Може ли да ги комбинирам така ?

02.05.06
14:15

Дали ще има някакъв ефект, ако комбинирам мускулните групи така:

Понеделник
Гърди
Предмишница
Корем

Сряда
Гръб
Кардио

Петък
Бицепс
Трицепс

Събота
Рамо
Крака
Кардио

Какво ще кажете, става ли като цяло програмата ?
П.С. Мога да разменя местата на тренировката в понеделник с петък...

IN

02.05.06
14:37

Кардиото не го брой вобще...него си го прави след сяка тренировка.Понеделника прави гърди и корем,а предмишницата я вкарай с гърба щото тя там се натоварва най-много

02.05.06
14:45

[quote author=“InDaHEad”]Кардиото не го брой вобще...него си го прави след сяка тренировка.Понеделника прави гърди и корем,а предмишницата я вкарай с гърба щото тя там се натоварва най-много

Ама има ли проблем, като правя толкова разпокъсано големите мукулните групи - като гръб гърди... И дали мога да правя рамо и крака заедно ?

IN

02.05.06
15:41

Ми според мене излиза тежичко рамо и крака,ама...доста хора правят така до колкото знам.Абе ако искаш прави бедрата с рамото,предми6ницата с рацете,а прасеца с гърба...абе има много комбинации...няма верна и неверна(освен ако не комбинираш примерно гърди гръб и крака примерно :wink: )

02.05.06
16:28

Според мен програмата бива, ако сериитеи повторенията са добре подбрани. Защото примерно може да претренираш трицепса и бицепса, ако не правиш съответно гърдите, рамото и гърба както трябва.

Донякъде си е индивидуално.

:оже да пробваш да намалиш натоварването върху рамото като за начало...

Успех

02.05.06
17:10

ами, става, макар че е възможно бицепса малко да се преумори след тренировката за гръб, а пък ти го тренираш в деня след него. а пък за крака и рамо - доста често се среща като комбинация, макар че ми се струва малко извън принципите на културизма да се задържи кръвта на едно място, за да се получи растеж. при този метод ти я разкарваш по цялото тяло, но щом толкова хора го правят, може и да има ефект. аз лично след краката нямам сила за друго и затова рамото го правя или отделно с трапец или едната част с гърди, а другата - с гръб.пробвай различни варианти.

02.05.06
17:11

sorry, не видях че имаш един ден почивка м/у гърба и бицепса:) но за крака и рамо си оставам на същото мнение:)

02.05.06
18:36

На мен като цяло този сплит ми допада :wink:

02.05.06
22:20

Пфу незнам и аз... Преди правих гърди и бицепс ама след като направя гърдите нямам сила за бицепса  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1