04.05.06
15:17
еи пичове един човек от фитнеса ми каза да правя
понеделни гърди гръб крака
вторник бицепс трицепс и предмишница
аз го попитах защо всички големи МГ в един ден а тои ми каза че така е било най-добре защото били сгъвачи и разгъвачи някои може ли да ми каже правилно ли е така да се тренира ?
Не подяволите !!! трябва да си доста луд да напраиш в един ден (даже и двуразово да е) гърди , гръб и крака. :roll: преи си ги малака МГ с голяма по-добре :)
4овек пробваи се да направи6 гърди и гръб примерно в един ден и ви6 как се пребере6 от залата до вас или гърди и крака 4а ти говори6 за 3 главни мускулни групи 4овек ти сигорно ако праи6 понеделник и тренира6 както треа треа да тренира6 кам 3 4аса 4е да отдели6 време за всяка МГ то теи ако стаа6е хорта 6те6е да ходят не минимум 3 дни а минимум 1 напрао и раце 6то не ти е казал и тоя по добр не го пробваи тва не та знам колко дни 6те гледа6 у вас ТВ 6тот сигорно нема има6 сили ти си знаи6 ама ...... :)
[quote author=“_FaCe_”]еи пичове един човек от фитнеса ми каза да правя
понеделни гърди гръб крака
вторник бицепс трицепс и предмишница
аз го попитах защо всички големи МГ в един ден а тои ми каза че така е било най-добре защото били сгъвачи и разгъвачи някои може ли да ми каже правилно ли е така да се тренира ?
еееее,братле, това както и да го смяташ, са си около 50 серии за първия ден!!!!! аз само крака като правя, после едва се прибирам до нас, а пък теб не те знам ако прибавиш и гърди, и гръб:)