03.05.06
12:07
Здарсти ! Прочетох някаде (може и тук да е било) ,че Трудното качване на мускулна маса В краката се дължи на Неправилната Биомеханика при високите хора.Това Обезмисля донякаде клековете.Винаги съм знаел че клековете са базовото упражнение за оформяне на краката,но аз съм висок 1.93 см. и от 6 месеца включих тренировка за крака в програмата си .Ефекта е почти никакъв .Въпреки че клякам с 110 -120 кг 5-6 пъти нарастване имам само в страничната част на бедрата.Прасците ми също са доста Издължени.Аз съм 105 кг Горната част на тялото ми е добре развита ,но това ми е проблема.Явно е въпрос на дадености дали ще ти се развиват лесно краката ,но Lко някой се е сблъсквал с този проблем -няка сподели
Правилно си се ориентирал.Това е така,но има доста уреди и упр. с които може да развиеш добре краката.Лег преса,хакен клек/на машина/,екстензия и т.н
Ами и при мен има нещо такова. В сравнение с познати които за няколко месеца стабилно трениране успяват да развият супер стабилно крака, при положение че началното им ниво е направо окаяно. Докато при мен нещата не са така розови...
Но все ми се струва каквито и да са заложбите може да се променят достатъчно, ако човек се захване упорите и тренира качествено. Просто при някои става суупер бавно.
03.05.06
18:11
ми аз съм “само” 187 см и от 4-5 месеца правя крака и да ти кажа в началото друпнаха и се по-оформиха така малко ама сега няма голям напредък поне така мисля де ама всичко с времето си ?