Програма за гърди (?)

04.05.06
10:37

Вижте този саит и си кажете мнението относно програмите за гърди в края на статията.
http://www.bodybuildbid.com/articles/chest/hardcore.html

Не са ли прекалено малко сериите и повторенията?

п.п.: 170см, 66кг, 4месеца стаж, 15 год.

04.05.06
15:09

хммм на тая програма според мен сериите са си добре обаче може да се напраят повторенията поне 6-8 или 8-10.. че я виж колко упражнения са  :twisted: . ако бяха по-малко упражненията сериите може да са повечко :)

П.П.  може да претренираш точно ти с тая програма - нямаш много стаж.
По-здрави!  8)

04.05.06
17:57

А защо авторът е разделил упражненията така на три групи , неми се вярва някой да го направи всичкото това за 1 ден

04.05.06
18:03

[quote author=“Ivvchy”]А защо авторът е разделил упражненията така на три групи , неми се вярва някой да го направи всичкото това за 1 ден

Според мен се редуват

04.05.06
20:54

Както ми изостават гърдите ще взема да я тествам тая програмка :)
Тренирам от година и 6 месеца някъде (адски сериозно от 6 месеца) все ми се струва че ще я понеса :) Проблема е че кофичките са ми много ама много трудни ма ще ги докарам до 2-3 в края на трнировката :)

04.05.06
21:38

Според мен това са три отделни програми, щото вижте че и упражненията се повтарят.
Или пък наистина може да се редуват през някакъв период.

п.п.: И моита изоставаща мускулна група са гърдите и сега търся варианти как да ги “уголемя”  :lol:
По принцип и постиженията ми са добри според мен: 60кг от лег (2 повторения), 55кг от полулег(5 повторения).
Все пак тежа горе долу 65-66 кг. Но визуалния ефект нещо се бави. Другото което искам да питам е нормално ли е след всяка тренировка да имам мускулна треска в гърдите. И още едно нещо  :)  като прая полулег и на другия ден имам мускулна треска и на перките ?! По принцип упражненията ги прая правилно, смея да твърдя така щото са ме виждали по напреднали от мен и са нямали забележки към техниката. :?:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1