вашето мнение !?

04.05.06
16:04

6те претренирам ли ръцете според вас ?
1 ден - гърди и предно рамо
2 ден - ръце
3 ден - по4ивка
4 ден - гръб и задно рамо
5 ден ръце
та стажа ми е 1 годинка по4ти на 17 та мерси предварително на казали си мнението хора :)и на останалите мерси  :P

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:24.

04.05.06
16:15

[quote author=“karleja”]6те претренирам ли ръцете според вас ?
2 ден - ръце
3 ден - по4ивка
5 ден ръце
та стажа ми е 1 годинка по4ти на 17 та мерси предварително на казали си мнението хора :)и на останалите мерси  :P

определено! първо, правиш ги след гърди и рамо, където си натоварил трицепса и след това - след гръб, при който се натоварва бицепса. на практика те почти нямат време за възстановяване. и още нещо - ТРЕНИРАЙ И КРАКА!!!!

04.05.06
16:26

[quote author=“gm_ivanov”][quote author=“karleja”]6те претренирам ли ръцете според вас ?
2 ден - ръце
3 ден - по4ивка
5 ден ръце

определено! първо, правиш ги след гърди и рамо, където си натоварил трицепса и след това - след гръб, при който се натоварва бицепса. на практика те почти нямат време за възстановяване. и още нещо - ТРЕНИРАЙ И КРАКА!!!!

ясно за ръцете аз крака не прая 6тот ми са по изпреварва6та може да кажа даже 4е са по големи от някои дет даже ги праят 6тот преди да по4на да тренирам с едно колело ,, Балкан4е ,, и отзаде зарарено едно кат римарке сабира6то 2 туби по 60 литра сяка на ден по 2 патя об6то 4 туби на ден пъни от единия краи на едно село до другия с въртене и съдбата :) за тва краката ги спрях малко да пораснат и другите и после пак но мерси за ръцете съвета го приемам амм би ли ми казал примерно за бицепс кои опражнения са добри и за трицепса 4е не6то немои да попадна май на добри4ки апак ги правя както требва та 6те каже6 ли :п :)

04.05.06
16:55

значи това, че са ти по-развити краката, не значи, че изобщо трябва да ги изоставяш, може да ги правиш с малки тежести и много повторения - около 20, за да имат някакъв тонус. но това си е твое решение:)
за бицепс ти препоръчвам следната програма:
1. повдигане прав с лост (редувай тесен и широк хват и прав с крив лост през тренировка) - 3 серии
2. скотово сгъване с лост или дъмбел - 3 серии
3. концентрично сгъване с дъмбели от изправено положение - 3 серии

трицепс:
1. лежанка с тесен хват - 3 серии
2. френско с крив лост - 3 серии
3. разгъване на скрипец с лост или въже - 3 серии

04.05.06
17:34

[quote author=“gm_ivanov”]значи това, че са ти по-развити краката, не значи, че изобщо трябва да ги изоставяш, може да ги правиш с малки тежести и много повторения - около 20, за да имат някакъв тонус. но това си е твое решение:)
за бицепс ти препоръчвам следната програма:
1. повдигане прав с лост (редувай тесен и широк хват и прав с крив лост през тренировка) - 3 серии
2. скотово сгъване с лост или дъмбел - 3 серии
3. концентрично сгъване с дъмбели от изправено положение - 3 серии

трицепс:
1. лежанка с тесен хват - 3 серии
2. френско с крив лост - 3 серии
3. разгъване на скрипец с лост или въже - 3 серии

Съвета за каката го приемам в месеца 1 или дваж 6те отивам 4 дни за малко крака там малко урелефяване мерси за информацията която ми даде към ръцете и крака6та приемам го утре имам раце по твоята програма :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1