ги ядете, за вкус ли или за нещо друго? Защото ако е само за вкус ви препоръчвам да се ориентирате към дюнери, хамбургери, баклава, свинско и т.н. 8)
И на мен са ми поомръзнали пилешки гърди, яйца, риба тон и телешко, ама няма начин.
[quote author=“Azrod”][quote author=“penywise”]Тъпа анкета... това, че не съм чувал, не значи, че не ме интересува нали... :roll:
Ами тъпотия е това дето си го написал :idea:
Еggology+Grits+Cheese ей тва е закуска за шампиони :lol:
Не се поти Уесли ;)
Ето, че е добавена и нова опция в анкетата:
[code:1]Не съм чувал, но за мен е интересно...[/code:1]
:)