26.04.06
15:50
Здравейте, искам да започна да правя релеф и да изгоря мазнините. Решил сам да вземам л-карнитин и fat бърнър. Моят проблем е че повече от мазнините са ми насочени в коремната област повече в долния корем. Разбрах че коремните мазнини са свалят само с велоергометър, но аз нямам. Въпроса ми е дали с бягане ще сваля тези мазнини от коремната област?
ред: Петко К
Пиши на кирилица!
ред: manson
Преведено заглавие.
Преведен пост.
26.04.06
15:56
[quote author=“power_house”]Zdraveite, iskam da zapochna da pravq relef i da izgorq mazninite.Reshil sam da vzemam
l-carnitin i fat burner. Moq problem e che poveche ot mazninite sa mi naso4eni v koremnata oblast poveche v dolniq korem. Razbrah che koremnite maznini sa svalqt samo s veloergometar no az nqmam. Vuprosa mi e dali s bqgane shte svalq tezi maznini ot koremnata oblast?
най-доброто за сваляне на мазнини е бягането
30-40 мин бягай някаде в парка или във фитнес залата
и пиши на кирилица
26.04.06
18:35
Благодаря за отговорите! Добре ли ще е ако всяка сутрин бягам по 30 мин. само на л-карнитин преди закуска!Интересува ме също и колко време трябва да изчакам след кардиото сутрин за да закуся с фат бърнара. Основните неща който ще гледам да спазвам за диета са ваглехидрати на обяд до 2 часа и вечер до 18:00 часа и да избягвам калорични храни.
26.04.06
20:49
да бял хляб няма да се консумира. Сутрин след бягането трябва ли да чакам известно време да мини преди да закуся или не е нужно? Моя фет бърнар е на Юнивърсъл, него също го пия като другите бърнари по време на хранене !?
здравейте,бих искала да ви попитам дали бягането на едно място ако ме разбирате върши работа искам малко да разнообразя кардиото омръзва ми само на тоя велоергометър благодаря предварително
26.04.06
23:07
Важното е да гориш калории(да изразходваш енергия с бързи темпове).
03.05.06
19:24
Не пропускай нито едно хранене,забрави хляба и всякакви чипсове,шоколади и т.н.
И най-важното, бъди постоянен