въпрос за програмата ми ?

SA

05.05.06
08:53

Досега дигах за маса и сега ще почвам релеф.Искам да питам трябва ли да си сменя програмата или само да правя сериите с по-малко килограми и с повече повторения?

Програмата ми :

Понеделник-гърди,бицепс (корем)
Срада-гръб,трицепс
Петък-рамо,крака (корем)

Благодаря предварително  :!:

05.05.06
09:42

абе можеш да размсетиш малко....аз примерно от три седмици съм сложил гърди и рамо в една и много добре се чувствам....

и там малко ограничавай въглехидратите

05.05.06
22:29

Може нищо да не пипаш, диетата ще свърши работата

SA

08.05.06
10:12

искаш да кажеш че мога да наблегна само на диетата без да хода на фитнес.
Няма ли да ми спаднат мускулите. :roll:

08.05.06
10:46

[quote author=“sandur”]искаш да кажеш че мога да наблегна само на диетата без да хода на фитнес.
Няма ли да ми спаднат мускулите. :roll:

Не, искаше да каже, че не е нужно да променяш програмата си.

SA

08.05.06
12:12

Добре а няква примерна диетя яко може или по-добре направо ако можеш да ми кажеш колко калории е макса които трябва да поемам,така и с мазнините и т.н.  :oops:

08.05.06
20:52

Щом ще чистиш може да вкючиш и един ден малко кардио веднаж в седмицата по 30-40 мин

Успех.

09.05.06
10:46

[quote author=“sandur”]Добре а няква примерна диетя яко може или по-добре направо ако можеш да ми кажеш колко калории е макса които трябва да поемам,така и с мазнините и т.н.  :oops:

ми кажи данните си

SA

09.05.06
21:53

висок съм 175
тежа 65 кг

09.05.06
22:20

[quote author=“sandur”]висок съм 175
тежа 65 кг

О_О и ти искаш да чистиш О_О качвай бе човек стани 70+ кг и тогава почни да правиш релеф,защото ако не си направил много маса няма да има какво толкова да орелефиш и само си губиш времето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1