16.03.06
11:04
Въпросът ми е дали между тренировките(Понеделник,Сряда и Събота)да правя вкъщи някакви други упражнения и какви имам си гири,но са много леки-3-4кг!Примерно ако правя лицеви опори колко повторения,коремни преси колко повторения.
16.03.06
11:39
Не е препоръчително да правиш управнения в почивните дни.Именно в тези дни мускулите е възстановяват и нарастват.Остави нещата 3 пъти трен в седмицата и другото здрава храна и повече сън.
Мерси защото един приятел ми вика че не било достатъчно само трен и така нищо не съм праил и тн
[quote author=“bat_kras”]Мерси защото един приятел ми вика че не било достатъчно само трен и така нищо не съм праил и тн
Ами да ти кажа зависи колко тренираш и какви са ти тренировките.
Аз преди тренирах 5 пъти седмично но сякаш не ми беше достатъчно. Но тогава тренирах по леко. Сега правя наистина здрави тренировки и ходя вече 4 пъти седмично. И да ти кажя едвам се въстановявам.
Така че щом ходиш 3 пъти в седмицата гледай да правиш найстина бързи и зверски тренировки. :wink: понеже имаш много време за въстановяване. Успех!
21.03.06
09:33
Не,карай без лицеви и коремни.Според мен това си е загуба на време ако ходиш в зала и дори може да има отрицателен ефект.
Кажи си все пак тренировъчния цикъл... може пък да има нужда от подобрения :wink:
24.03.06
23:16
Стара но доста ефикасна програма (предимно използвана от начинаещи) може да вклучиш преса
ако искаш, в почивните дни прави кардио и/или коремни преси, щом толкова ти се тренира:)
04.05.06
18:13
[quote author=“gm_ivanov”]ако искаш, в почивните дни прави кардио и/или коремни преси, щом толкова ти се тренира:)
ако целта ти е да направиш некви плочки или да си подържаш корема прави коремни преси през почивните дни