30.04.06
01:52
Хора доста откачено но искам да питам.... има ли начин се намали прасеца... хаха Доста е голям :roll: :roll: :roll: :roll: :oops:
Чел съм някъде че при повторения над 25, се стеснявал за да може кръвта да слиза по-бързо. До колко работи и е вярно незнам.
30.04.06
12:46
[quote author=“TMT”]Чел съм някъде че при повторения над 25, се стеснявал за да може кръвта да слиза по-бързо. До колко работи и е вярно незнам.
Освен яко да го претренираш
чувал сам че като претренираш мускулите остават в застой и даже се смаляват
[quote author=“CrazyOverYou”]Хора доста откачено но искам да питам.... има ли начин се намали прасеца... хаха Доста е голям :roll: :roll: :roll: :roll: :oops:
Честно казано: Тъпа идея мой...
добре де, колко ти е голям прасецът?
по принцип аз много повече се кефя на малко по-големи прасци, отколкото на някакви клечици:)
05.05.06
10:53
хората се опитват да си го оголемят а ти да го смалиш толкова ли е “зле” работата
Прасецът е много трудна група за развиване така че се радвай на това което имаш ;)
12.05.06
12:18
Смеете се вие, но познавам едно момиче-прасеца и невероятен, но ако беше мъж :D . И тя горката не прави нищо, което го натоварва, не тича , не скача аеробика, нищо, което да го товари, защото веднага расте-ген. Аз мога само да си мечтая за нейния прасец :lol:
12.05.06
14:27
[quote author=“Hush Puppy”]Прасецът е много трудна група за развиване така че се радвай на това което имаш ;)
Те даже и профитата не могат да го развият добре и си бият синтол .така става :)