05.05.06
09:42
Има ли начин според вас да си увелича гръдната обиколка с фитнес, не съм привърженичка на силикона но искам да направя нещо по въпроса...Имам гирички в къщи и съм чела че с тях може да се постигне някакъв напредък но пък не знам как да изпълнявам упражннията :oops:
05.05.06
09:44
не съм чул да може да се направи такова нещо...
можеш да пробваш да правиш пулоувър, ама де да знам....
внимавай само да не ти увиснат от много експерименти.... :wink:
МНОГО МАЛКО вероятно е да си увеличиш бюста с упражнения!!! това може да стане, ако евентуално понатрупаш малко мускули в гърдите, но при жените това не става толкова лесно и резултатът ще е най-много 1-2 см за няколко месеца. sorry, че те отчайвам, но е така:)
според мен може да се стегнат, но не и да станат по-големи.по-скоро ще се получи обратното - да намалеят - женските гърди се състоят от голяма част мазнини - изгориш ли ги, се смаляват.
Да ..за жалост е така...но все пак ако потренираш и ти си подобри стойката се получава макар и минимална визуална илиюзия, че си с по големи гърди дори и това да не е така... зависи от телосложението ти....така че незнам наистина...някой с цици да каже.. :?
[quote author=“sub_eleven”]не съм чул да може да се направи такова нещо...
можеш да пробваш да правиш пулоувър, ама де да знам....
внимавай само да не ти увиснат от много експерименти.... :wink:
Не плаши момичето,щото съвсем ще се притесни.От спорт няма никаква опасност да ти увиснат гърдите,даже ще се стегнат.Но да порастнат няма.Те са изградени от мазнини,а физическото натоварване гради само мускули,което при жена пак няма да стане без стероиди,но ти едва ли искаж мъжки гърди,така че по-допбре спортувай и се научи да се харесваш.Ако това ще те успокои,аз си падам по малки гърди(тва не е много за тука,но...)
05.05.06
20:40
Може да си оголемиш обиколката ама ако направиш плешки ;) , а не гърди , не ти го препоръчвам .
нищо лошо няма в силикона, стига да е с мярка.то това май е единствения начин за уголемяване на бюста.
Има лошо.щото на теб ако ти харесва как стоят силиконови гърни,мен изобщо не ме кефи и така,разно хора,разни идеали,но знай,че естествени гърди харесва всеки.
прав си. само, че ако успееш да измислиш как да стане това порастване по естествен път, ще спечелиш нобелова награда. и пари колкото да изплатиш външния дълг на БГ.
всъщност има начин - оперативен - изтеглят се мазнини от други части на тялото и се вкарват в гърдите, НО и те се изгарят при физическа активност.ефекта може да се окаже временен.
Аз съм свидетел на огромен напредък в това отношения (порастване на гърдите) при приятелката на братовчед ми :lol: ! Изключено е да са порастнали естествено, тъй като тя е над 25 годишна и е малко късно за естествените процеси на растеж!
Та, вълшебното хапче се оказа някакви противозачатъчни! Гърдите и порастнаха много бе хора, аз направо не можах да повярвам! Разбира се това не е никак безопасно и трябва да се прави под лекарско наблюдение!
Прав си за противозачатъчните, аз съм забелязвала ефект от тях но минимален...Просто от тях се пълнее и се трупа навсякаде по малко...работата е там че аз по принцип съм си слабичка и пълнея страшно трудно, не качвам повече от 2 кила и то със страхотни усилия...
Повечето жени се отказват от варианта с противозачатъчните, а и с други лекарства и билки и т.н., защото искат бързи резултати! Страничните ефекти на повечето хапове за увеличаване на бюста също не са за пренебрегване - доста жени се отказват заради тях!
Само един въпрос към създателката на темата - защо са ти по-големи гърди?!
Че има ли жена която да не иска? Просто мисля че ще изглеждам по добре...по принцип съм си перфекционистка о от там това желани е за по голям бюст :)
07.05.06
10:11
Ами да ти кажа, има жени които не искат. Аз например. От както тренирах, мога фа кажа, че не ми остана нищо, защото доста се изчистих, но на фона на тялото, което имам вече и изчезването на притеснението, като съм с някви по-опити дрехи, да ти кажа хич не ми пука за този бюст. Които иска да ме приема така, който не, да си потърси нещо друго, но няма нищо по-хубаво от естественото:)
При всички положения работата с гиричките ти само ще подобри външния ти вид така, че започвай смело можеш само да спечелиш :wink: Знаеш ли какви упражнения да правиш в домашни условия?
[quote author=“caterpillar”]Ами да ти кажа, има жени които не искат. Аз например. От както тренирах, мога фа кажа, че не ми остана нищо, защото доста се изчистих, но на фона на тялото, което имам вече и изчезването на притеснението, като съм с някви по-опити дрехи, да ти кажа хич не ми пука за този бюст. Които иска да ме приема така, който не, да си потърси нещо друго, но няма нищо по-хубаво от естественото:)
Е сигурно не, че не искат, ами просто предпочитат по-малкото зло.
Пък и статистически погледнато, няма жена, която да е умряла от малки гърди/е освен някой паранормални явления :P/ , но за сметка на това има доста които са здали багажа заради мастни натрупвания. :lol:
Поздрави
Незнам как е правилно да се правят упражненията, в къщи имам гирички по едно кило но още не съм ги използвала, просто не можах да намеря в нета някакъв материал с примерни упражнения.Ако знаете някое линкче с нещо подобно пишете :)
08.05.06
09:08
http://www.bb-team.org/exercise/ :wink:
успех !
02.10.10
10:20
Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 07.10.10 11:58.
02.10.10
10:33
няма упражнение за бюста... полуовъра ще направи гръден кош и перки а тя не иска това ... не й давайте глупави съвети
по-добре кажи на колко си години... може и да е нормално за годините ти
Ventsislava Atanasova - корем се маха с добро и правилно хранене упражненията са второстепенен фактор тук... за упражнения всички разновидности на коремните преси .... с изиване в страни,без извиване ( най-популярните които са ) , можеш да зстанеш права и да изиваш гораната част ( наляво надясно ) на тялото с резки движения ( не да се контузисш ест. колкото можеш ) до пълен обем на движението
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.10.10 10:37.
Темата е от 2006г. Все пак мисля, че ако се качи доста голямо количество мазнини, гърдите ще пораснат многократно, след това, естествено, ще бъдат свалени мазнините, като това качено на гърдите ще остане. Говоря глупости, но има някакви шансове.
02.10.10
10:39
подлъгах се по комента на Венцислава...
02.10.10
10:41
Имам една колежка, която като пълнее, първо качва на гърдите :D
02.10.10
10:43
Кофички на пейка
казано от RogerF на 02.10.10, 10:41:
Имам една колежка, която като пълнее, първо качва на гърдите :D
Супер :Д Вчера имаше една висока не повече от 1.50, тежеше сигурно над 130 кила, и видях как тича 15-20 метра за рейс. Мале не цици какво цицище беше това, едната и цица сигурно беше 2 пъти колкото главата ми.
Момичета , пускайте по една снимка на гърдите да се ориентираме кои упражнения биха били най подходящи за вас :D
Това с гърдите при жените е както пениса при мъжете.. На никой от отсрешния пол не му пука какъв е размера.
казано от Manigga на 02.10.10, 12:06:
Момичета , пускайте по една снимка на гърдите да се ориентираме кои упражнения биха били най подходящи за вас :D
Това с гърдите при жените е както пениса при мъжете... На никой от отсрешния пол не му пука какъв е размера
Това не е вярно ;)
Баш си е верно :) Когато си избираш жена не го правиш по размера на гърдите и нали ? и жените не ни избират според размера..
Мнението беше редактирано от Manigga на 02.10.10 14:27.
02.10.10
14:30
Хората в днешно време не ги интересува толкова “Глобалното Затопляне”, инфлациите, хипертонията и раковите заболявания, колкото дали размерът има значение :D
Това е защото човека е егоист и нищо няма да го промени. В интерес на истината цивилизацията е такава, каквато е в момента - тоест, има я - именно заради това. Ако не беше такъв, нямаше да му трябва нищо, което има в момента, съответно нямаше да си прави труда да го направи.
п.п. Аз мисля, че малките цици са секси. :)
(не да ги няма, а да са малки)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 02.10.10 14:46.
02.10.10
15:22
нали 95-105см е идеален размер си мисля ... над 105 става хардкор което не ми харесва много
казано от kristiancho на 02.10.10, 15:22:
нали 95-105см е идеален размер си мисля ... над 105 става хардкор което не ми харесва много
Абе 105 си е бая, особено ако ги сложиш на 160см. човек(примерно). И моето мнение е като на тхраш(сбърках ли го ?), кефи ме някси, а като са големи ъЪъ...
03.10.10
16:45
Гръдната обиколка може да се повиши като общ размер, но да се повлияе конкретно на циците няма как да стане, те са инертна маса, която не подлежи на влияние следствие на мускулно стимулиране. Когато се работи за гръб и гръдни мускули естествено че общия размер ще се повиши, но това няма да се отрази конкретно върху бюста, разбира се стягането на гръдните мускули ще донесе някакъв благоприятен ефект върху общата визия на бюста като го приповдигне, но над самите цици не може да се окаже влияние. Освен това прекаленото развитие на гръдните мускули, а и изобщо на гръдния кош не би изглеждало добре за женско тяло, и още повече ако циците са малки, би било меко казано смешно жена с изразени гръдни мускули и върху тях малки цици, затова павечето културистки си правят сериозен силиконов бюст. Освен това гръдни кош при жените не бива да надвишава осезателно размера на ханша.
Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 03.10.10 16:49.
За първи път разбрах, че бюстът се увеличавал с упражнения :D:D:D
Мнението беше редактирано от Overlord на 06.10.10 20:49.
07.10.10
07:44
Спортувай си активно!Така ще можеш да се стегнеш и ще си крачка пред тези с големи гърди,които не тренират.Пък за сметка на това ще имаш стегнато коремче,бедра и ръце :) Тренирай си макар,че няма да има ефект върху растежа на гърдите ти
Мнението беше редактирано от Denis22 на 07.10.10 07:45.
07.10.10
21:25
Най-големият враг на бюста са ниските подкожни мазнини и лошата стойка в раменете. Последната се оправя с подобряване на масата и тонуса на долният и среден сектор на трапецовидните мускули и ромбоидите. Покачването на маса в гърдите при жените оказва доста по-слаб ефект в повдигането им в сравнение, с правилната стойка на раменете. Започнете от там.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 07.10.10 21:26.