Проблем с гърдите

02.05.06
21:25

Абе имам един проблем с гърдите, значи тренирам ги у нас, имам лежанка- две дълги табуретки и тежести.Но нещо гърдите ми се губят в тялото от рамото и ръцете ,абе изобщо изостават, а на всичкото отгоре и едната ми е по голяма опт другата.За сега вдигам с 30 кила от лежанката. итренирам по този сплит гърдите един път в седмицата стажа ми е 1 година
-Изтласкване на щанга от лег -30 kg
-Изтласкване на дъмбели от лег -14kg
-Флайс -9kg
кажете какво да направя да увелича ли тежестите?
А и сега правя по 12до 15 повторения на серия?
На 14 г 178 см и 70 кг.

02.05.06
21:30

ми мн ясно че ще увеличиш тежестите така че да не можеш да правиш повече от 7-8 повторения в серия и прави по 3 серии за да  не претренираш  :wink:

02.05.06
21:32

[quote author=“Don_Korleone”]ми мн ясно че ще увеличиш тежестите така че да не можеш да правиш повече от 7-8 повторения в серия и прави по 3 серии за да  не претренираш  :wink:

значи е от тежестите така ли?
А тва ако го направа дали ще ми се изравнят гърдите?

02.05.06
21:38

ми напоследък имаше 2-3 теми с подобни въпроси за разминаване в големината на два мускула и изводът е че е нормално и ще се оправи
а дали ти изостават гърдите може и да не е само от тежестите ...колко спиш как се възстановяваш...как се храниш...всичко е комплексно но със сигурност трябва да увеличиш тежестта защото щом можеш да правиш по 12+ серии,то тези кг не са ти толкова тежки и не е подходящо ткаа да се тренира за ММ опитаи с по-големи тежести ако пак не става виж си хр.режим и възстановяването  :wink:

УСПЕХ

02.05.06
21:50

Спа по 8+ часа и ям ного белтъчини секи ден по 2-3 яйца абе всичко е ок.Има вариант ,ако не се оправи това да ходя на фитнеса само за гърдите.И да правя там гладиатор лежанка и некви кабели.

02.05.06
21:52

[quote author=“Nask0`”]Спа по 8+ часа и ям ного белтъчини секи ден по 2-3 яйца абе всичко е ок.Има вариант ,ако не се оправи това да ходя на фитнеса само за гърдите.И да правя там гладиатор лежанка и некви кабели.

eми нз колко точно ти е стажа ама и у вас можеш да си ги правиш:
флайс правиш също полу лег и лег можеш да добавиш и лицеви опори и виж как вървят нещата аз лично в начало като правех така лицеви опори с вдигнати крака към 3тата сери и 9-10 повторение се узорвах  :wink:

02.05.06
21:53

[quote author=“Don_Korleone”][quote author=“Nask0`”]Спа по 8+ часа и ям ного белтъчини секи ден по 2-3 яйца абе всичко е ок.Има вариант ,ако не се оправи това да ходя на фитнеса само за гърдите.И да правя там гладиатор лежанка и некви кабели.

eми нз колко точно ти е стажа ама и у вас можеш да си ги правиш:
флайс правиш също полу лег и лег можеш да добавиш и лицеви опори и виж как вървят нещата аз лично в начало като правех така лицеви опори с вдигнати крака към 3тата сери и 9-10 повторение се узорвах  :wink:

ми стажа юни правя година, а как ще правя полу лег на таборетките??

02.05.06
21:58

ми знам ли ще си облягаш гърба на някое легло така ще се нагласиш под хубав ъгъл и почваш...само внимаваи да не повредиш гръбанака

02.05.06
21:59

начи да праа лег полулег и флайс така ли? и след 3 седмици ако няма напредък на фитнес?

02.05.06
22:02

ми гледаи сега...аз не мога да знам кое как ти влияе смисъл акка те напомпва и т.н. пвобваи само с полулег.лег и опори
пробваи с флаис.лег и опори пробваи с флаис.полулег,лег  и опори .ако хранене възстановяване и техника са ти наред не може да няма резултати

02.05.06
22:26

Нямам идея зьа този полу лег .Някой ако го е правил тда казва как и къде?

02.05.06
23:16

Моя съвет е да правиш упражнения със собствено тегло за гърди.

Определи си серии лицеви опори с широк хват и серии кофички с хват около раменете. ИЗравняването ще дойде с времето.

Успех

02.05.06
23:19

добре 1 година с тежести и изведнъж със собствено тегло?!

02.05.06
23:32

може примерно да добавяш тежест на тази част която ти изостава

02.05.06
23:37

абе ся осетих ,че от около40 лицеви и ме болят гърдите май няма да е лошо да увелича лежанката да сложа лицеви и флайса а?

02.05.06
23:39

еми аз правя 40 със малко зор към 37-мата и дигам със 52 килограма на лежанката прави си изводи

03.05.06
06:56

виж сега според мене лично, това че малко тисе разминават гърдите  нее толкова фатално
ако се загледаш ще видиш че и ръцетети неса еднакви
ама това е нормално перфектна симетрия няма

а ако се различават прекалено много  моя съвет е да правиш повече упр, с дъмбели

флаис избутване и т.н.

03.05.06
15:39

[quote author=“Nask0`”]добре 1 година с тежести и изведнъж със собствено тегло?!

Абе аз ли съм в грешка или ти изтляскването го правиш с гири по 17кг??

Така че по добре ще е за теб тренировки с лично тегло. Лицеви кофички набирания. За краката бягане и клекове.

Грешка е да се подценяват гимнастическия тип тренировки според мен.

03.05.06
16:19

Кой подценява гимнастическия тип два дни в седмицата правя гимнастически упражнения.И какво като са 17 кг?На ли се почва от някъде все пак.

03.05.06
21:40

От многото спам (чат) само втория пост имаше нещо смислено

SH

03.05.06
21:58

Ами моето скромно мнение е че при 1 година стаж определено трябва да си дигнеш тежестите на упражненията.Така като правиш с 40 усещаш ли натоварване?

по здрави

15.05.06
19:42

Еми и 40 ми са малко правя вече с 55

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1