03.04.06
12:59
Някой казват, че ultrapure is better than creapure :wink:
03.04.06
14:21
Плзвам на Megabolid i на Nutrim продукти.Суроватката на Нутрим ми е изгодна и с добра разтворимост.
06.04.06
01:11
Biogame, защото само такова има в аптеките в провинцията :D
Пък и е евтинко :D
Бях си взимал гейнер на Нутрим и глсувах за Нутрим ама повече няма да си взимам на тях така че бих гласувал за Оптимум и Унивърсъл
22.04.06
16:01
Musashi , Abb , Universal - това ползвам най-вече, но от скоро и на P&B Labs :lol:
еми аз сам пил продукти на Power Food и останах доволен , незнам защо ги няма в този списак
сичко под 30 кинта за кило е ментак и наи мн се просерете ! вместо си фърляме парите за НИШЕСТЕ по добре да мааме мръвки :)
24.04.06
16:07
BioTech,BioFit,Nutrim,MLO,Genesis,UNIVERSAL,Optimum,Weider,American Muscle,P&B Labs,ULTIMATE Nutrition,Aminostar,Cutodyne,Nutrex!!!
Засега тези фирми,като съм ползвал разлини и по няколко продукти на всяка фирма!
Малка част от ползваните неща!
http://img211.imageshack.us/img211/7956/1657yo.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/4689/1667rb.jpg
18.05.06
09:58
До сега не съм ползвал много добавки,сега ще започавам гейнарът на Ultimate Nutrition,креатин БиоТеч и може би трибулус оптимум....така че гласувах за “други”
18.05.06
13:31
Вече само BioTech най-добрите за сега според мене на най-прилична цена :)
18.05.06
20:50
[quote author=“Size”]В момента на Оптимум.Докато има излишни пари на тях ще карам,харесват ми.
Всичко ми е на Оптимум
протеин,креатин,глутамин,аминота,БЦАА,трибулус,ZMA,VS-T10-ванадил сулфат,ДХЕА,Перформакс еми тва е
иначе сам ползвал преди това малко П и Б и не останах доволен.Дженезис нутришън креатин,аминки на Туинлаб,Харкдор Екстрийм на АББ тва е като цяло
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Size”]В момента на Оптимум.Докато има излишни пари на тях ще карам,харесват ми.
Всичко ми е на Оптимум
протеин,креатин,глутамин,аминота,БЦАА,трибулус,ZMA,VS-T10-ванадил сулфат,ДХЕА,Перформакс еми тва е
иначе сам ползвал преди това малко П и Б и не останах доволен.Дженезис нутришън креатин,аминки на Туинлаб,Харкдор Екстрийм на АББ тва е като цяло
Не ти ли идват малко множко тези суплементи?Като че ли е по-добре да взимаш 2-3 неща и по-късно да ги редуваш с нещо различно.Примерно креатин и трибулус и глутамин.Трибулуса спокойно можеш да го махнеш.и със витамините също...Както си решиш де,но за 3 месеца примерно няма да е много различен ефекта от 3 и от 6 неща.
На Оптимум Нутритиум, по4ти вси4ко. Понякога сменям с ЕАС, а от скоро запо4нах на Higher Power / цените на глутамина и креатина са малко по-ниски , а и мисля 4е ка4еството е същото/.
пробвал съм над 100 суплемента на над 20 фирми и ето списъка на продуктите които работят най-добре:
Universal Animal Pak
Optimum 100% Whey
Sci Fit HMB (super e tva! ot USA go poru4ah)
Tribestan (Sopharma)
Pre Load Creatine Complex Optimum
Universal 2700
Labrada Super CHARGE
Scitec Anabolic Whey/100% whey Isolate
kombinaciqta Glucose+Aminoacids
06.08.06
22:30
Еми ученик съм,не работя...Само на нутрим добавките мога да си позволя!Иначе ако имах повечко пари бих ги дал за нещо на universal,смятам,че те са най-добрите(но са и от най-скъпите :( )
06.08.06
22:59
Nutrim
Optimum
BioTech
Universal
Primary
Aminostar
Scitec
Musashi
Genesis
Animal
American Muscle
Champion
Saturn
Balkanpharma (za vitaminki, spoko)
Adi-Farm
Nutrex
Controlled Labs
Nutrim
Optimum
BioTech
Universal
Scitec
Genesis
American Muscle
Champion nutrition
Saturn
Pinacle
Biogame
Sopharma(Tribestan)
JC Nutrition
P&B
15.08.06
01:03
много ограничаващо ми звучи това списъче, със същия успех може да се направи списък от поне 200 други компании, къде къде по-добри и по-реномирани на световния пазар от горепосочените. но българинът е странна птица, иска демокрация и после избира отново червено правителство, ако схващате тънката мисъл.
Че и турско освен червено...
100% whey Optimum
Amino 2700 Universal
Stres Complex Optimum
креатин на Оптимум
100% iso Whey Pro
Universal Amino 2700
Тва го пия от 3 месеца и сам доволен
29.10.06
13:34
JC Nutrition - Super Gain
някой пил ли го е този гейнар и какви са му впечатленията
http://www.sncway.com/trademarks.php?row=1&TradeGroupID=7&num=3
03.11.06
21:31
Nutrim естествено ;)
07.11.06
15:34
mm
21.12.06
22:45
Не ползвам, защото тренирам за здраве и естествената необходимост на тялото ми от физическа активност.
21.12.06
22:51
Еми аз ползвам продукти на Optimum,Universal,BSN,Prolab…ползвал съм и на Nutrim i JC още като бях noob :oops: :lol:
21.12.06
23:11
Вече, само Мусаши. И по специално WPC 85%. И при супер нестабилен хранителен режим - пак се качва!
21.12.06
23:49
Nutrim, по-специално Про Голд 90 и от утре Л-Карнитинче с може би заместване на хранене с тяхно барче (делукс или уей протеин бар).
:roll:
25.12.06
19:24
Ми аз ще почвам JC Nutrion, каза ми ги един приятел. Били добри де да знам :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]Ми аз ще почвам JC Nutrion, каза ми ги един приятел. Били добри де да знам :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ако знаеш колко лесно се промива малкия ти мозък !
Ето чети: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13718 и го чети внимателно и се старай да го асимилираш.
На фона на тези факти, избягвай всичко Българско.
Още един съвет - не вярвай на всичко, което ти кажат или чуеш.Най-малкото си сядай на Д-то и почвай да четеш.
03.01.07
21:10
Пфффф за ся ползвам нутрим, но изявявам желание да мина на някой дженезиски бърнар и оптимумски протеин.