01.05.06
22:38
? е такъв..... значи от една трен на рони колман (добре знам че не съм рони) видях че той я дели на 2 части...тренировката е за гръб и в единия ден тя е за широчина : набирания, долен и горен скрипец, а другия за плътност: мъртва тяга, гребане, мечка........ искам мненияяяяя
по здрави
01.05.06
23:09
[quote author=“Lucifer_”]? е такъв..... значи от една трен на рони колман (добре знам че не съм рони) видях че той я дели на 2 части...тренировката е за гръб и в единия ден тя е за широчина : набирания, долен и горен скрипец, а другия за плътност: мъртва тяга, гребане, мечка........ искам мненияяяяя
по здрави
Мисля,че е доста добра обаче дали имаш достатъчно опит-стаж за да я направиш без да претренираш ти ще прецениш
[quote author=“Lucifer_”]? е такъв..... значи от една трен на рони колман (добре знам че не съм рони) видях че той я дели на 2 части...тренировката е за гръб и в единия ден тя е за широчина : набирания, долен и горен скрипец, а другия за плътност: мъртва тяга, гребане, мечка........ искам мненияяяяя
по здрави
Еми може би като имаш луда маса на гърба, че чак в излишък, най-вероятно тогава ще си струва да се прави така.
Иначе в аматъорски стил, няма смисъл да се прави чак така детайлно.
имам 10месеца не са мн но поне добре вървя... и това ме обнадеждава....
ако някой е пробвал нещо подобно да пише
Рони съм го гледал че прави по 10 различни програми.Не вярвай на всяка статия , Рони може и да не знае за нея
мда... така е , но аз питам става ли.. и дали я(някой е делил така трен. за гръб
[quote author=“Lucifer_”]мда... така е , но аз питам става ли.. и дали я(някой е делил така трен. за гръб
Да има доста хора които тренират така,но програмата би оказала ефекта ако тренираш 2 пъти дневно,т.е сутрин за ширина,след обяд за плътност
Какъв е смисъла да се тренира като професионален атлет, на който буквално това му е работата...
Нито ядеш като кон, нито спиш два пъти на ден по 1 час за реставриране на мускулите (това е през деня, освен вечерно време)...
Ако ти е толкова мерак да развиваш всеки отделен мускул в една мускулна група - след тренировката се разсипи от лицеви опори... там трудно можеш да изолираш само определен мускул... да не кажа, че дори е невъзможно...
А и изобщо не можеш да знаеш “той” как тренира, кой я е писал тая програма... До скоро се обсъждаше ония изрода с 69 см ръка, дето бил казал, че 10 мин тренировка за ръце било напълно достатъчно, а и “не бил взимал нищо”.
Ако желаеш пробвай няколко години (айде... нека са 20 години) да правиш 10 мин упражнения за ръце в тренировката си... ако докараш 69 - звънни ;)
Ако не взимаш куп забранени медикаменти не вярвам да постигнеш особени видиме ефекти върху тялото си, най-много да се претовариш и да не постигнеш ефект като цяло...
По принцип е много хубаво това,но както ти казаха и другите тук реалностите са други.Но нищо не губиш да изкараш така един месец.Това ще ти е преоритет за гърба :) Ако нямаш необходимите суплементи и храна да обезпечиш това натоварване по-добре не започвай.
по принцип става програмата, но тогава трябва да тренираш гърба два пъти седмично. според мен, прави си 2-3 упражнения за широчина и 2 за плътност всяка тренировка. а пък и не значи, че като правиш плътност, не работиш и върху широчината и обратно.
бе ще се пробвам щот ми изглежда инт..... но малко не мога да правя мъртва тяга...не че не мога ма не мога да се концентрирам защото имам една стара травма на мускул на крака но мн високо ..почти корема...бе некъв там ...не че ми е голем проблем но ме стяга не боли ма не става да се концентрира човек..... с какво да я заместя....
пичове, не се опитвайте да копирате всяка тренировка на профитата.мисля, че много са малко хората тук, които трябва да тренират по този начин.когато стигнете нивото да не можете да си стресирате мускулите с една тренировка, тогава почвайте да ги делите.
06.05.06
16:16
Според мен тази програма е доста тежка не гледайте програмите на големите шампиони тяхните възможности за възтановяване са идеални , а не вярвам някой българин да може да се похвали с подобни възможности . 8)
[quote author=“ASTOR”]Рони съм го гледал че прави по 10 различни програми.Не вярвай на всяка статия , Рони може и да не знае за нея
Мисля,че е абсолютно нормално да тренира по различни програми,как иначе да стресира мускула,като е такова говедо?
Виж сега горещо ти препоръчвам да правиш така наречените “Magic series” за гръб.
Четох в едно списание за тях,пробвах ги 2 месеца и ефектът е поразяващ те се изразяват в следните упражнения
1.Горен скрипец(тесен,обратен хват)-1 серия
1.2Горен скрипец(широк,обратен хват)-1 серия
1.3Горен Скрипец(тесен,прав хват)-1 серия
1.4Горен скрипец(широк,прав хват)-1 серия
Тук килограмите и повторенията можеш да ги правиш в пирамида или с постоянни 10 повторения с увелич. на тежест
5.Долен скрипец-4 серии в пирамида
6.Набирания-2 или 3 серии(виждам,че си напреднал така че ако можеш и с килограми да ги правиш ще е добре)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-Следващите упражнения,ако ги правиш преди горните ги прави в пирамида,а ако след горните ги прави с малко килограми по повече пъти:
7.Мъртва тяга-3 серии
8.Гребане-3 серии
9.Мечка-3 серии
Почивка м/у сериите-от 1 до 2 минути
Между упражненията- 2-5 минути
WARNING !!! Тази тренировка е подходяща само ако тренираш Гърба в отделен ден !