14.05.06
12:20
Та накратко,тренирам за маса и тъй като сега времето започна да се оправя имам няколко въпроса.Понеже знам,че ако след тренировка (за качване на маса) се прави кардио не е особенно добре,а въпроса ми е в дните,когато не тренирам мога ли да си тичам навънка и ще ми попрече ли на качването на маса ? Също така ако ходя на фитнес към 3 примерно и вечерта към 10 излезна да тичам пак ли ще е същия ефекта като този да правя кардио след тренировка?
Благодаря предварително :D
Май не съм се изразил много правилно и не знам дали ме разбрахте :oops:
14.05.06
13:07
[quote author=“SpUd3r”]Та накратко,тренирам за маса и тъй като сега времето започна да се оправя имам няколко въпроса.Понеже знам,че ако след тренировка (за качване на маса) се прави кардио не е особенно добре,а въпроса ми е в дните,когато не тренирам мога ли да си тичам навънка и ще ми попрече ли на качването на маса ? Също така ако ходя на фитнес към 3 примерно и вечерта към 10 излезна да тичам пак ли ще е същия ефекта като този да правя кардио след тренировка?
Благодаря предварително :D
Май не съм се изразил много правилно и не знам дали ме разбрахте :oops:
братле тва дето искаш да го правиш е супер безмислено ем искаш да качваш ем да правиш кардио и да сваляш
първо се прави едното и после другото,но не двете наведнъж
Не знам дали мосе прави в почивните, но миже да е интересно защо да не можеш да качваш чисто с тренировка за маса и кардио тренировка едновременно ??? По-бавно става, но дали първо ще качваш и после ще сваляш горе долу е същото време. Да не би да гледате културистите ??
[quote author=“DirtyandNasty”]братле тва дето искаш да го правиш е супер безмислено ем искаш да качваш ем да правиш кардио и да сваляш
Аз никъде не видях че иска да сваля... Аиде да не е чак безмислено докато си в период за натрупване на ММ да правиш кардио
14.05.06
13:44
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“DirtyandNasty”]братле тва дето искаш да го правиш е супер безмислено ем искаш да качваш ем да правиш кардио и да сваляш
Аз никъде не видях че иска да сваля... Аиде да не е чак безмислено докато си в период за натрупване на ММ да правиш кардио
еми супер трудно става,но е чисто и аз правя нещо подобно