27.04.06
23:09
За 3 месеца свалих 8 кг (бях 105, сега съм 97, ръст 180см ),но нещо май се закучва работата и не се смъкват килата, нямам определена диета, стремя се да ям 3-4 пъти дневно(наблягам на белтъчини-кисело млякорсирене, също на кренвирши, яйца-в тефлоновия тиган), не употребявам алкохол.Пия 2-3 литра вода дневно, като 1,5 л е във фитнеса.
Тренировка:
1 ден:
Гърди - пек-дек 3 х 25;
горна лежанка 3 х 25;
долна лежанка 3 х 25;
Бицепс- сгъване прав с щанга 3 х 25;
дигане на дъмбели 3 х 25;
скотово сгъване с крива щанга 3 х 25;
колело 2 х 20 мин;
———————————————————————————————
2 ден:
Гръб - скрипец 4 х 25;
мечка 4 х 25;
Трицепс- разгъване на скрипец - 4 х 25;
френско разгъване 4 х 25;
колело 2 х 20 мин;
———————————————————————————————-
3 ден:
Крака- лег-преса 4 х 25
сгъвач 4 х 25
разгъвач 4 х 25
прасци 4 х 25
Рамене- Избитване на щанга зад врат 3 х 25
Разтваряне на дъмбели встрани 3 х 25
Правя и едно упражнение за задно рамо но не му знам името пак 3 х 25
колело 2 х 20 мин;
————————————————————————————————
Т`ва е. Помогнете ми! Дайте ми съвет!
Чакам отговор :lol:
за да отслабнеш задължително ти трябва добър хранителен режим, а не да хапваш кремвирши ;) относно програмата ти-много повторения праивиш.намали ги - максимум по 15.гледай почивката да ти е около минута, минута и нещо.и според мен смени колелото с бягане.успех :D
28.04.06
12:16
Мерси за съвета.Искам да отбележа също, че ям само пълнозърнест хляб(по една филийчица на хранене),пържено въобще не ям. Някъде бях чел, че за отслабване се правят над 20 повторения, за да се горят повече калории.А относно бягането чакам да се стопли още малко времето и почвом на стадиона!!:D
Ако може да ме насочите към някакъв хранителен режим.
p.s. Благодаря за вниманието! :shock:
30.04.06
10:58
[quote author=“ivailo.sabev”]Мерси за съвета.Искам да отбележа също, че ям само пълнозърнест хляб(по една филийчица на хранене),пържено въобще не ям. Някъде бях чел, че за отслабване се правят над 20 повторения, за да се горят повече калории.А относно бягането чакам да се стопли още малко времето и почвом на стадиона!!:D
Ако може да ме насочите към някакъв хранителен режим.
p.s. Благодаря за вниманието! :shock:
Мда, хубаво - според мен трябва да започнеш да спазваш ниско-въглехидратна диета (НВД) това ще ти помогне да се избавиш от мазнините. Започни да ядеш повече месо - пилешко, телешко и тн., но гледай да избягваш колбаси и всякакви там подобни боклуци. Можеш да ядеш и яйца и зеленчуци, но ако ядеш плодове или изобщо някакви въглехидрати гледай това да става в активна част на деня т.е до обяд. Вземи да си изчислиш и колко калории ти трябват дневно (някъде имаше такава формула), за да започнеш да смяташ и калориите на нещата, които ядеш. Ясно е, че за да започнеш да отслабваш трябва да има отрицателен калориен баланс - затова колкото и гадно да звучи, ако искаш да направиш нещо сериозно ще започнеш да си планираш внимателно менютата. И последното нещо, което трябва да съобразиш е водата - пий поне 2-3 литра дневно :)
Ами това е от мен, дано да съм била полезна с нещо. Good luck :D
30.04.06
12:22
Мерси много :lol: :lol: Започнах диетата и ще чакам резултати :roll: Намерих сайт, в който има калкулатор за калории и смятам всичко :? ето го http://zdravoslovno.com/Calculators.html Дано да е верен! Време е за обяд, чао засега.
01.05.06
21:37
Абе пич кво правиш?Пуснал си същата тема и в “хранителни режими за понижаване на тегло”?!?
Само три дни ли тренираш ? Ако е така аз ще ти предложа друго.Тия три дни си ги остави за фитнес,но още три дни прави само аеробни упражнения.Карай колело,ако искаш бягай.Според мен ти е малко тренировката.Иначе за кренвиршите и аз съм съгласен,те са пълен боклук,няма нужда от тях.Яж зеленчуци,те имат малко калории а и ще те заситят.
02.05.06
12:16
Спрях ги кренвиршите, на НВД съм вече.Що се отнася до тренировката, тренирам 6 дена (като ги редувам упр за 3 дена) и на седмия ден почивам.Кардиото го правя всеки ден преди тренировката (на гладно).Вече го смених на 30 мин на велоаргометъра и непосредствено след това 10 мин на пътеката, при мах наклон на 6 степен.По време на кардиото пия някъде към 1 литър вода, да знаеш как се потя .. :wink:
03.05.06
09:28
не знам пич, ама тоя хляб трябва изцяло да го спреш....все пак кажи речи около десет кила имаш още да свалиш - трудна работа....
но за година две ще стане - и ще е по полезно и ефективно - не знам защо всички сте се засилили ударно да отслабвате...
[quote author=“sub_eleven”]не знам пич, ама тоя хляб трябва изцяло да го спреш....все пак кажи речи около десет кила имаш още да свалиш - трудна работа....
но за година две ще стане - и ще е по полезно и ефективно - не знам защо всички сте се засилили ударно да отслабвате...
10 килограма за 2 години :shock: .Мисля че с добра диета ще ги свали до края на лятото наи касно
03.05.06
12:52
Още едно кило замина :lol: (вече съм 96, а преди 2 месеца и нещо бях 105).Благодаря на Бог, на фитнеса и на НВД , разбира се :) От 3 дена съм на НВД и свалих едно кило , оо и вече мога да се набирам ...вече станаха 9 кила общо
Браво, благородно ти завиждам
04.05.06
08:33
:lol:
04.05.06
08:58
[quote author=“ivailo.sabev”]Още едно кило замина :lol: (вече съм 96, а преди 2 месеца и нещо бях 105).Благодаря на Бог, на фитнеса и на НВД , разбира се :) От 3 дена съм на НВД и свалих едно кило , оо и вече мога да се набирам ...вече станаха 9 кила общо
и трябва да си упорит, защото все по-трудно ще става :P
04.05.06
11:09
Супер :lol:
Много е важно да пиеш повече вода.В никакъв случай не се лишава от нея.Сега като ядеш по-малко и няма да чувстваш жажда,но въпреки това си пий поне 3л.
05.05.06
12:53
Ми то аз само във фитнеса пия някъде към 1,5 л вода и отделно като съм си вкъщи си се наливам (много обичам вода :lol: ) Наскоро влизах в спар с едни “Разбирачи” от фитнеса.. Те ме убеждаваха, че когато се отслабвало не се пиело вода и аз много съм се наливал.В крайна сметка не излязоха “на глава” с мен .. Разказах им как точно стоят нещата с водата и колко е важна за организма.Толкова изчетох и говорих с лекари, че може само да се **** :lol: :lol: :lol: Това е засега, мерси много..О , днес кантарът се колебаеше между 96 и 95 :) :D :lol: